Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, kesintisiz en az 3 saat uyku olmaması durumunda değer normalden yüksek çıkabiliyor, aklınızda bulunsun.
Diyelim ki hergün 8'de ölçüyorsunuz. Bir gün 7'de uyandınız ve saate bakıp erken olduğunu gördünüz, uyumaya devam ettiniz. 1 saat sonra, yani saat 8'de ölçüm almanız durumunda normalde ölçeceğinizden daha yüksek bir değer çıkması çok olası. En azından bende böyle olduğunu tespit ettim:) Her bünye farklıdır. Ama bu uyku konusuna her daim dikkat etmekte fayda var.

Ufak bir not dusmek istedim. Ff der ki, eger olcum saatinizden once uyanir ama tekrar uykuya gecerseniz bu sizin olcum degerinizi etkilemez.
Ayrica baska bir kaynakta da bazal vucut isisinin saat 6da yykselmeye baslayip 8 de maksimum seviyesini ulastigini soyler. Dolayisiyla saat 7 ile 8 arasindaki olcum her zaman farkli olur.

6yildir ff kullanan biri olarak, uyanip hemen geri uyursaniz, olcumlerinizin grafigin gidisatini etkilemedigini soyleyebilirim.

7gun once ovitrille igne oldum. Bu ignede alfa hcg hormonu bulunur ve LH i taklit ederk yumurtanin catlamasini saglar. Etkisi bir sure devam eder bu yuzden gebelik testi pozitif cikar. Gebelik olustugunda ise bu kez beta hcg hormonu salgilanir. Ben de igne etkisi ne zaman gecer diye meraktan her gun test yaptim. Tam 7.ci gunde negatif oldu....

Cnm peki sende hiç belirti varmı. Bende hiç belirti yok nerdeyse. Göğüslerimde adet öncesi şişlik var sadece. Birde dpo 3 de kasığımda çimdiklenme gibi bir his vardı. Sürekli belirti aramaktan kafayı yedim sanırım. Yarın sabah test yapmayı düşünüyorum erken ama dpo 9. Madem iğnenin etkisi de geçiyor 7de. En azından önüme bakarım diyorum. Aşılamaya geçicez galiba.

canim. topiklerde okudum. igne etkisi 13gunde gecen de varmis. o yuzden seni yaniltmayayim. ben kendi vucudum nasil diye takip ettim.
belirti inan aramiyorum. ama hala gecmeyen meme ucu acisi var ben de. icimi eziyor acisi hala. arada da kasiklarda batma ve aci oluyor ama regl yaklasirkende olur ben de.

Anladım cnm olsun ben yaparım en azından yalandan da olsa çift çizgi görür mutlu olurum o kadar yane düşün

günaydın kizlar.normalde alarmim 7 ye kurulu.ama bazen sabaha karşı tuvalete kalktigim oluyor,bazende dediginiz gibi alarmdan önce gözümü açıp tekrar uyudugumda oluyor..ama mutlaka 7 de yatakta ölçüyorum.mesela bugünde 36.0 çıktı .Dün 36.4 tu.hep böyle gidiyor benimde ayarım bu demekki yapacak bisey yok :)))

tuvalet meselesi atesi biraz bozar. yataktan cikiyorsun cunku canim... ama yapacak birsey yok. aksi halde daha cok strese giriyor insan bu kez de uyuyamiyor hic.

benimki 11.günde bile silik pozitif çıkmıştı bir kere havalara uçmuştum meğer iğnenin etkisiymiş. sonradan çok üzülmüştüm.

tuvalet meselesi atesi biraz bozar. yataktan cikiyorsun cunku canim... ama yapacak birsey yok. aksi halde daha cok strese giriyor insan bu kez de uyuyamiyor hic.
aynen yaa zaten çalışıyorum olmasi gerekenden daha erken uyanıyorum bazen ates ölçecem diye.uykuda yalan oluyor.halbuki alarm ayarlı uyu iste niye kalkiyosun..önemli olan daha sonra ateşin yukselmesi ve hep yüksek kalması

benimki 11.günde bile silik pozitif çıkmıştı bir kere havalara uçmuştum meğer iğnenin etkisiymiş. sonradan çok üzülmüştüm.
kiyamam canimmm.
benimki suan hayalet. artik bundan sonraki gunlerde koyulasma olursa bilecegim ki hamileyim. o yuzden takip ettim.

Kızlar bu ateş ölçme yöntemiyle ilgili bir şey sormak istiyorum.. yumurtlama haftasında ateş sürekli düşük devam edip hiç yükselmezse yumurtlama olmadı diye mi düşünmek lazım.. ama akıntı çok yoğun bi şekilde var

Ateş değerlerin varsa yolla yorumlayalım

Ateş değerlerin varsa yolla yorumlayalım
1. Gün 36.1 regl
2. Gün 36.2 regl
3. Gün 36.1 regl
4. Gün 36.2 regl
5. Gün 36.2 regl
6. Gün 36.2 regl
7. Gün 36.1
8. Gün 36.1
9. Gün 36.2
10. Gün 36.2
11. Gün 36.1
12. Gün 36.2 * akıntı
13. Gün 36.2 akıntı
14. Gün 36.1* akıntı
15. Gün 36.1 akıntı
16. Gün 36.0 akıntı
17. Gün 36.0* akıntı
18. Gün 36.2 akıntı
19. Gün 36.1 akıntı

Yıldızlar çalışma olan günler normalde 29, 30, 31 günde regl oluyorum iki ay doktor klomen hiç bir sorunum olmadigi halde klomen ve ovitrelle verdi bu ay kullanmak istemedim sonuç bu.. yumurtam olmadı mı acab incir kürü de yaptım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…