Kaç gündür sabit acaba yükselsem mi diye kararsız kalmış gibi geldi bana da:))inşşşşş cnmm ya 30 u hiç geçmemişti o yüzden çatlamıycak diye düşündüm bir an.
grafikçem hiç gelişmiyor sen olmasan napardım benKaç gündür sabit acaba yükselsem mi diye kararsız kalmış gibi geldi bana da:))
Kaç gündür sabit acaba yükselsem mi diye kararsız kalmış gibi geldi bana da:))
Düşüş öncesi son atağımı da yaptım artık düşüşe geçebilirim diyorBenimkine bakıp içinden ne geçiriyosun çok merak ediyorum
Düşüş öncesi son atağımı da yaptım artık düşüşe geçebilirim diyor
Cnm ben test günü gelmeden 3 test tükettim hevesimi aldım hazırım regle soğan suyumu içmeyi sabırsızlıklan bekliyorumM Mother of pearl senin test günün ne zaman bacım
inan fikrim yok cnm.yumurta çatlayamazsa bu ay, adetle atılıyor mu yoksa kist falan mı oluşuyor?
yumurta çatlayamazsa bu ay, adetle atılıyor mu yoksa kist falan mı oluşuyor?
gunaydin. atesi sapitanlarda bugun ben
dpo14 ama test negatif. ya dpo16ya uzar. ya da doktorun dedigi 8 subatta pozitif cikar.
Benim hala ümidim var çatlayacak benceyumurta çatlayamazsa bu ay, adetle atılıyor mu yoksa kist falan mı oluşuyor?
gerçekten mi :)Benim hala ümidim var çatlayacak bence
diğer ay aşılama var ya onu erteletmesinden korkuyorumAtılıyor kuzum endişe etme benim başıma çok geldi klomen zamanı
ALLah büyükgerçekten mi :)
çatlasa nolucak ki koca pert
İki gün daha yüksek ateş çıkarsa çizginin yeri kayarEveett sonunda ateşim 36.4 ile vedalaşıp 36.7 ye merhaba dedi :)tabloda bi degisiklik olmadi ama.
beni birazcik aydinlatirmisin :) simdi benim muhtemel yumurta catlama günüm 12.gun olarak gorunuyor ya.iki gün daha yuksek cikarsa bu tarihi dahami ileri atarİki gün daha yüksek ateş çıkarsa çizginin yeri kayar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?