• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eski merkezim umut tüp bebek..bugun gorusmeye gittim pek olımlu gecmedi.adı gibi umut aşılamadılar bana.
Hem kadın hem erkek faktoru var zor gibi konustu.önce 5. Gün e gidecek embriyo sonra cgh genetige gidecek.temiz gelirse ertesi ay histeroskopi yapılacak çizik atılacak.diğer ayda transfer..
Eşimin sperm testine dogru duzgun bakmadı bile yeni yaptırdık.önceden 1 di morfoloji şimdi 4 cıktı.bu sonuc dogru degil onlar 100 kat buyutuyor biz 7000 kat büyütüyoruz dolayısıyla daha agır morfolojik sorunlarla karsılasıyoruz dedi.
Benimde yumurtalar granül yapıdaymıs yani tam olgun degil.
Hal böyle olunca iyi bir tablo cıkmıyo hersey nasip kısmet.bu son denemem olacak o yuzden iyi bir secim yapmalıyım.
Bülent tırasa gidecegim birde..
Allah yardımcımız olsun.
Hayırlısı canım ya.Rabbim ol dedikten sonra onlar boş konuşuyor....bizde bugün doktorla konuştuk telde .fiyat 2 ye katlandı .kesiklikle olmaz dedim eşime
Sokağa atacak paramız yok dedim. Sanki garantisi varda olacak diye..o kadar para döktük 5 embriyonun da hasta çıkacağı kimin aklına gelirdi. .Araştırıp bahçeciye gidelim dedim eşime. .inşlh bu ay olsa da gerek kalmasa ne mutlu olurum ya...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm..bu işler para tuzağına dönmüş resmen.. Ne aldıysak kar diyolar ...bazen menapoza girmek istiyorum diyorum eşime .tövbe de be kadın diyor :-)

Eski merkezim umut tüp bebek..bugun gorusmeye gittim pek olımlu gecmedi.adı gibi umut aşılamadılar bana.
Hem kadın hem erkek faktoru var zor gibi konustu.önce 5. Gün e gidecek embriyo sonra cgh genetige gidecek.temiz gelirse ertesi ay histeroskopi yapılacak çizik atılacak.diğer ayda transfer..
Eşimin sperm testine dogru duzgun bakmadı bile yeni yaptırdık.önceden 1 di morfoloji şimdi 4 cıktı.bu sonuc dogru degil onlar 100 kat buyutuyor biz 7000 kat büyütüyoruz dolayısıyla daha agır morfolojik sorunlarla karsılasıyoruz dedi.
Hal böyle olunca iyi bir tablo cıkmıyo hersey nasip kısmet.bu son denemem olacak o yuzden iyi bir secim yapmalıyım.
Allah yardımcımız olsun.
BAzen herşey yolundayken bile olmuyor CNm.rabbim yeterki istesin hiçbir engelin önemi olmaz.yüzün güler inşallah bu sefer

Günaydınlar..benim cizgi bugün 12.günden 18.güne kaydı :işsiz: eger tablo dogru tahmin ediyorsa bu ayda sansim yok bence :(

Arkadaslar gunaydin. Yumurta tahminen ne zaman catlamistir sizce?

Eklentiler

• 20180208_085714.webp
    20180208_085714.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 42
Allah yardımcımız olsun.
Umudunu yitirme canım.ne gelirse Allahtan.Bülent Tıraş zahideyi bile hamile bıraktı.akalaım sana neler diyecek.ne uygulayacak.haber ver bize de.bu arada eşin çakşır suyu denedi mi?mucizeler yaratıyor diyorlar.bi bak istersen.

Hayırlısı canım ya.Rabbim ol dedikten sonra onlar boş konuşuyor....bizde bugün doktorla konuştuk telde .fiyat 2 ye katlandı .kesiklikle olmaz dedim eşime
Sokağa atacak paramız yok dedim. Sanki garantisi varda olacak diye..o kadar para döktük 5 embriyonun da hasta çıkacağı kimin aklına gelirdi. .Araştırıp bahçeciye gidelim dedim eşime. .inşlh bu ay olsa da gerek kalmasa ne mutlu olurum ya...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün cnm..bu işler para tuzağına dönmüş resmen.. Ne aldıysak kar diyolar ...bazen menapoza girmek istiyorum diyorum eşime .tövbe de be kadın diyor :-)
Canım neden hemen fiyat 2katına çıktı?başka yerlerle de görüş.
Arkadaslar gunaydin. Yumurta tahminen ne zaman catlamistir sizce?
19.gün gibi akıntına istinaden yani.

Günaydınlar..benim cizgi bugün 12.günden 18.güne kaydı :işsiz: eger tablo dogru tahmin ediyorsa bu ayda sansim yok bence :KK43:
Bana akıntını söyle sana hangi gün çatladığını söyleyeyim:KK53: ya da ağrın sızın olmadı mı hiç?
Hiç akıntı girmemişsin,ovu testi de yapsan 12 mi 18 mi anlardın.ayrıca 12 de olsa 18de olsa mikmik olmuş zaten.şansın aynı devam ediyor.henüz moral bozacak bir durum göremiyorum tablonda.

sabah sabah sinirimi oynatti devletteki dr. benim dr bana ille de 8 subat kan testi dedi ki gecikmede olmus oldu. diger kan verdigim yerdeki hanim efendi teorik olarak gecikmeniz yok, ovitrille ile hemen catladimi ki, erekn kan veriyrsunz, kan vermeyin vs vs vs... sonucda kan verdim tabi ama beni deli etti sabah sabah..

amh yi sordum 1.07 maglum. cok kotu degil ama yasiniza gore 5-6 olmasini beklerdim dedi...

