bilmiyorum inan.
şu karısının peşinde kedi gibi dolanan boş anını yakalayıp 'atıl kurt' gibi olanlara özenir oldum.
Amin canım darısı başınıza inşallah
Benim daha çok yeni. Totem yapıp hamilelik takvimi ekledim bile
cok yakisti oh mis iyi yaptinAmin canım darısı başınıza inşallah
cok yakisti oh mis iyi yaptin
tebrik ederimAmin canım inşAllah. Rabbim kimseye aratmasın.
Sağol hayatım ama hala inanamıyorum. Az ya değer biraz belki ondan belkide 3 yılda 2 defa öldüğü için karnımda. İnşAllah umutlanıp yıkılmamtebrik ederim
Allah korktugunu yasatmasin. iyi dusun sen. doktora git vakit kaybetmeden.Sağol hayatım ama hala inanamıyorum. Az ya değer biraz belki ondan belkide 3 yılda 2 defa öldüğü için karnımda. İnşAllah umutlanıp yıkılmam
Ayy çok tebrik ederim :) Allah tamamına erdirsin inşallah, değerin sağlıkla yükselsin.Amin canım darısı başınıza inşallah
Teşekkür ederim canım amin inşallahAyy çok tebrik ederim :) Allah tamamına erdirsin inşallah, değerin sağlıkla yükselsin.
Tamam hayatım. Amin inşAllah. Perşembe Cuma tahlil yaptırıp yükselirse gideyim dimi doktora?Allah korktugunu yasatmasin. iyi dusun sen. doktora git vakit kaybetmeden.
Sen bilirsin... Onceki kayiplarindan dolayi dr.a hemen gorun istersen diye dedim. Bazen onlem amacli bazi ilaclari kullanabiliyorlar.Tamam hayatım. Amin inşAllah. Perşembe Cuma tahlil yaptırıp yükselirse gideyim dimi doktora?
Ben gördüm:)))Kızlar bugün test yaptım DPO11'deyim. Ayın 1'inde yerleşme kanamam olmuştu. Pozitif çıktı sanırım silik bi çizgi var. Bi bakar mısınız ?
Eki Görüntüle 2106921
Regl gelmez diye birşey Yok ama geciktirilebilir .gebelik kesinleşmeden bırakma dr madem öyle demişsimdik progestan kullanan arkadaslar. bana dr regl olana kadar sakin birakma ic dedi. demin bir arkadasim birakmazsan regl de olmazsin dedi.
hangisidir dogrusu?
Yok canim birakmam. Doktorumla gorustum demin. Bencdogru anlamisim. 1 kutu progestan bitecek ki 15gun ediyor. 8inde kan verecegim. Ona gore hareket edecek.Regl gelmez diye birşey Yok ama geciktirilebilir .gebelik kesinleşmeden bırakma dr madem öyle demiş
Çok sevindim :) gören kişiler artıyor :)Ben gördüm:)))
Yok hayatım bişey bildiğimden değil de burda 1 tane doktor var sağolsun full dolu olmazsa il deki özel hastaneye giderim. Bide çok az ya daha değer umutlanmamaya çalışıyorumSen bilirsin... Onceki kayiplarindan dolayi dr.a hemen gorun istersen diye dedim. Bazen onlem amacli bazi ilaclari kullanabiliyorlar.
Canim yanlis anlamadin dimi beni :)Yok hayatım bişey bildiğimden değil de burda 1 tane doktor var sağolsun full dolu olmazsa il deki özel hastaneye giderim. Bide çok az ya daha değer umutlanmamaya çalışıyorum
Yüreğinizi ferah tutun. İnşallah sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun...Sağol hayatım ama hala inanamıyorum. Az ya değer biraz belki ondan belkide 3 yılda 2 defa öldüğü için karnımda. İnşAllah umutlanıp yıkılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?