- 17 Ocak 2018
- 10.307
- 9.812
- 248
tamam kestımm. ya hamiş degılsem de enazndan ogrendım yumurtlamayı.busefer 15.gune yakın bakcaktm testlere neden artıs yok dıye uzulcektm işte :)Hadi hayırlısı merakla bekliyoruz.sıvı alımını kez.
Ben mi görmek istiyorum sanki çok çok silik birşey var.kızlar negatıf. sadece beyaz ksmı cokbellı oluo t ksmnda. ama bembeyaz pembe ble degl negatfEki Görüntüle 2108410
o zaman 12.günden yana hakkımı kullanıyorum canım.ya akıntıları girmiştim de sonra bu cizgi muhabbetinden bi sil bak ne degisiyor demişti kızlar.bende sildim gitti :) kasık ağrılarım oldu ama hatırlamiyorum ne zaman oldu.sadece daha önce iki ay ovu testi kullanmıştım o zamanlar 13.gün cift çizgi çıkmıştı.28 gunde bir adet oluyorum.bide birgün evde degil annemlerde kaldım.o gün 3 kız kardes bir araya geldigimiz icin kaymattik cipsti kolaydi cok gec yattim.bide haliyle kalabalik olunca yer yataginda yattim :) o günün sabahina kadar ateşim 36.4 tu.o gün 36,5 oldu.mekan,yattigin yer saat falan atesi etkilermi ? Çünkü onu 36.4 yapinca tekrar 12.güne cekiyor.offf cok yazdim demi.niye bu kadar panik olduysam
Kan sonucumda negatif cikti. <0.1
Hayırlısı olsun canım.zaten klomen ya da puregon gibi ilaçlara vücut hemen alışamıyor.32-33 günde regl geliyor.kendine zaman tanı.ayrıca vücudunun alışması için ayları atlama.sen günde kaç klomen kullandın canım?günde 5adet kullanılabilir.doz arttıkça yumurtanın büyüme ihtimali de artar.bu da iğne masrafına gerek bırakmaz.femara da çok iyi bir ilaç.ne olmusum canim anlamadim))
dr.a sonuclari yolladim. adetin 1 yada 2.ci gunu gel demis. ama ben gidip de tekrar klomen yada puregon kullanmak istemiyorum...
Ya Leyla cım bence çok trajik olaya bakıyorsun.kızın üzülecek,el ne diyecek diye düşünürsen...gönül ister elbet ama sen ve eşin yeni bir aile ferdini mıncırmak istediğiniz için çocuk yapın.ona buna takılma.Hastane fiyat arttırmış...embriyo başı 650 olmuş..doktor ayrı alıyor hastane ayrı alıyor..çok pahalı oldu ya...ayrıyetten hastane ilede görüşcez bakalım..olmaz sa bahçecide yaparız .hayırlısı olur inşallah canım ya...inşallah gerek kalmaz o vakte kadar kendi gelir...öğlen yine kızım sordu..neden benim kardeşim hala yok diyor gözüme bakıp..sadece dua et diyebiliyorum ne diyim..öyle zor bir durum ki...arkadaşlarının hep yeni kardeşi oldu o mahsun kaldı...anaokulunda da öyleydi...kadınlar sanki yarışa girmiş gibi peşpeşe gebe kaldılar ya...gelde dayan...
Valla bı topik bir Leyla vakası daha kaldıramaz.ahanda sana diyim.ama valla aynen gelmiş kopya koyun kartanesi.milletçe isyandayız.hala ovu testi diyor yaw!Ya bir hcg testi yapsaydın ya bizi çatlatma.al bir Leyla vakası daha
Heyecanlandirmak istemem ama silik çizgi var :) insaallah gönlünüzce hayırlı şekilde gelir bebeginizkızlar negatıf. sadece beyaz ksmı cokbellı oluo t ksmnda. ama bembeyaz pembe ble degl negatfEki Görüntüle 2108410
o gördüğün beyaz cızgı normalde var olan pembeleşen çizgi. o bellı barız. resmde gprdugunuz o dur. ben de anlam veremyrm. tekrar yumurtlcam dye dusmemıs olablr dıcem ısı ama yumurtlama sonrası artar zaten catlayınca. suan aglıyorum cok yprandım bıhaftadır. eşim de uzulme kan verırz bılacgun bekleyelım dedı. herseyı oluruna braktm artkBen mi görmek istiyorum sanki çok çok silik birşey var.
