Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNm çok dikkat ettiğim söylenemez ama öyle kendimi de yormamaya çalıştım elimden geldiğince.2 gündür ateş Canımı sıkmıştı zaten. bugünkü ateşle de anladım yolunda gitmeyen birşeyler olduğunu .hemen randevu aldım.bir süre sonrada kanama başladı zaten

Evet sağlıksız gebelikti o yüzden gitti diyoruz.ama bir yerden sonra da hep aynı şeyleri duymak insanın gerçekten canını sıkıyor..bu benim 6. Kaybım ve Yen'i bir hamilelik için de nerde ise bir sene bekliyorum.insan Pınar'ın yaşadıklarını görünce kimyasal gebeliği öpüp başına koyuyor

Bu şekildeki listeden çok anlamam ama tabloda sanki 2 yumurtlama var :)) Ateşin güzel devam ediyor o kesin hatta yumurtlama gününe göre idrar testinde pozitif sonucu görebileceğin güne gelmişsin. Hadi hakkında hayırlısı olsun mutlaka bize de haber ver

Sağol CNm Allah razı olsun.benim hıza yetişilmiyor .gebeliğimi kutlayamadan geçmiş olsun demeye geliyorsun

Çok Teşekkür Ederim yorumun için arkadaşım mutlaka haber vericem şimdiden kendimi ümitlendirmiyorum sonu üzücü oluyo çünkü Rabbim hayırlısını versin hepimize ne diyim

Kızlar sanırım kimyasal yaşıyorum.yarın sabah dr a gidiyorum inşallahEki Görüntüle 2094601
üzüldüm canım ya ne kadar sakin de karsilasan o umut düşmüştü içine inşallah vücut kendini gebelige hazirliyodur kimyasal sonrası hamile kalan arkadaşımız da çok biri de ben olmak üzere

Kim bilir Rabbim bizi nelerden koruyor.. Biz bu yaşadıklarımıza ağır derken dediğin gibi Pınar ne sınavlar veriyor Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun kuzumm sıkma canını..

Ya zamansiz inanır mısın valla senin mesajı görünce güldüm yA.ağlanacak halimize gülüyorum şuanda.şaka gibi
Canımmmm yaşadıklarımız çok çok ağırr. Herkesin acısı kendine büyük elbette. Ama düşününce şükredecek çok olduğunu görüyor insan. Belki de bu bizim psikolojimizin bize yaptıkları. Bir tür savunma mekanızması. Bir yandan da başkasının acısını görüp daha kötüleri varmış deyip şükretmek bana acımasızlık gibi geliyor . İnsan bazen tam anlamıyla mantıklı düşünemiyor. Bazı anlar hiç düşünemiyorsun bile. Aklın uçmuş gitmiş gibi oluyor.Şuan kalbinden geçenleri, hislerini sorgulamalarını hepsini biliyorum. Tek bildiğim acımı doya doya yaşamama izin verdikleri müddetçe, onu kabullenmem ve kalbimin bir köşesini daha kaybettiğim evlatlarım için açıp oraya onları koyup yoluma devam etmem daha kolay oluyor.

canım çok üzgünüm Allah yardımcı olsun
üzüldüm canım ya ne kadar sakin de karsilasan o umut düşmüştü içine inşallah vücut kendini gebelige hazirliyodur kimyasal sonrası hamile kalan arkadaşımız da çok biri de ben olmak üzere
Kim bilir Rabbim bizi nelerden koruyor.. Biz bu yaşadıklarımıza ağır derken dediğin gibi Pınar ne sınavlar veriyor Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun kuzumm sıkma canını..
Kızlar Allah razı olsun hepinizden.her zamanki gibi zaman herşeyin ilacı.bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Lekeler başladı

Lekeler kanamaya döndü bir kimyasal gebelik yaşamamıştım onu da yaşamış oldum.bunun da ömrü bu kadarmış.

Ben bu işten hiçbirşey anlamadım zaten ne yaparsam boş
canim ne diyecegimi hic bilemiyorum ;(
inan cok uzgunum. cok dua etmistim ama kismet olmayinca olmuyor ne yazik ki. sen yine de doktoru ihmal etme. muayene ol ki rahim vs de birsey kalmasin canim.

ya 3 ya 4 ocak gibi geldi bana.

canim ne diyecegimi hic bilemiyorum ;(
inan cok uzgunum. cok dua etmistim ama kismet olmayinca olmuyor ne yazik ki. sen yine de doktoru ihmal etme. muayene ol ki rahim vs de birsey kalmasin canim.
Aynen öyle insan ne diyeceğini ne düşüneceğini bilmiyor.yarın kontrole gideceğim bakalım ne diyecek.

Merhaba uzun zamandir ben de burdan takip ediyorum aka uye olmak firsati olmamisti. :) kafam cok karisik en son 8kasimda adet olmustum 8aralikta adet olmam gerekirken 22araliga kadar adet olmamam uzerine doktora gittik. Korunuyorduk o zaman. Tarlusal verdi ictim 26 aralikta adet oldum. Bitimiyle d ates olcmeye basladim yorumlarsaniz cok sevinirim. Bir de 30kasimda doktora gitmistim yumurtan var demisti yani adetimin 23. Gunu. Acaba hep ayin sonunda mi yumurtam oluyor yoksa yumurtlamis miyim atesime gore yorumlarsaniz cok sevinirimmm.
1.gun....olcmedim
2.gun...
3.gun...
4.gun... Adetim bitti
5.gun...36.4 ❤
6.gun...36.6
7.gun...36.4❤
8.gun...36.6
9.gun...36.5❤
10.gun.36.2
11.gun.36.3
12.gun.36.5❤
13.gun.36.5❤
14.gun.36.0
15.gun.36.1❤
16.gun.36.4❤
17.gun.36.5
18.gun.36.8❤
19.gun.36.8
20.gun.36.3❤
21.gun.36.7

Bir de psikolojik mi bilmiyorum ama bi sag kasigimda bi sol kasigimda sonra her ikisinde boyle surekli gezinen bir kasik agrim var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…