Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet yıprattı bıryandan dıyorum ovu. yapmasaydm keske. dıger yandan ıyı oldu dıyorum en azndan gordum 1hafta erken catlıcagını. nasıp boyleymıs belkı de. ben istemıyorum ama eşim beklıcez bıkacgn snra kan verıceksın dıyor. oluruna bırakıyorum artk. dr. dan randevu alıcam gıdıcem. Tek merak ettıgım bu ovu. testi pozıtıf ya. catlıcak olmasa pozıtıf olmaz zaten dmı cok arastrmıstm ben de. peak yaptı benımkı cunku ve akıntım bugun elıme aldım ınanlmz uzuyodu tam yumurtlama akntısı ılkkez bukdr net ınceledım ıkıgundur cok geluyordu ben gebelıktır dyodum 15.gun yum. oldugundan ovulasyon akntısı cıktı. ve dun akaam ılıskı oldu Allahn ısı ıste en ıhtımallı gunde oldu aslında yumurtlama gununden tam.bırgun oncesı en fazla ıhtımallı gunmus. bakalım vardır bıhayr :)

Saol seker kismetse ben almayayim. Bundan sonra kendi kendine olursa olsun. Yoksa ugrasamam. 15aydir yiprandim. Yeter....

Valla ben yaptığımda hiç bembeyaz bir çizgi neyim çıkmıyor.ama çizgi çıkarma konusunda R Rzg14 çok başarılı.çişinden sual olunmaz ,o kadar yane

Sorma yahu. 2 kez yalanci pembe pozitifi gordum.... Ama sonuc tırt

İnanki şuan tablona hiçbir yorum yapamıyorum.kan testinden sonra kimyasal yaşamıştır diye düşünmüştüm ama kaç gün oldu gelen giden Yok.ovulasyon da açıkcası bu kadar yüksek ateşte olması teorik olarak imkansız.ama bu insan vücuduna da akıl sır ermez .sen çalışmalarını yap yine de.:))

canm bugun 36.5 cıktı atesm sbah onu demeyı unttum cıddı dusus degıl dye dusundum. sence oyle mı? ya hamıleyken bıle hamıle kalan var su hayatta. daha ne olsun haklısın akıl sır ermez

akıtintım bugun en yogun sevıyedeydı. dun aksam ılskı oldu ya. acaba buaksam da mı olsa yoksa yarn aksam mı.bılemedm:) peaki gordum ya ıcım rhat etmez smdı:)

canm bugun 36.5 cıktı atesm sbah onu demeyı unttum cıddı dusus degıl dye dusundum. sence oyle mı? ya hamıleyken bıle hamıle kalan var su hayatta. daha ne olsun haklısın akıl sır ermez
CNm bugün 36,8 girmişsin 36,5 çıktıysa ciddi bir düşüş var.
akıtintım bugun en yogun sevıyedeydı. dun aksam ılskı oldu ya. acaba buaksam da mı olsa yoksa yarn aksam mı.bılemedm:) peaki gordum ya ıcım rhat etmez smdı:)
sen ilişkiye gir bugün adet gelecekse gelmesini hızlandırır.

Kızlarrrrrr iyi akşamlarr. Bizde denemede 9. Aya ulaştık sabırlar yerle bir bugün regl oldum.

Rahim filmi dışında bütün testler vs yapıldı. Çok şükür eşimde bende normal ama gebe kalamadım. Aşırı üzülüyorum.
Geçen ay klomen+ovitrelle oldum dedim 8. Ayda salak gibi koştur koştur bi sakin!bıraktım.

Bu ay ateşimi ölçmek istiyorum herhangi bir dijital olan olur dimi??

Sanırım küçük farklar oluyorr kabaca nasıl yapıcam okudum ama çok anlamadım.
Hep aynı seyirde olacak olacak sonra birden yükselecek. Ben hangi günleri değerlendircem??
Pressed jel alsam mı? Yakı yapıştırsam mı çörek otu bal yesem mi??

Lütfen yardım ateşimi nasıl takip edicem neyi nasıl görünce ilişkiye gircem?? Ovülasyon testi de mi alsam. Sanırım delirdim.

