- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
evet canım ıkı gun sonra pozıtıfe yakın cıkan ovulasyon testlernı de bulayım cekeyım . sonrasnı yapamadım sehırdısındaydık yanıma almamısım sonra pek onemsemedım yaa keske devam edeblseydmBen de anlamadım gerçekten dediğine göre bu foto attığı gün 15. Günmüş yanlış hatırlamıyorsam 31. Günde de kan testi negatifti
http://fertilityfriend.com/home/6d7d36/
ben de şaşıp kalıyorum 3,5kere olcuyorum yok aynı. derece mı bozuk acaba dedım eşime de ölçtürdüm adamın benden soğuk ısısıSenin canım günaydınn :))
Hımm bu kadının gerçekten ilginç olmuş.Çıkmazdı çünkü yerleşme olmadan zaten hcg salgılanmıyor. Geçen başka bir topikte okumuştum paylaşayım. 11. gün 1,80 değer hemde iğneli...
Eki Görüntüle 2107602
CNm idrar testi pozitif çıkan testin fotosu varsa onu da atsana.senin tablonu anlamaya çalışıyoruz:))ben de şaşıp kalıyorum 3,5kere olcuyorum yok aynı. derece mı bozuk acaba dedım eşime de ölçtürdüm adamın benden soğuk ısısı. ben istisnai kişilerden olucam galiba ateş konusunda canım. bebiş yoksa
o kadar cok şaşılcak sey okudum ki gecen gün en ilgimi ceken de aynı gün sabahı kan verip 1 olup aksamında 500lerde goren biriydı degerı:)Hımm bu kadının gerçekten ilginç olmuş.
Ben bir de şunu anlamıyorum mesela kimyasal gebelikte beta yükseliyor.ama diyoruz ki yerleşemeyen düştü.e yerleşme olmadıysa nasıl beta az da olsa yükselişe geçiyor.
Hımm bu kadının gerçekten ilginç olmuş.
Ben bir de şunu anlamıyorum mesela kimyasal gebelikte beta yükseliyor.ama diyoruz ki yerleşemeyen düştü.e yerleşme olmadıysa nasıl beta az da olsa yükselişe geçiyor.
Ooo o daha ilginç olmuş:))o kadar cok şaşılcak sey okudum ki gecen gün en ilgimi ceken de aynı gün sabahı kan verip 1 olup aksamında 500lerde goren biriydı degerı:)
Yerleşiyor ama tam tutunamadan düşüyor diyebiliriz o zamanAma kimyasalda tam olarak tutunamamasi değil mi? O nedenle HCG çok yükselmeden düşüşe geçiyor yani gebeliğin çok başında yaşanan düşüğe deniyor diye biliyorum. Yani yine döllenme ve tutunmaya çalışma sonucu HCG yükseliyor
o kadar cok şaşılcak sey okudum ki gecen gün en ilgimi ceken de aynı gün sabahı kan verip 1 olup aksamında 500lerde goren biriydı degerı:)
Yerleşiyor ama tam tutunamadan düşüyor diyebiliriz o zaman
ay en basıt ornegı benım ablam. Kızı var suan 2.5yasında onu 4aylıkken ogrendık aynıgun cınsıyetleee üstüne görmüş adet sanmıs:) ve tam bir hafta öncesi de rüyamda ikizlerim oluyordu erkek olanı almaya çalışıyordu benden Ben de hayır O benim oğlum bu senin kızın diye ona veriyordum sonra da ogrendık cok sasırtıcıydı:)Kanda yanlışlık olmaz derler ama olmuş bence :))
Resmen gebelik testin pozitif yA.hangi gün yaptın idrar testini tabloya gir CNm test kısmından pregnancy test pozitif gireceksin.kan testi verdiğin güne de blood- gir bakalım tabloya tekrarpikselden zor ayarladm kırptm fln gec oldu brz k.bakma anca yuklendı canm :)Veson ilki yumurtlama siliklestkten sonrakı baslayan test sonrakı tekrar koyulasmaya baslayan dgerı de gebelikk
Yerleşiyor ama bölünmeler ilerlemiyor düşüyor demekki.
bu resmin bütün haliydi cnm.Yerleşiyor ama bölünmeler ilerlemiyor düşüyor demekki.
tamam canm 5gun varken yapmıstım ama aksam yaptm e kan negatf cknca ben dedm test bozuk heralde. hatta ıkıtane testtı o daha siliktı ama bulamıyorum ben onu attm.glb yanlıslıklaResmen gebelik testin pozitif yA.hangi gün yaptın idrar testini tabloya gir CNm test kısmından pregnancy test pozitif gireceksin.kan testi verdiğin güne de blood- gir bakalım tabloya tekrar
cnm kimyasalda da yerlesiyor. ama rahimde uzun sure tutanmiyor. o yuzden beta once cikip sonra dusuyor.Hımm bu kadının gerçekten ilginç olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?