Ben soğan kürünü iki kez yaptım ikisi de kürtaj ve düşük sonrası idi.o yüzden kanama varken başladım 15 gün aç karna sabah akşam kaynayan kreçsiz suya orta boy içi beyaz dışı açık kahverengi soğanı 4 e böl kabuk kökleri ile beraber 15 dk bekle ılık ılık yudumlayarak iç.saraçoğlu nın tarifi adet bitimi başlanıyor diye hatırlıyorum
Ben soğan kürünü iki kez yaptım ikisi de kürtaj ve düşük sonrası idi.o yüzden kanama varken başladım 15 gün aç karna sabah akşam kaynayan kreçsiz suya orta boy içi beyaz dışı açık kahverengi soğanı 4 e böl kabuk kökleri ile beraber 15 dk bekle ılık ılık yudumlayarak iç.saraçoğlu nın tarifi adet bitimi başlanıyor diye hatırlıyorum
Yoo adet gelmiyordu da başlamıştım nasıl yalancıyım
ama napayim yaa hepmi ayni cikar diye tereddüte düştümDikkat et kendine gittikçe bize benziyorsun
offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyorBen senin yum çatlamamış olabilir diye düşünüyorum.30 günde bir adet olan biri için bu günlerde çatlayabilir.ateş gerçekten sınırda ilerliyor.ilk tablon olduğu için kesin yorum da yapamıyorum.o yüzden emin olana kadar kocayı biraz daha sıkıştır
ama napayim yaa hepmi ayni cikar diye tereddüte düştüm
BUGün cicilerini giy ve tüm cazibeni kullan.offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyortelefonla oynadigi kadar benimle oynamiyor tövbe estağfurullah yaaa.
offf ya o kocamin saçını başını yolmak istiyorum.aksam eve gidiyoruz telefon elinde oyun oynuyor yatiyoruz uyuyakmi valla bugün benden bisey olmaz demeye basliyortelefonla oynadigi kadar benimle oynamiyor tövbe estağfurullah yaaa.
doğrudur yaa.reglime 10 gün kaldi surda.bi kıpırda bi asagi yukarı çık demi yani.saplandi kaldi.zaten bebek diye diye sıyırmis vaziyetteyim bu ates ölçmede ayrı bir boyut katti.tam psikopata bagladimNe tablolar gördük burda biz bile şüpheye düştük 8-10 gün aynı derece çıkan
doğrudur yaa.reglime 10 gün kaldi surda.bi kıpırda bi asagi yukarı çık demi yani.saplandi kaldi.zaten bebek diye diye sıyırmis vaziyetteyim bu ates ölçmede ayrı bir boyut katti.tam psikopata bagladim
ay ama hep bem cazibe kullaniyorum.bide o cazibe kullansın cicilerini giyip gelsinBUGün cicilerini giy ve tüm cazibeni kullan.
Ne alaka diye o yüzden mi mesaj attınAy ateşten bahsediyormuşsun kız diyorum ne diyo bu
Kahkaha attımmen son kocayla ilgili yazınca üstü okumadım
Ne alaka diye o yüzden mi mesaj attınben de bu kız niye bunu yazdı diyorum
simdi senin nasıl düşünerek okudugunu düşününce bende koptum.deli yaaAy ateşten bahsediyormuşsun kız diyorum ne diyo bu
Kahkaha attımmen son kocayla ilgili yazınca üstü okumadım
birak daginik kalsinOrtalık fena karıştı valla ben toparlayamam bundan sonrasını
Sorsan bebek isterler ama icraat Yok diyorsunay ama hep bem cazibe kullaniyorum.bide o cazibe kullansın cicilerini giyip gelsingönülleri olsun diye hep biz ugrasiyoruz.dun artik baktim uyuma modunda hiiicc ugrasamam dedim
simdi senin nasıl düşünerek okudugunu düşününce bende koptum.deli yaa
Ay sen çıktı indi yazmış onun için mi diyorsunOrtalık fena karıştı valla ben toparlayamam bundan sonrasını
onu sabah aksam yediriyorum ki zaten.aksam bi elimde kavanoz bi elimde kasik hadi ic diyorumSorsan bebek isterler ama icraat Yok diyorsunbiraz keçiboynuzu pekmezi falan sok ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?