Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oh masallah. rahat ol cnm.

Ateş ölçümüne başlanan ilk aylar oluyor genelde.yok dilimin sağından ölçünce yok solundan ölçünce,yok 2 cm sokunca ağzına,yok köküne kadar sokunca,yok gece yatmadan ölçünce,yok gece uyanıp ölçünce falan falan....sonra rutine bağlıyorsun ölçüp küt yatıyorsun.ateş kaç çıkmış bakmıyorsun bile.ne de olsa derece hafızaya alıyor sonra bakarız

Karman corman bisey yok aslinda siz daralmaya meyillisiniz galiba

Baska biriyle karistiriyorsunuz sanirim cisim geldi icime bisey kacti gibi seyler yazmadim ben.

Cnm ben kafada bitirdim bu sezonu. Dün ağlama krizlerine girdim hatta. Bir de hiç derdim yokmuş gibi bartholin apsesi oluştu. Lanet şey tekrar edip duruyor. Senin ateş maşallah ama yaa ben senden bayağı umutluyum
Neyse aglamis rahatlamissin. Ama uzun surmesin lutfen.
Hastalik nedir bilemiuyorum, gecmis olsun.
Ben de kendimden umitli degilim canim. Doktor 23subatta gittigimde 15gun sonra kanda betahcg baktir demisti. Ona gore sanirim 8 subat filan ediyor. Bekle bekle bitmiyor. Normalde olursam da 3subat reglm.

papatyamrm cnm bir sıkıntı mı var son mesajlarını oludum da inşallah herşey yolundadır
Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?

Çok geçmiş olsun canım ben anlamadım sonuçları oluşmayan kese mi etkilemiş olabilir diyorlar?

Allah korkuttugunu yasatmasin canim. İnsallah tertemiz gelsin sonuclar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…