Valla CNm İnan senin bu ay gerçekten yılan hikayesi olmuş durumda.niye böyle uzadıkça uzadık döngü neden ateş bir türlü düşmek bilmiyor.hayret yani
Eee ben çizgi görüyorum.git kan ver kurtulalım.kızlar negatıf. sadece beyaz ksmı cokbellı oluo t ksmnda. ama bembeyaz pembe ble degl negatfEki Görüntüle 2108410
ama o siliklik beyaz bembeyaz var olan cızgıHeyecanlandirmak istemem ama silik çizgi var :) insaallah gönlünüzce hayırlı şekilde gelir bebeginiz
Umutlandırmak istemem ama bende görüyorum sankikızlar negatıf. sadece beyaz ksmı cokbellı oluo t ksmnda. ama bembeyaz pembe ble degl negatfEki Görüntüle 2108410
Tupbrbekten sonra bende görünen çizginin aynısı :)ama o siliklik beyaz bembeyaz var olan cızgı
Suya tut normalde var olan çizgi ise kaybolur gider gebelik varsa kalır.bir arkadaş söylemişti bunu ve birçok kişide deneyip teyit etmişti.o gördüğün beyaz cızgı normalde var olan pembeleşen çizgi. o bellı barız. resmde gprdugunuz o dur. ben de anlam veremyrm. tekrar yumurtlcam dye dusmemıs olablr dıcem ısı ama yumurtlama sonrası artar zaten catlayınca. suan aglıyorum cok yprandım bıhaftadır. eşim de uzulme kan verırz bılacgun bekleyelım dedı. herseyı oluruna braktm artk
tamam yapıcamSuya tut normalde var olan çizgi ise kaybolur gider gebelik varsa kalır.bir arkadaş söylemişti bunu ve birçok kişide deneyip teyit etmişti.
Hayırlısı olsun.hadi gelecek aya inş.bakınız flasla ceknce cızgı yok cnku beyaz kalınlık o normal ısıkta bellı oluo :) negatıf koskoca beklıcem.bdha uzun sure varsa elbet ogrenırım yprandım ıyıcee
bugun kı ovu. t dha koyuydu 7gun gecıktım sadcee lekelendm ya 6gun once. ona dayanarak.yaptm cıkmadı ama ovu. bariz pozıtıf cktı neyse en azndan tekrar yumurtlucam muhtemelen yarna kdr onu ogrendım akıntım da ondanmıs megerHayırlısı olsun.hadi gelecek aya inş.
Kendinizi daraltmayin hayırlı ve tez vakitte gelir insaallah bebeginiz varsa seviniriz elbette insaallah negatifsede sorun yok :) vakit henüz gelmemiş derizbakınız flasla ceknce cızgı yok cnku beyaz kalınlık o normal ısıkta bellı oluo :) negatıf koskoca beklıcem.bdha uzun sure varsa elbet ogrenırım yprandım ıyıcee
CNm ya döngü bu kadar uzayınca Ümit ve ümitsizlik arasındaki gitgeller seni gerçekten yıprattı.senden ricam ateşini ölçmeye devam et sonucun kesinleşene kadar.gerçekten merak ettim senin durumunu ne olabilir artık kestiremiyorum.ama sonra biraz bu mevzulardan uzaklaş kafanı boşalt.herşeyi akışına bırak.rabbim yüzünü güldürsün inşallahbakınız flasla ceknce cızgı yok cnku beyaz kalınlık o normal ısıkta bellı oluo :) negatıf koskoca beklıcem.bdha uzun sure varsa elbet ogrenırım yprandım ıyıcee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?