Evet o etkilemiş olabilir diyorlar varsayım yani kesin birşey yok sen nasılsın
Aminn inşallah. . Sana da tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. .İnşallah öyledir canım bebeğin ölçümleri normal yani Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben aynıyım kuzum yumurta peşinde koşup duruyorum işte..
Aminn inşallah. . Sana da tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. .
Ay inşallah kotktuğun başına gelmez CNm.amniyosentez ne zaman sonuç çıkacak?Evet canım. 2 test yerine nıpt testi yaptırdım daha garanti bğr testmiş. Down sendromu çıktı. Hemen perinatolog dan rabindevu aldık detaylı ultrasonda bakıldı bebek gayet sağlıklı dedi ama kordonda birşey gördüm dedi cvs yapıldı. Onun sonucuda kötü çıktı. Ayın 15 de amniyosentez olacak. Onda gerşey çıkar dediler. Bu arada benim gebeliğim çift başladı tek devam etti . Doktorlar oluşmayan keseden kaynaklı olabikeceğini de söylüyorlar. Dualarla bekliyoruz.sen nasılsın herşey yolunda mı?
İnşallah canım ayın 15 alcaklar sıvıyı 16 sında sonuç çıkacak. Sana da geçmiş olsun. Üzülme kendine iyi bak tekrar olurAy inşallah kotktuğun başına gelmez CNm.amniyosentez ne zaman sonuç çıkacak?
Ben iyiyim bir kayıp daha yaşadım bu ay ama toparladım çok şükür.
Gelişmeleri yaz mutlaka.inşallah o diğer kesededir sorun
İyi bari canim. Gozun aydin diyelim.Bugün bende kan vermeye gittim hastaneye doktor çok sallamadı gibi muayene etti rahminde sorun yok dedi hormon testi yaptırdım tsh fsh normalmiş amh da haftaya açıklanacak. Adetin 21. günü de yumurtlamaya bakacakmış 19 şubatta gel dedi. Şimdilik benden de bu kadar
Benim de amniyo maceram var.merak etme temiz çıkacak sonuçlar Allah’ın izniyle.dualarımdasın.Evet o etkilemiş olabilir diyorlar varsayım yani kesin birşey yok sen nasılsın
dilerim Allahtan boyle devam eder. sabahki testim baya hayaletti. aksam 4te yaptigim da koyulasma basladi. gozle cok rahat gorulen pembe cizgim var.
Eki Görüntüle 2104662
CNm valla tavsiye istersen bende çok da hangisi işe yaradı dersen pek yokKızlar değişik bi yöntem veya tavsiyesi olan var mı
Soğan incir tarçın maydonoz kürü dışında
Aah ahhh yaaaCNm valla tavsiye istersen bende çok da hangisi işe yaradı dersen pek yok
wuuhuuu
ateşe bakınca çok ümitlendim.
inşallah test daha da daha daaaaaa koyulaşır veeee bebiş gelmiştir.
Son gunleri zamaninda olcmemissiniz. Keske bi test yapsaniz.hamiş bayanlar tabloma bakabılır mısınız günüm hiç şaşmaz benim ayrıca :) 1gün geçti dün gece olmam gerekıodu en gec sabahına. Eki Görüntüle 2104820
Son iki günü farklı saatte mi ölçtün? Kaç saat fark var?hamiş bayanlar tabloma bakabılır mısınız günüm hiç şaşmaz benim ayrıca :) 1gün geçti dün gece olmam gerekıodu en gec sabahına. Eki Görüntüle 2104820
hayır ben zamanında olctum degerlerı boşluk buldgmda gırdım buna bıkacını da azonce gırebıldım hepsını adet takvımım adlı programı kullanyrdm bunu pek cozememstm hepsı sabah 8 olcumlerı bu tablo daha detaylı dye bunu attım kızlar sız gıdısata bakın yetr :)Son gunleri zamaninda olcmemissiniz. Keske bi test yapsaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?