Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam cnm çok sağol kafama göre bi şekil yapayım bari. Ablamla konuştum onunda bu sayede 3 cmlik kisti erimiş . Diyor çok şaşırmıştım falan. İnş vesile olur bize de.

Ah ah tam benim kocamı tarif ediyor yazdıkların.koca gün evdeydik adam hiç mi istemez bişi istemiyor canı ya. parçalayacaktım adamı akşam sonunda alacağımı aldım

Ah ah tam benim kocamı tarif ediyor yazdıkların.koca gün evdeydik adam hiç mi istemez bişi istemiyor canı ya. parçalayacaktım adamı akşam sonunda alacağımı aldım
sen sonuca ulaşmışsın tebrik ederim valla baktim o pek bi isteksiz saat 1 e geliyordu,ertesi gün iş var.hiiiic uğraşamam dedim bende uyudum ama bugun kacari yok.döverim valla

sen sonuca ulaşmışsın tebrik ederim valla baktim o pek bi isteksiz saat 1 e geliyordu,ertesi gün iş var.hiiiic uğraşamam dedim bende uyudum ama bugun kacari yok.döverim valla
Yumurtamın çatlayacağı da yok ama kendi kendime çabalıyorum işte

Bu ay ates olcmemeye karar verdim ben de esimin calisma saatleri degisti simdi sabah alarmima uyanmasin kiyamadim. Bu ay olmazsa obur ay olcecegim. Kendi halinde yasicam bu ay dusundukce biseylerle ugrastikca her an aklinda o oluyor baski oluyor gibi.

İnşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…