- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
Hayırlısı canım ya.Rabbim ol dedikten sonra onlar boş konuşuyor....bizde bugün doktorla konuştuk telde .fiyat 2 ye katlandı .kesiklikle olmaz dedim eşimeEski merkezim umut tüp bebek..bugun gorusmeye gittim pek olımlu gecmedi.adı gibi umut aşılamadılar bana.
Hem kadın hem erkek faktoru var zor gibi konustu.önce 5. Gün e gidecek embriyo sonra cgh genetige gidecek.temiz gelirse ertesi ay histeroskopi yapılacak çizik atılacak.diğer ayda transfer..
Eşimin sperm testine dogru duzgun bakmadı bile yeni yaptırdık.önceden 1 di morfoloji şimdi 4 cıktı.bu sonuc dogru degil onlar 100 kat buyutuyor biz 7000 kat büyütüyoruz dolayısıyla daha agır morfolojik sorunlarla karsılasıyoruz dedi.
Benimde yumurtalar granül yapıdaymıs yani tam olgun degil.
Hal böyle olunca iyi bir tablo cıkmıyo hersey nasip kısmet.bu son denemem olacak o yuzden iyi bir secim yapmalıyım.
Bülent tırasa gidecegim birde..
Allah yardımcımız olsun.
Sokağa atacak paramız yok dedim. Sanki garantisi varda olacak diye..o kadar para döktük 5 embriyonun da hasta çıkacağı kimin aklına gelirdi. .Araştırıp bahçeciye gidelim dedim eşime. .inşlh bu ay olsa da gerek kalmasa ne mutlu olurum ya...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm..bu işler para tuzağına dönmüş resmen.. Ne aldıysak kar diyolar ...bazen menapoza girmek istiyorum diyorum eşime .tövbe de be kadın diyor