Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın kendimi biraz olsun rahat bırakıcam bu ay :)) yani umarımmm bal tarçın çörekotu karıştırıp tüketcem :)) belki 12. Gün birde belime yakı yaparım. Belki ilişkimde pressed jel kullanırım:)) yaa cidden akli dengemi yitirmeden sağlıkla kavuşsaydıkkk:))))

Seni çok heyecanlı gördümrabbim heyecanını söndürmeden bebeğine kavuştursun inşallah:)

umarım 12.gündür.artık bekleyip göreceğim

İNAN NEDEn çizgi çekmemiş hiçbir fikrim Yok.ama yumurtanın çatladığı ateşten belli.artık bekleme zamanı

Veson gunaydin. Bu da tablomun bugunku hali ve hala cizgi olusmadi. Ne dersin?

Eklentiler

• 20180209_083955.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 39
CNm yumurtam çatlamadı mı acaba diye mi endişe ediyorsun.bence yumurtan çatladı ama ff neden çizgiyi çekmiyor anlamadım.ayarları ile ilgili bir sorun mutlaka.sen belki bilmeden biryerlere girip ayarlarını değiştirmiş olabilirsin.daha önce 1-2 kez başkalarına da olmuştu diye hatırlıyorum

Selam,
Ayarlardan detektör kısmını Advanced'den FAM'a çevirsene bir, o sadece sıcaklığı baz alarak ölçüyor ve yurtdışındaki forumlarda kesinlikle FAM daha doğru sonuç veriyor deniyor. Bu ay ben de bir öyle deneyeceğim. Öyle çizgi çekecek mi merak ettim, çünkü 17. gün bariz yumurtan çatlamış gibi duruyor :/

Günaydın herkese,
Benim geçen ay kullandığım progesteron sebebiyle sanırım 0.2 C daha yüksek sıcaklıkla ama aynı trendle ateş sonuçlarım devam
ediyor.

Bu arada ben de 44 haftalık hamile gözüküyorum ff de nasıl düzeltecektik bunu yA en son birisi nasıl olduğunu yazmıştı ama eskilerden hatırlayamadım.bir önceki kaybımda takılı kalmış ff:))

Hahahaha, gülsem mi üzülsem mi bilemedim
Bak bu link farklı üstünde bazı yazılar var ovulasyonun ne zaman olduğunu düşünüyorsunuz falan diyor sanırım üzerine tıklayınca seçenekler çıkıyor falan.ilk sayfada hiçbir linkte bu olmuyor benim üstte gönderdiğim yolu deneyerek tekrar link yollayabilir misin

Veson cum ben sabah kalktım olcmeden mutfkta kahvaltı hazrkadm esıme. sonra tekrar yatınca aklıma geldı ama 10dk fln ayaktaydm atesım 36.4 cıktı az da olsa vucut ısım cıkmıstır dye dusunuyrm is yaparken oyuzden tabloya 36.3 gırdım ne dersın sence ne yapaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…