- 16 Nisan 2017
- 1.816
- 3.636
- 83
Yelkenleri suya indirmek için 8.gün çok erken canım.ben bekleyeceğim 12 yi.günaydın herkese.
o kadar destek oldunuz ki üzülerek de olsa bu haberi vermeyi bir borç bildim.
8.gün erken gebelik testim negatif.
iyisinin de iyisi 2 embriyo transferi olmuştum sanırım bu güne testin kopkoyu çıkması gerekirdi.
hala umut besleyenler olacak içinizde biliyorum o yüzden dip not olsun canlarım.
ben hep hayırlısı için dua ettim ama demek ki hayırlısı değilmiş ki Allah ım nasip etmedi.
yine de hamd olsun.
hepinizi seviyorum.
Veson cibi35 LeYLa_21 Khaleesi21 R Rzg14 ve kafa karışıklığından unuttuğum herkes.
amin inşallah canım benim allah razı olsunAllahbrazı olsun kızlar Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Birumut CNm Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah ömrü uzun hayırlı olsun inşallah
Inşlh.pozitife dönsün cnm..henüz erken diye düşünüyorum...günaydın herkese.
o kadar destek oldunuz ki üzülerek de olsa bu haberi vermeyi bir borç bildim.
8.gün erken gebelik testim negatif.
iyisinin de iyisi 2 embriyo transferi olmuştum sanırım bu güne testin kopkoyu çıkması gerekirdi.
hala umut besleyenler olacak içinizde biliyorum o yüzden dip not olsun canlarım.
ben hep hayırlısı için dua ettim ama demek ki hayırlısı değilmiş ki Allah ım nasip etmedi.
yine de hamd olsun.
hepinizi seviyorum.
Veson cibi35 LeYLa_21 Khaleesi21 R Rzg14 ve kafa karışıklığından unuttuğum herkes.
Sağol cnm.amin inşlh...Çoook tebrik ederim canımm insan nasıl gururlanıyor dimi ama
Rabbim tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
evet bir kotu haberde benden.
suan ruh halim berbat.
2 gun once yaklasik 9 mm lik 2 tane; toplam 8 yum vardi. bugun 7 yum var ama sadece 10 mm olmuslar. dr 4 er mm buyumeleri lazimdj. bir nevi yumurta tembelligi dedi. igne verdi. igne de masallahhh ekonomi cokertir fiyatta. aldim neyse.
dr iki yol sundu. ya bu ay ignesiz takip ederiz, ama buyuk ihtimal bosa gider bu ay dedi.
ya da igne de baslariz oyle takip eder deneriz dedi....
dedim ki regl10.cu gun. tahminim 16.gun catliyor genelde dedim. cevap "bu gidisata gore o zamana bile catlamiyordur. yani catlamiyordur yumurtan" dedi.
hadi bu ay bir sekilde masraflarini karsiladim da, eger olmazsa diger ay ne yaparim diye dusunmeye basladim.
suan ciddi sekilde cöktu moralim..
Sen takma kafayı söylenenlere ne hikayeler oluyor ne yumurtalar bebek oluyor.şimdiden gelecek ayı düşünme bu aya odaklanevet bir kotu haberde benden.
suan ruh halim berbat.
2 gun once yaklasik 9 mm lik 2 tane; toplam 8 yum vardi. bugun 7 yum var ama sadece 10 mm olmuslar. dr 4 er mm buyumeleri lazimdj. bir nevi yumurta tembelligi dedi. igne verdi. igne de masallahhh ekonomi cokertir fiyatta. aldim neyse.
dr iki yol sundu. ya bu ay ignesiz takip ederiz, ama buyuk ihtimal bosa gider bu ay dedi.
dedim ki regl10.cu gun. tahminim 16.gun catliyor genelde dedim. cevap "bu gidisata gore o zamana bile catlamiyordur. yani catlamiyordur yumurtan" dedi.
hadi bu ay bir sekilde masraflarini karsiladim da, eger olmazsa diger ay ne yaparim diye dusunmeye basladim.
doktorların zaten tavrı beni öldürecek.
ne malum her ay aynı olduğu?
ne malum sıkıntının, yorgunluğun, mevsim değişikliğinin bu ay bir şekilde olumsuz etkilemiş olmadığı?
madem bu yumurtalardan umudu pek yok e o zaman normal gelişmeyen yumurtayı iğneyle şişirse ne bekleyecek sonuçtan?
bence sen hiç canını sıkma.
doktorun sersem anına denk gelmişsin.