CNm bugün 36,8 girmişsin 36,5 çıktıysa ciddi bir düşüş var.

sen ilişkiye gir bugün adet gelecekse gelmesini hızlandırır.
ay 36.6 pardon 5 demısım cok sorry. ben yanlslkla bugune de mı gırmısım.canm duzelteym bugun hc orya eklemedm dye hatrlıyorum bıde ben 36.1le adet olurum cıddı degl sanıyodum ufak oynama sanıyodum 0.2lik falan. o da cıddı oynama demekkı. dungece ılıskı olduu kuzum bugece de olsun ozman bıde ıkıgun sonra tam denk gelır yumurtlayncaya dek. bu sıvı korur zten var olan askerlerı:))

buarada sagol canım bıkmadan destek oluyorsun. Veson butunarkadslar sagolun Alah tez zamanda hepımıze nasıp etsın inşaAllah

36,6 çok aşırı bir düşüş değil ama düşüş başlamış olabilir.bazen birden düşer bazen yavaş yavaş.ff in saatinde sıkıntı olabilir.O yüzdendir.yarınki ateş belki bize bir fikir verir.

Yoğun akıntının nedeni regl geliyor olabilir o yüzdendir belki.ovulasyon testine de çok takılma.pozitif olup hamile olduğunu öğrenen de var regl olan da.ama sen yine de çalışmanı yap dediğim gibi için rahat etsin:)

CNm ilk sayfada detaylı bilgi var.adet1 den itibaren orda yazılanlara uyarak ölç ateş değerlerini bize yolla sana yardımcı oluruz.

Veson hanımcığım:)) banada öğretir misinizz nasıl hesaplıycam fertility friend programı indirdim ama. Her gün saat 07.30 da ölçüp not mu alıcam ?? Hangi günler yapacağımı nadıl bilcem

bu bıldıgın yumurtlama akntısı normal yumurtayı kırarsn akı akar ya elıme geldı wcdeyken konteol etrm blerek cokk fazlaydıı yumurta kırmısım gb hadı balalm ondan suphe edıp lh yaptım. bıyerde okumustum adet olmadan da yumurtlanablr dıye. sılıklesırse yumurtladm demektır. zten dr.a gıdınce bı skntı varsa bellı olucak cokksagol canm :)

Veson hanımcığım:)) banada öğretir misinizz nasıl hesaplıycam fertility friend programı indirdim ama. Her gün saat 07.30 da ölçüp not mu alıcam ?? Hangi günler yapacağımı nadıl bilcem
CNm ilk sayfayı okudun mu? aslında herşey orda yazıyor.kullanacağın ateş ölçerin fotosu da var o tarz olacak.kendine bir saat belirle hergün aynı saatte 3 saat kesintisiz uyku ile ateşini ölç ff e not al.ff sana ne zaman çatladığını söyler biz de yardımcı oluruz.ama dikkat ateş ölçerek ovulasyonu önden kestiremezsin.ovulasyon olur biter ateş sana o zaman söyler.onun için ayrıyeten ovu testi kullanmalısın.adet bitimi gün aşırı ilişki taki ateş yükselene kadar

Hadi hayırlısı:)

Kuzum. Harikasın :) tekrar tekrar okudum evet şu gün yumurtlayacaksın demiyor. Olay olup bitince sen anlıyorsun aaa burada düşmüş sonra artmış. Demek ki yumurtlamışım. Ben takvimden de takipteyim şeyi merak ediyorum en yüksek ihitmal tam yumurtlama günü mü öncesi mi??
Mesela geçen ay 21-22-23-25 ilişkim oldu sadece 24 ünde olmadı ilişki ve bugün adet oldum ve şaka gibi ki bugünden 14 gün geriye gidince bingo ilişki yaşamadığım tek gün olan 24 ocak! Delireceğim bu nasıl kısmetsizlik ya

Yarın bir ateş ölçer alacağım ölçmeye başlayacağım gün gün yazıcam. Ve ovülasyon testi alıcam bu ay. Sorun şu ki ben bazen 30. Gün bazen 33. Gün adet oluyorum her ay oynuyor. Meseala tam 28, gün gelmiyor bu bir problem mi???

CNm az önce ilk sayfada bir düzenlene daha yaptım.ilişki günlerine göre hamile kalma oranlarını ekledim.tam senin sorunun cevabı orda.ama herşeyden önce rabbimin ol demesi gerek yoksa ne yapsak boş isterse hergün ilişki olsun

Yok problem Yok gayet normal.makine değiliz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…