CNm beta sonucumu mu merak ediyorsun? Salı günü devlette 122 çıktı 2 gün sonra Perşembe sağlık ocağında 118 çıktı.artık lab farkı mı bilmiyorum.2 günde daha fazla düşüş bekliyordum açıkcası.
Kan testini görelimbu günde negatif.
son hakkım olan denememi hemen yapmayı düşünmüyorum.
kendim deneyeceğim, o sırada ateş takibinde bol bol görüşmek üzere dostlarım.
Canım D Vitaminine baktırdın mı? düşüklüğünde bebek anneye tutunması zorlaşıyor ya da hiç olmuyor, kimyasal gebelik olabiliyor vs.Ya CNm İnan eşim de ben de hayretler içerisinde kıza bakıyoruz bu nasıl oldu nasıl yani? Gerçekten şok içerisindeyiz.benim rahim geleni kabul etmiyor atıyor dışarırabbim seni de çok aratmasın inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız
CNm bizim bakılmadık yerimiz kalmadı.denemediğimiz yöntem tedavi kalmadı.tüp yolu çoktandır gözüküyor bize de o da garanti değil işteCanım D Vitaminine baktırdın mı? düşüklüğünde bebek anneye tutunması zorlaşıyor ya da hiç olmuyor, kimyasal gebelik olabiliyor vs.
ha işte bunu denemedik:))kızlar bir de hamam duydum benhamama git hemen hamile kalırsın diyolar ay bilemedim hem garip geldi hem de denesem mi aceba dedim birden
gerçekten mi :O d vitaminim benim çok düşük. tsh ve d vitaminim sorunluCanım D Vitaminine baktırdın mı? düşüklüğünde bebek anneye tutunması zorlaşıyor ya da hiç olmuyor, kimyasal gebelik olabiliyor vs.
insallah canim. ama mutlaka kontrol sart. dusus bana da az geldi.CNm beta sonucumu mu merak ediyorsun? Salı günü devlette 122 çıktı 2 gün sonra Perşembe sağlık ocağında 118 çıktı.artık lab farkı mı bilmiyorum.2 günde daha fazla düşüş bekliyordum açıkcası.
Bir de pazartesi sağlık ocağında tekrarlayayım testi.salı iş çıkışına özelden randevu aldım bakalım ne diyecek dr.
Bu arada kanama azalıyor soğan suyuna devam.hadi hayırlısı inşallah kürtaja gerek kalmaz
Kan testini görelim
Topikçe psikolojimiz bozulduben daha önce 2 kere gördüm hep 0.100 3.de yolda
hayır 3 5 bir şey çıksa da bir değişiklik olsa bari ama yoookkkk
te Allah ım ağlanacak halimize gülüyoruz ne edelim
Topikçe psikolojimiz bozulduşimdi ben birşey merak ediyorum.bu hazır embriyo konulduğu ay korunma mı veriyor dr.sonuçta bir de vücut çatlatıyor yA onu da değerlendiriyor musunuz?
Belli mi olur Rabbim ol derse olur.transferden önce ilaç tedavisiyle yumurtaları baskılıyor canım yani yumurta oluşmuyor.
transfere kadar ilişki serbest, transferden sonra sonuca kadar ilişki yasak.
bir dahaki ay belki de yumurta takibi isterim.
tek tüple olursa ne ala.
her şey Allah tan.
Belli mi olur Rabbim ol derse olur.
Evet CNm bilgim var onunla ilgili bir topik de var hamile kalan da çok aslında.ama ben cesaret edemedim.jel kayganlaştırıcı özelliği sayesinde spermlere hız kazandırıyor ve yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.bu sırada sağlıksız spermleri de hızlandırdığı düşünülerek sağlıksız gebelik riski de var deniliyor.bir jel varmış galiba preseed diye onu mu kullansam diyorum?
bir o kaldı da artık.
senin bilgin var mı?
Evet CNm bilgim var onunla ilgili bir topik de var hamile kalan da çok aslında.ama ben cesaret edemedim.jel kayganlaştırıcı özelliği sayesinde spermlere hız kazandırıyor ve yumurtaya daha hızlı ulaşmasını sağlıyor.bu sırada sağlıksız spermleri de hızlandırdığı düşünülerek sağlıksız gebelik riski de var deniliyor.
Evet ben kullanmayayım malum 6 oldu kayıp.sizin spermler iyi ise dene CNm.bildiğim kadarı ile sende hiç gebelik olmadı şimdiye kadar.hımm o zaman sen kullanma evet.
sana başka şeyler araştıralım.
ben bir deneyeyim diyorum ya.
ben inofolic kullanayım bir de preseed kullanalım.
belki bir faydasını görürüz ne bileyim ben ya
Evet ben kullanmayayım malum 6 oldu kayıp.sizin spermler iyi ise dene CNm.bildiğim kadarı ile sende hiç gebelik olmadı şimdiye kadar.
Canım bende ha bire kalıyorum ama hepsi sıkıntılı ya kimyasal ya dış gebelik yada düşükle sonuçlanıyor seninle neredeyse aynı durumumuzYa CNm İnan eşim de ben de hayretler içerisinde kıza bakıyoruz bu nasıl oldu nasıl yani? Gerçekten şok içerisindeyiz.benim rahim geleni kabul etmiyor atıyor dışarırabbim seni de çok aratmasın inşallah en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız
evet canım son dönemlerde artık D vitamini üzerinde çalışmalar yapılıyormuş uluslararası. bende de varmış dün doktor söyledi vitamin kullanılıyorum. piko olanlarda genelde d vitamini eksik çıkarmış. bian önce tedavi ol derimgerçekten mi :O d vitaminim benim çok düşük. tsh ve d vitaminim sorunlu
İnsallah bu ay pozitif olur da gerek kalmaz. Ama diyeli m negatif, o zamanda baslamisken yuklen birakma pesini canim :)malesef ben neredeyse 4 senedir hiç hamile kalmadım.
ha adetten önce kalıpta kimyasal geçirdiysem onu bilemem tabi.
ben bu ay tedavinin etkisi de varken yükleneyim bence bunlara.
hadi hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?