Bunu ben de bilmiyordum bizi sessiz takip eden bir arkadaş özelden mesaj atarak söylemişti bir kere.ateşi yükselten progesteron hormonu olduğu için ff o yükselişi progestan hapına bağlıyor ovuladyona değil.tıpkı fever-ateş girince o ateşi hastalık ateşine bağlaması gibi.ovuya yakın Protestanları silmen yeterli diğer günlere girersen sıkıntı olmazGunaydin. Ff e itinayla cizgi cektirilir...
Veson son care progestanlari sildim. O zaman cekti. Ama neden ondan etkileniyor tam anlayamadim. Disaridan alinan ates yukseltici diye mi acaba?
Bu arada dr ile ayni gune cekti cizgiyi ff.
Günaydın hanımlar
Benim dpo 11 yine negatif. Daha önce çok takmıyodum ama bu sefer moralim bozuldu kürtaj olalı 8 ay oldu kürtajla alakalı bi sıkıntı olabilir mi neden olmuyo bu çocuk diye düşünmeye başladım. Doktora muayeneye gitsem mi sizce bana bi akıl verin
CNm kaç yıldır deniyorsun.daha önce yum takibi yapıldı mı ilaçla falan? Bir de hangi tetkiklere bakıldı sıkıntı ne diye?Günaydın hanımlar
Benim dpo 11 yine negatif. Daha önce çok takmıyodum ama bu sefer moralim bozuldu kürtaj olalı 8 ay oldu kürtajla alakalı bi sıkıntı olabilir mi neden olmuyo bu çocuk diye düşünmeye başladım. Doktora muayeneye gitsem mi sizce bana bi akıl verin
Napiyosunuz kizlarrr varmi gelismeler :) ben sac bas daginik uykusuz agresif bi sekildeyim. Hayalim =bebek sevcem yicek oynicak uyucak. Gercek= gaz sancisi uykusuz gunler bakimsiz vucut susmayan cocuk ve bol gelmeyen süt
Tamam canım sorarım bi de adetin 3. günü hormonlara mı bakrırsam diye gideyim diyorum belki değişmiştir hormonlarDr a kürtaj sonrası yapışıklık suphemden bahsetmiştim bende.. bana bir kaç ay böyle deneyelim sonra hsg cektirirsin demişti. Muayene de anlasilmazmis. İstersen bir sor sende.
Aslında ilk hamileliğim 2. ayda olmuştu 2 ay sonra kürtajla alındı. onunla birlikte 1 yıl olmak üzere ama kürtaj var işin içinde aklım karışıyor o yüzden gitsem mi dedim. Eşim gitmişti doktora bi sorun yoktu bende de sorun yoktu en son. Yum takibi fln yaptırmadım hiç daha çok yeniyim pek bir şey bilmiyorumCNm kaç yıldır deniyorsun.daha önce yum takibi yapıldı mı ilaçla falan? Bir de hangi tetkiklere bakıldı sıkıntı ne diye?
Hayaller ve gerçekler:))) bugünler geçecek anne diyecek kocaman sarılacak öpecek seni ve bu günleri gülerek hatırlayacaksınNapiyosunuz kizlarrr varmi gelismeler :) ben sac bas daginik uykusuz agresif bi sekildeyim. Hayalim =bebek sevcem yicek oynicak uyucak. Gercek= gaz sancisi uykusuz gunler bakimsiz vucut susmayan cocuk ve bol gelmeyen süt
cnm dr lar da bir sene veriyor zAten.bir sene denemişsiniz ve olmamış bence bir dr görüşü almanızda fayda var.gereklitetkikler yapılmaya başlansın bir sıkıntı mı var bakılsın ki çözüme yönelik hareket edilsin.belki dr yum geliştirici falan verip takip yaptırır.adet olursan 3. Güne randevu al bşr git CNm.eşinin tahlillerini de yanında götürAslında ilk hamileliğim 2. ayda olmuştu 2 ay sonra kürtajla alındı. onunla birlikte 1 yıl olmak üzere ama kürtaj var işin içinde aklım karışıyor o yüzden gitsem mi dedim. Eşim gitmişti doktora bi sorun yoktu bende de sorun yoktu en son. Yum takibi fln yaptırmadım hiç daha çok yeniyim pek bir şey bilmiyorum
canim benim
normal donem canim. birkac seneye yoluna girecek. yalniz olmadigini, her dogum yapan annenin bunlari yasadigini bilmek seni rahatlatabilir belki....Napiyosunuz kizlarrr varmi gelismeler :) ben sac bas daginik uykusuz agresif bi sekildeyim. Hayalim =bebek sevcem yicek oynicak uyucak. Gercek= gaz sancisi uykusuz gunler bakimsiz vucut susmayan cocuk ve bol gelmeyen süt
Bende seni merak ediyordum nasılsın? Son durum ne?
