Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı olsun.kucağına alırsın inşallah

canım ya bu topikte seni en iyi ben anlarım.bebek diye ilişki diye adamın peşinde koşuyorum zaman zaman ama yok.
bir rahatsızlığı oldugu kesin ama ne bilmiyorum.ürologlarda bir şey bulamadı.ben psikolojik oldugunu düşünüyorum.
gündüzleri çok iyiyiz gece 23:00 gibi sinir krizlerim başlıyor, adamda rahat rahat uyuyor.

hayır biliyorum beni seviyor ve beğeniyor.
ben de bakımlı hijyenik biriyim.
ama eşim neden böyle oluyor anlamıyorum.
erkekler saatli bomba gibi yer saat ayırt etmeden bu işi yapar gibi geliyor bana.
ama benimki yok.
e tedaviyle olmadı normal yoldan olur diyorum belki ama ilişki bir ayda çok az.
olanlarda zor bela.
nasıl olacak?

ah cnm bende bilmiyorum nasıl olacak? ama rabbim ol deyince 3-4 gün önceki ilişki ile bile oluyor, bunu yaşadım.
hakkımızda en hayırlısı olsun inş.

Kızlar bugün test yaptım DPO11'deyim. Ayın 1'inde yerleşme kanamam olmuştu. Pozitif çıktı sanırım silik bi çizgi var. Bi bakar mısınız ?

canim sakin olmalisin. biz kadinlar olarak hep anlayis bekleriz ama bu kez esinin anlayisa ihtiyaci olabilir. onu suclar sekilde degilde sakince yaklasip konusabilirsin.

simdik progestan kullanan arkadaslar. bana dr regl olana kadar sakin birakma ic dedi. demin bir arkadasim birakmazsan regl de olmazsin dedi.
hangisidir dogrusu?

canim sakin olmalisin. biz kadinlar olarak hep anlayis bekleriz ama bu kez esinin anlayisa ihtiyaci olabilir. onu suclar sekilde degilde sakince yaklasip konusabilirsin.

görev amaçlı geliyormuş ona ilişki.
yapmacık ve bir amaç uğruna olduğunu düşünüyormuş ve istekli olmuyormuş.
insanın eşinden çocuğu olsun diye ona yaklaşması mücadele etmesi yapmacık mı?
ne hayırlı ne onur duyulası bir davranış değil mi?
bilmiyorum ben mi yanlışım acaba?
en sonunda dedim ben mi eksiğim?
saçmalama sen hayatımda gördüğüm en güzel kadınsın diyor.

bence dr.un dedigi iliski anksiyetesini yasiyor canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…