Sen takma kafayı söylenenlere ne hikayeler oluyor ne yumurtalar bebek oluyor.şimdiden gelecek ayı düşünme bu aya odaklan
Canım sen bu ay klomen kullandın mı? O ilaç her bünyeye yaramıyor. Her bünyede farklı etki ediyor. İğneler etki edecektir merak etme. Her ay döngümüz herşeyden etkileniyor. Belki bu ay biraz geç olur ovulasyon. Sen takma kafana. Herşey güzel olacak inşallahevet bir kotu haberde benden.
suan ruh halim berbat.
Amin cnm. İlk kez gunde 2 tane klomen kullandim. Simdide puregon igne. Onunda bir dozunu yanlislikla disari akittim sinirim tepeme cikti iyice. Bugun mantikli dusunme kismini kaybettim.Canım sen bu ay klomen kullandın mı? O ilaç her bünyeye yaramıyor. Her bünyede farklı etki ediyor. İğneler etki edecektir merak etme. Her ay döngümüz herşeyden etkileniyor. Belki bu ay biraz geç olur ovulasyon. Sen takma kafana. Herşey güzel olacak inşallah
3 aydır dogum kontrol hapı kullaniyorum kistten dolayı. Stressiz adet beklemek o kadar güzel birseymiski anlatamam ne gecikti derdi ne hamilemiyim düsüncesi hic birsey yok. Bizi maf eden varmi yokmu stresiAdet oldum canım..ff yine yanılmadı.bu ay vitaminlerden gecikti sanırım...
Ah CNm ah 2.çocuk için uğraşanlar kulübüne hoşgeldin.bir yandan buna kardeş lazım bir tane daha yap diye tutturanlar,diğer yandan olmuyor deyince şükret bir tane evladın var diyenler.ben 4 senedir aynı şeyleri dinliyorumSag olum kizlar ama suan beynim yanmis durumda. En nefret ettigum neyseki cocugun var o yeter lafini da duydum, sanki ben bilmiyordum. İgnenin bir dozunu da yanlislikla disari yaptim. Gitti bir doz sinirim atik ona da. Suan herseye sinirim atik.
Canım ben bunda moral bozacak birşey göremiyorum.en güzeli aylardır neden hamile kalamadığının sebebi belli oldu.klomen zor bir ilaç,kişilerin uyum sağlaması aylar alabiliyor.ayrıca 2 arkadaşım var,tıpkı senin durumunda olan.biri önce inatla dr a gitmedi kendiliğinden olsun dedi.3yıl sonra gitti,klomen+yum takibi yapıldı.2yum oldu ama yeterli olğunluğa zamanında ulaşmıyor yumurtalar dedi dr.bu ay bu 2yumu çöpe atmayalım deyip iğne verdi.5 gün kullandı.şimdi kızı 4aylık.Amin cnm. İlk kez gunde 2 tane klomen kullandim. Simdide puregon igne. Onunda bir dozunu yanlislikla disari akittim sinirim tepeme cikti iyice. Bugun mantikli dusunme kismini kaybettim.
doktorunun söylemine göre benim hiç hamile kalamamam lazım cnm hiç takma kafana :) benim 29-30 larda yumurtam çatlayarak 2 defa hamile kaldım bu da demek oluyor ki geç de çatlasa kaliteli yumurta olabiliyor demekki.evet bir kotu haberde benden.
suan ruh halim berbat.
Rabbim kızına hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin canım tez zamanda inşallah.Bir önceki akşam kızımla yatıyoruz.bana anne ben niye tekim bütün arkadaşlarımın kardeşleri var hep okula gelip anlatıyorlar dedi.bu son yaşananların üstüne tuz biber oldu.
kuzum sen içini gönlünü ferah tut Allah'ın izni ile inşallah her şey yoluna girer
Ya CNm İnan eşim de ben de hayretler içerisinde kıza bakıyoruz bu nasıl oldu nasıl yani? Gerçekten şok içerisindeyiz.benim rahim geleni kabul etmiyor atıyor dışarıRabbim kızına hayırlı sağlıklı kardeş nasip etsin canım tez zamanda inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?