oh masallah. rahat ol cnm.Başladım başladımkaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.
Önemli olan kızın bakması mı yoksa eşinin bakması mı bilemedim ??
Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.
Ayyyy valla sizin saatler beni daralttı.3 te yattım 8 de kalktım,4 te mikmik yaptım olmadı çişim geldi.ateşim düştü.banto yaptım 7de yattım,içime bişe kaçtıııııııışiştim şiştim bebiş oldu....
Valla aynen böle karman çorman bişeyler.relax relax...
evet cnm. orjinal tipi oyleAgumigiyi Viking yapmışsın
Küremi elime bir alayım bi sn...
Çatlamış mı çatlamış mı...
Görüyorum görüyorum...
Ayyy tüh tam görecektim,bağlantı koptu
1 olurda 2 ye zorlayacağımsen 1-2 daha calis canim.
Yarınki ateşi de görelim:)Kızlar sizce benim yumurta çatlamışmıdır ? 28 günde adet oluyorumEki Görüntüle 2104329 Eki Görüntüle 2104329
Başladım başladımkaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.
Enerjine hayranım canın.maş sana!benim de şimdilik kafam rahat.bakalım kaç ay rahat olacağım.Rabbim kimseye aratmasın çocuk sevgisini.
Ayyyy valla sizin saatler beni daralttı.3 te yattım 8 de kalktım,4 te mikmik yaptım olmadı çişim geldi.ateşim düştü.banto yaptım 7de yattım,içime bişe kaçtıııııııışiştim şiştim bebiş oldu....
10-10.30 suanSenin normal ölçüm saatin kaç ki? 10 mu
Karman corman bisey yok aslinda siz daralmaya meyillisiniz galibaBaşladım başladımkaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.
Baska biriyle karistiriyorsunuz sanirim cisim geldi icime bisey kacti gibi seyler yazmadim ben.Başladım başladımkaçan kovalanır hesabı.rahatım bu ay.takılıyoruz bakalım.
Erken ölçüm yapamıyorsan o şekilde devam et öyle ise ama sabit bir saat olsun.ya 10 ya 10:30 çünkü ff 20 dakikalık farkı bile içi boş yuvarlak gösteriyor10-10.30 suan
Saolun erken olcum yapiyorum artik.Erken ölçüm yapamıyorsan o şekilde devam et öyle ise ama sabit bir saat olsun.ya 10 ya 10:30 çünkü ff 20 dakikalık farkı bile içi boş yuvarlak gösteriyor
Cnm ben kafada bitirdim bu sezonu. Dün ağlama krizlerine girdim hatta. Bir de hiç derdim yokmuş gibi bartholin apsesi oluştu. Lanet şey tekrar edip duruyor. Senin ateş maşallah ama yaa ben senden bayağı umutluyum
Neyse aglamis rahatlamissin. Ama uzun surmesin lutfen.Cnm ben kafada bitirdim bu sezonu. Dün ağlama krizlerine girdim hatta. Bir de hiç derdim yokmuş gibi bartholin apsesi oluştu. Lanet şey tekrar edip duruyor. Senin ateş maşallah ama yaa ben senden bayağı umutluyum
Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?papatyamrm cnm bir sıkıntı mı var son mesajlarını oludum da inşallah herşey yolundadır
Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?
Allah korkuttugunu yasatmasin canim. İnsallah tertemiz gelsin sonuclar.Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?
Evet o etkilemiş olabilir diyorlar varsayım yani kesin birşey yok sen nasılsınÇok geçmiş olsun canım ben anlamadım sonuçları oluşmayan kese mi etkilemiş olabilir diyorlar?
Amin inşallah ya hepimize sağlıklı evlat nasip etsin.Allah korkuttugunu yasatmasin canim. İnsallah tertemiz gelsin sonuclar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?