Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba canlarım.
internetten inofolic combi siparişi vermiştim.
resimde kapsül mavi gözüküyor ama elimdeki kahverengi kapsül.
bilgisi olan var mı?

ben de ciktim. yarin yine gorecekmjs. yumlar dun 18mm di. bugun 20mm olmus. iste gece su saatte iliski olsun dedi. yarin gorecegim dedi.
buarada benim rahim ters. ona gore tavsiyede bulundu. o kadar.

rahim tersliği ile ilgili ne tavsiyelerde bulundu canım?
benim rahim de ters ya

R Rzg14
Kızlar az önce dr dan çıktım.çok şükür bir sıkıntı Yok.büyük olasılık kimyasal olmuş dedi.dün beta 73 çıktı beta artık baktırma dedi.içeei temiz kürtaja gerek Yok dedi.korunma bu ay dedi.aspiein başla hemen dedi.evdeki folik asit bitince inofolic al dedi.istersen 3 ay sonra klomen kullan dedi.klomendeki sıkıntılarımı anlattım .başka ilaç deneriz o zaman dedi.herşeyinize bakılmış .bir sıkıntı Yok dedi ve yine o meşhur lafı da söyledi.:: bazen tıp çaresiz kalıyor.
Clexane gerek Yok ama elimizde de şuan başka ilaç Yok adet geçer geçmez başla iğneye aspirini de sürekli kullan dedi.3 ay dene olmazsa istersen yanma gel yum geliştirici yapalım dedi

Soğan kürününde 7. Günü böğğ oldum ama 15 güne tamamlayacağım inşallah

Ben de pco yok ondan olabilir.hatta bende pco yok dedim yine de kullan dedi

yum geliştirici var ya içinde sadece pko için vermiyorlar bunu.. Bu arada çok sevindim müdahaleye gerek olmadığına canım ya inşallah bu yolla sağlıklı bir gebeliğin olacak. Gayet de net güzel anlatmış takıl bu dr.a sen :))

Bu arada pgt yi de önermem dedi.herleye bakılmıyor bazı şeylere bakılıyor embriyoda başka sorun çıkıyor yine kayıp yaşanıyor hem sen gebe kalabiliyorsun neden tüp yaptırasın dedi.benim de kafam karıştı

Dr da öyle dedi Evet dr ü sevdim hoş bir bayan.hadi hayırlısı biraz da bununla takılalım bakalım:))

İğneyi hamile kaldıktan sonra kullanılmıyor mu? Doktorum öyle demişti bana...

Canim cok sevindim kuretaja gerek kalmamasina.
İnsallah sifa olur inofolic.
Ne yazikki biliyrz o meshur lafi. Bana dedi yine, tip her zaman herseyi cozemez. Gebelik sorunlarinin ancak %5ini cozebiliyor dedi.

Canim cok sevindim kuretaja gerek kalmamasina.
İnsallah sifa olur inofolic.
Ne yazikki biliyrz o meshur lafi. Bana dedi yine, tip her zaman herseyi cozemez. Gebelik sorunlarinin ancak %5ini cozebiliyor dedi.
Ben de çok sevindim:).dedim ki kimyasal da parça kalır mı Yok dedi.artık o ilk dr ne gördü ben de anlamadım.hoş ne yaşadım bilmiyorum kese oldu belki de.neyse çok da önemi Yok artık içeri temiz dedi:)) inofolic hiç kullanmadım bakalım hayırlısı gelecek ay kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…