- 3 Ağustos 2017
- 1.770
- 2.250
- 53
- 35
Haklısın kendimi biraz olsun rahat bırakıcam bu ay :)) yani umarımmm bal tarçın çörekotu karıştırıp tüketcem :)) belki 12. Gün birde belime yakı yaparım. Belki ilişkimde pressed jel kullanırım:)) yaa cidden akli dengemi yitirmeden sağlıkla kavuşsaydıkkk:))))CNm az önce ilk sayfada bir düzenlene daha yaptım.ilişki günlerine göre hamile kalma oranlarını ekledim.tam senin sorunun cevabı orda.ama herşeyden önce rabbimin ol demesi gerek yoksa ne yapsak boş isterse hergün ilişki olsun
Dr lar ilk bir sene doğal akışına bırakıyor.olmazsa gereken tetkikler yapılıyor.yaş ileri değilse genelde böyle oluyor.Ya içimi inanılmaz rahatlattın peki 9. Aya girdik bu aya kadar olmaması normal dimi sanırım 12 aya kadar normal kabul ediliyor.
Seni çok heyecanlı gördümHaklısın kendimi biraz olsun rahat bırakıcam bu ay :)) yani umarımmm bal tarçın çörekotu karıştırıp tüketcem :)) belki 12. Gün birde belime yakı yaparım. Belki ilişkimde pressed jel kullanırım:)) yaa cidden akli dengemi yitirmeden sağlıkla kavuşsaydıkkk:))))
umarım 12.gündür.artık bekleyip göreceğimo zaman 12.günden yana hakkımı kullanıyorum canım.
Hayırlısı olsun canım.zaten klomen ya da puregon gibi ilaçlara vücut hemen alışamıyor.32-33 günde regl geliyor.kendine zaman tanı.ayrıca vücudunun alışması için ayları atlama.sen günde kaç klomen kullandın canım?günde 5adet kullanılabilir.doz arttıkça yumurtanın büyüme ihtimali de artar.bu da iğne masrafına gerek bırakmaz.femara da çok iyi bir ilaç.
Vesselam bence tedavini bırakma.
Ya Leyla cım bence çok trajik olaya bakıyorsun.kızın üzülecek,el ne diyecek diye düşünürsen...gönül ister elbet ama sen ve eşin yeni bir aile ferdini mıncırmak istediğiniz için çocuk yapın.ona buna takılma.
Valla bı topik bir Leyla vakası daha kaldıramaz.ahanda sana diyim.ama valla aynen gelmiş kopya koyun kartanesi.milletçe isyandayız.hala ovu testi diyor yaw!
Ayy aminnn inşallah haziranda ilk denediğimiz aydı. Hemen olcak sandım bugün kötü oldum doğuma gidebilirdim böhühühühü diye:))Seni çok heyecanlı gördümrabbim heyecanını söndürmeden bebeğine kavuştursun inşallah:)
28 yaşımdayım eşimde 33.Dr lar ilk bir sene doğal akışına bırakıyor.olmazsa gereken tetkikler yapılıyor.yaş ileri değilse genelde böyle oluyor.
İNAN NEDEn çizgi çekmemiş hiçbir fikrim Yok.ama yumurtanın çatladığı ateşten belli.artık bekleme zamanı
CNm yumurtam çatlamadı mı acaba diye mi endişe ediyorsun.bence yumurtan çatladı ama ff neden çizgiyi çekmiyor anlamadım.ayarları ile ilgili bir sorun mutlaka.sen belki bilmeden biryerlere girip ayarlarını değiştirmiş olabilirsin.daha önce 1-2 kez başkalarına da olmuştu diye hatırlıyorumVeson gunaydin. Bu da tablomun bugunku hali ve hala cizgi olusmadi. Ne dersin?
Selam,Veson gunaydin. Bu da tablomun bugunku hali ve hala cizgi olusmadi. Ne dersin?
Linkini paylaşmak istersen ilk sayfaya ekleyelimGünaydın herkese,
Benim geçen ay kullandığım progesteron sebebiyle sanırım 0.2 C daha yüksek sıcaklıkla ama aynı trendle ateş sonuçlarım devam
ediyor.
Eki Görüntüle 2108581 Eki Görüntüle 2108582
https://www.fertilityfriend.com/home/6d5aefLinkini paylaşmak istersen ilk sayfaya ekleyelimEki Görüntüle 2108628
Evet ama sağa sola kaymaması gerek çok oynak :)) bak sana bir link yolluyorum sadece aşağınyukarı sağa sola kayma Yok neden?
Aslında benim gönderdiğim linkte bendeki bilgisayarda sağa sola kayma çıkmıyor, senin gönderdiğin link gibi sadece aşağı yukarı hareket ediyorEvet ama sağa sola kaymaması gerek çok oynak :)) bak sana bir link yolluyorum sadece aşağınyukarı sağa sola kayma Yok neden?
https://www.fertilityfriend.com/home/6d2153
Ben Telden giriyorum ama ilk kez böyle oynak link denk geldiAslında benim gönderdiğim linkte bendeki bilgisayarda sağa sola kayma çıkmıyor, senin gönderdiğin link gibi sadece aşağı yukarı hareket ediyor
Hahahaha, gülsem mi üzülsem mi bilemedimBen Telden giriyorum ama ilk kez böyle oynak link denk geldineyde sıkıntı Yok tablo gözüküyor ne de olsa
Bak bu link farklı üstünde bazı yazılar var ovulasyonun ne zaman olduğunu düşünüyorsunuz falan diyor sanırım üzerine tıklayınca seçenekler çıkıyor falan.ilk sayfada hiçbir linkte bu olmuyor benim üstte gönderdiğim yolu deneyerek tekrar link yollayabilir misinHahahaha, gülsem mi üzülsem mi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?