Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim midem de hassas kuzum içmeden önce mide koruyucu aldım son hafta aklında bulunsun

ben denedim daha önce de bir de içince tatlı bir şey ağzıma atmaya kalmadan geri çıkarıyorum hemen
hiç benlik değil malesef soğan suyu.
aslında hafif pkom var içsem iyi de.
işte.

benimki de ameliyattan sonraki vitaminlerini kullanmaya başlamış.
şimdi baksan dersin ki bu azimle taşı deler.
ovu zamanları da sanırsın ki sönmüş balon.
istek azim hak getire

Ben çok pis korkuttum kaşımı kaldırınca soyunup yatağa giriyor

hahahah sandalyemden aşağı düşecektim gülerken
çok iyiymiş ya.
benimkinin yaş 32 ama tembellik seviyesi 90 yaş
millet çift çarpı koyuyor üst üste ff de ben koca ayda 3 ilişki oldu mu şükür ediyorum

Saol canim. Acisi iyice artti... Bu da kotu oluyor, icim cekiliyor acidan yahu.

aynen benim de bir o kalmıştı :)
soğan suyu içebilsem onu da içerdim aslında ama gastrit var midemde içemiyorum.
bir de rzg14 ün yüz üstü ilişki fikrine bakacağım bir.

Doktorun fikri anacim. Gayet bilimsel :)

Ben çok pis korkuttum kaşımı kaldırınca soyunup yatağa giriyor

Ya muayen zamanlari uzun,suruyor bazen....
Bekle canim sen. Nasil olsa yanasacaktir.

Tamam canım öyle yapayım ben teşekkür ederim

Sen zaten adetin 3 günü gidersen onlar otomatiğe bağlamış şekilde alıyorlar kanı :) eşinin tahlillerini de yanına almayı unutma canım.
Yarın adet olursam alıcam randevuyu :)

bizde senin gibi olabilmek için cabalayip duruyoruz valla bir değişiklik yok

Hayaller ve gerçekler:))) bugünler geçecek anne diyecek kocaman sarılacak öpecek seni ve bu günleri gülerek hatırlayacaksın

canim benim

normal donem canim. birkac seneye yoluna girecek. yalniz olmadigini, her dogum yapan annenin bunlari yasadigini bilmek seni rahatlatabilir belki....

Kizlar oncelikle cok sagolun Allah'im isteyen herkese bu duyguyu tadtirsin. Benim bi derdim var size icimi dökeyim bana akil verin. Biz evlendik 1.5ay sonra hamile kaldim. Veson bilir kavga dovus iliskiye giriyoduk cocuk diye diye zorluyodum. Hamile kaldim 13.hafta son birlikteligimiz oldu. Ne hamilelikte nede dogumdan sonra bdha brlikteligimiz olmadi. Yeltendi ama dondu kıçını uyudu. Annemlerde bizde kaliyor durumlar karisik biraz. Cocuk 4.ayinda. gecen gun esimi bi tlf icralik dosyanz var vs dolandirici diyo kendisi bi kadin aramis. Esimin ismini bilio soyismini salliyo. Ben geri aradim baya kızdım kadina. Ismi esraymis. Bide bizim arka balkon baska eve bakiyo. Tam balkonun karsisinda bi kiz var esimi gorunce perdeyi aciyo cama cikiyo kasini bıyığını aliyo makyaj yapiyo bi sekilde orda vakit geciriyo esim yokken o da cikmiyo oraya. Bugun büyük kavga ettik bu yuzden. Indim ziline baktim esra yaziyo. Bana tesaduf gelmiyo bunlar. Ayrica esim dusa gircegi zaman lar bazen beli sirti cizik olarak goruyorum. Isten dondugunde bazen hemen dusa giriyo. Iyice huylanmaya basladim. Siz olsaniz ne dusunrdunuz? Girtlagini sıkcam az kaldi. Bu arada esimin isi rahat istedigi zaman isten cikabiliyo yani ruhum duymaz. Bu hafta baskin yapcam is yerine 3 5 defa bakalim.

Kuzum sen iyice huylanmissin ama aradaki mesafeden dolayı böyle düşünüyor olabilirsin. Hamilelik doğum şimdi de bebek zor iş hepsi tabii ister istemez uzaklaşıyor insan araya soğukluk giriyor.
Ben her zaman açık açık konuşmaktan yanayım. Yani suçlar gibi değil daha çok kendini anlatmak neler hissettiğini açıkça söylemek gibi.
Eşin nasıl biri bilmiyorum ama inşallah seni anlar ve empati kurar.

Normalde ben uzagim sık ilişkiye ama sonuçta bebek için üst üste olmasi gereken zamanlar var ve dediğin gibi o günler geldiginde sanki dersin akşama kadar sırtında çuval çuval mal taşımış. Uyuklamalar miy miy haller :)) raf ömrün doldu senin diyorum bazen :))

Belkide ben kuruyorum bilmiyorum ama hep denk gelmez diyorum. Cocuk oldugundan beri pek bi rahat nede olsa eve baglandim ya. Yokk ama bu hafta cocugu annemlere birakip birakip gitcem uzaktan takip etcem

Belkide ben kuruyorum bilmiyorum ama hep denk gelmez diyorum. Cocuk oldugundan beri pek bi rahat nede olsa eve baglandim ya. Yokk ama bu hafta cocugu annemlere birakip birakip gitcem uzaktan takip etcem

İçin nasıl rahat edecekse öyle yap ama sakın kurma kuzum. Bu yalnızca sana zarar verir. Sen artık tek başına değilsin ve bebeğinin sağlıklı huzurlu bir anneye ihtiyacı var. Anneler ne kadar mutlu olursa evlatlar o kadar mutlu olur sakın unutma.. Bunu boşanmış bir anne olarak söylüyorum dünyada senden ve bebeğinden daha önemli hiç bir şey yok.

Herkese iyi pazarlar ya bisey sorcam.bu ates ölçümlerim benim kafami karistiyor.hergun ayni saatte dil altindan ölçüm yapiyorum.bir gun 36.0 ken ertesi gün pat 36.4 oluyor.sonra tekrar 36.0 a düşüyor.benim bu sekilde birazda olsa yumurtlama zamanımı anlamam zor galiba

Bu ay benimde öyle...

Normal seker.merak etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…