Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende adetin 3. 4. günü başlamıştım galiba

Yoo adet gelmiyordu da başlamıştım nasıl yalancıyım

offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyor telefonla oynadigi kadar benimle oynamiyor tövbe estağfurullah yaaa.

BUGün cicilerini giy ve tüm cazibeni kullan.

Belki bu mavi kanlı aydan sonra düzelirler diye umuyordum ama meteor düşse değişmeyecekler sanırım bir güncelleme lazım

Ne tablolar gördük burda biz bile şüpheye düştük 8-10 gün aynı derece çıkan
doğrudur yaa.reglime 10 gün kaldi surda.bi kıpırda bi asagi yukarı çık demi yani.saplandi kaldi.zaten bebek diye diye sıyırmis vaziyetteyim bu ates ölçmede ayrı bir boyut katti.tam psikopata bagladim

doğrudur yaa.reglime 10 gün kaldi surda.bi kıpırda bi asagi yukarı çık demi yani.saplandi kaldi.zaten bebek diye diye sıyırmis vaziyetteyim bu ates ölçmede ayrı bir boyut katti.tam psikopata bagladim

Ay ateşten bahsediyormuşsun kız diyorum ne diyo bu
Kahkaha attımm en son kocayla ilgili yazınca üstü okumadım

Sorsan bebek isterler ama icraat Yok diyorsunbiraz keçiboynuzu pekmezi falan sok ağzına
onu sabah aksam yediriyorum ki zaten.aksam bi elimde kavanoz bi elimde kasik hadi ic diyorumsabahta o benden sonra cikiyor diye kavanozla kaşığı goz önüne koyup cikiyorum.sonra arayip ictinmi diye soruyorum bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…