Tamam canım sorarım bi de adetin 3. günü hormonlara mı bakrırsam diye gideyim diyorum belki değişmiştir hormonlar
Toparlanmaya çalışıyorum hala.
adeti bekliyorum yarın olurum herhalde.
inofolic preseed aldım vesile olur inşallah.
inşallah senden hayırlı haber alalım.
Taş kafa taş kalp bunlar.asla bir kadın gibi düşünemezler,hissedemezler.yani bendeki öyle bir model.beklemiyorum artık ben.BENimki de 4 gündür evde yoktu.şehir dışındaydı.dr kontrolünden çıkınca aradı kürtaj gerekiyor mu diye? Yok müsait değilim sonra detaylı konuşuruz dedim kapattım.o günden beri merak edip dr ne dedi diye sorma zahmetinde bulunmadı.artık merak ediyorum ne zaman soracak?işte onun için kürtaja gerek Yok gerisi de boş.bebek istiyorsun madem bir ilgilen sor.yok yani...şimdi ben niye gidip o kadar hormon yüklenip yum takibi yapayım bir ton para döküp tüp yapayım.hiç yAni.elimi kolunu bağlayan tek şey şu kız.ona bir kardeş.o da olmuyor işte rabbimin bir bildiği var elbette diyorum .şeytan diyor sen de uğraşma
Ne alaka ya canın isteyince gidip aldırabiliyor musun?Allah akıl fikir versin bu zalimlere.İnan dün eve gittiğimde hala söyleniyordumbirde utanmadan kocası da gitmiş hastaneye birlikte fotoğraf çekilmişler çok matah bişey yapmışlar gibi
Dr la yola devam et bence canım.Bu sefer gereğini ben de bilmiyorumne yapayım nasıl bir yol çizeyim hiç bilmiyorum
Hormon yüklemesi herkeste farklı sonuçlar doğurabilir canım.bende yapmamıştı öyle birşey.
Bir arada onu deneyeyim :)
Neyseki biliyrm da kesin catlama gununu sorun yasamadim
Simdi baska soru.... Ben ilk kez ovitrille yaptim ya. Dunden beri meme ucu hassasiyetinden icim cekiliyor resmen. İgne etkisidir diye dusunuyrm. Bilen varsa bir zahmet aydinlatsun beni :)
Git tabi.aklında kalmasın.ufak bir ilaçla vs ile düzelebilecek bir durum falan vardır belki.zaman kaybetmemiş olursun.geçen her ay sinirleri yıpranıyor insanın.Günaydın hanımlar
Bunu neremize süreceğiz?Şifa olsun inşallah canım. Preseed benim de aklımda bu ay olmazsa bende denemeyi düşünüyorum. Bir o kaldı zaten :)
Taş kafa taş kalp bunlar.asla bir kadın gibi düşünemezler,hissedemezler.yani bendeki öyle bir model.beklemiyorum artık ben.
Ne alaka ya canın isteyince gidip aldırabiliyor musun?Allah akıl fikir versin bu zalimlere.
Bence derhal arkadaşlığı kes bunlarla.
Dr la yola devam et bence canım.
Hormon yüklemesi herkeste farklı sonuçlar doğurabilir canım.bende yapmamıştı öyle birşey.
Git tabi.aklında kalmasın.ufak bir ilaçla vs ile düzelebilecek bir durum falan vardır belki.zaman kaybetmemiş olursun.geçen her ay sinirleri yıpranıyor insanın.
Bunu neremize süreceğiz?
Şifa olsun inşallah canım. Preseed benim de aklımda bu ay olmazsa bende denemeyi düşünüyorum. Bir o kaldı zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?