Bana akıntını söyle sana hangi gün çatladığını söyleyeyim:KK53: ya da ağrın sızın olmadı mı hiç?
Hiç akıntı girmemişsin,ovu testi de yapsan 12 mi 18 mi anlardın.ayrıca 12 de olsa 18de olsa mikmik olmuş zaten.şansın aynı devam ediyor.henüz moral bozacak bir durum göremiyorum tablonda.
ya akıntıları girmiştim de sonra bu cizgi muhabbetinden bi sil bak ne degisiyor demişti kızlar.bende sildim gitti :) kasık ağrılarım oldu ama hatırlamiyorum ne zaman oldu.sadece daha önce iki ay ovu testi kullanmıştım o zamanlar 13.gün cift çizgi çıkmıştı.28 gunde bir adet oluyorum.bide birgün evde degil annemlerde kaldım.o gün 3 kız kardes bir araya geldigimiz icin kaymattik cipsti kolaydi cok gec yattim.bide haliyle kalabalik olunca yer yataginda yattim :) o günün sabahina kadar ateşim 36.4 tu.o gün 36,5 oldu.mekan,yattigin yer saat falan atesi etkilermi ? Çünkü onu 36.4 yapinca tekrar 12.güne cekiyor.offf cok yazdim demi.niye bu kadar panik olduysam:KK35:

sabah sabah sinirimi oynatti devletteki dr. benim dr bana ille de 8 subat kan testi dedi ki gecikmede olmus oldu. diger kan verdigim yerdeki hanim efendi teorik olarak gecikmeniz yok, ovitrille ile hemen catladimi ki, erekn kan veriyrsunz, kan vermeyin vs vs vs... sonucda kan verdim tabi ama beni deli etti sabah sabah..

amh yi sordum 1.07 maglum. cok kotu degil ama yasiniza gore 5-6 olmasini beklerdim dedi...

Boşver biz sonuca odaklanalım ;)
Amh için yaptığı yorum çok şaşırtıcı 15 yaşında kızıma yaptırsam 5-6 çıkar herhalde kimde varmış 35 yaşında 5-6 lık rezerv yuhhh

inşallah canım.iyice stres oldum.regliyede 1 hafta kaldı.gene çok kaptırdım kendimi.adet olunca gene oturur ağlarım ben kesin :KK43:
canim sira benim. once ben bugun aglayim bir... sonra size bakariz. insallah regl filanda gelmesin senin ;)

Boşver biz sonuca odaklanalım :KK66:
Amh için yaptığı yorum çok şaşırtıcı 15 yaşında kızıma yaptırsam 5-6 çıkar herhalde kimde varmış 35 yaşında 5-6 lık rezerv yuhhh
ne bileyim.. kan alan hemsire de ayri deli etti.

oglumu kan verirken guvenlige verdim ama kapi acik ben goruyrm. hemsire tuhaf bakinca oglum dedim. gelsin dedi. yok korkuyor dedim. bisi olmaz dedi. olmaz zamaninda mahvettiler kan alirken iki kolunu da dedim. sanki biz isteyerek yapiyrmusuz gibi bizi suclamiyor misuniz boyle dedi.. suclamiyrm dedjm, o zamanki ogrenciydi, iki kolunu da igneyle oydu cocugun, sonra bilen biri geldi de sorun gecti dedim. hiiiiiii diyor daha. bu sabah tum formu yerinde olanlar beni buldu.

canim sira benim. once ben bugun aglayim bir... sonra size bakariz. insallah regl filanda gelmesin senin :KK66:
yok yaa sende ağlama.keşke elimizde olsada ağlamasak.her ay kendime söz veriyorum ama yok arkadaş direk salya sümük :KK66: hayırlısı diyeceğim gene

oglumu kan verirken guvenlige verdim ama kapi acik ben goruyrm. hemsire tuhaf bakinca oglum dedim. gelsin dedi. yok korkuyor dedim. bisi olmaz dedi. olmaz zamaninda mahvettiler kan alirken iki kolunu da dedim. sanki biz isteyerek yapiyrmusuz gibi bizi suclamiyor misuniz boyle dedi.. suclamiyrm dedjm, o zamanki ogrenciydi, iki kolunu da igneyle oydu cocugun, sonra bilen biri geldi de sorun gecti dedim. hiiiiiii diyor daha. bu sabah tum formu yerinde olanlar beni buldu.

Bugün acayip bir çekiciliğin var demek ki uzak dur kalabalıktan :)))

orda herkes tersinden kalkmış bugün anlaşılan.herkeste bi çene maşallah

Bu gece en az 5 kere uyandım farklı saatlerde yaa:kızgın: ne olcak bu iş anlamıyorum sağlıklı bi ölçüm olmuş mudur bugün:işsiz: 36.6 çıktı.. dün düşmeye başlamıştı bugün tekrar çıkıyodur insallah

Kızlar günaydın. Bugün kan verdim tekrar hcg için. İnşAllah yükselme vardır. Adet günüm yarın. Salı 25.7 iydi. Kaç olmalı sizce? :KK17:

Allah yardımcımız olsun.

ah kuzum Allah kolaylık versin.
ama bence de Bülent Traş a git.
ben tekrar tedaviye başlayacak olsam kesin ona giderdim.
sonuç olarak Allah ın dediği ol.
hiç çocuğumuz olmayadabilir tabi o zaman da Allah ın takdiri diyeceğiz.
sonuç olarak en hayırlısını bilen ve kulları için dileyen O'dur.
tekrar Allah yardımcımız olsun.

Back
X