Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy ne kadar zordur onu duymak. Kafalarına göre konuşuyorlar. Allahtan ultrasonla bakmışlar. Bakmadan gönderseler kafayı yerdin o süreçte.
Annem ne yaşıyorsa aynısını yaşıyorum bilmiyorum belki de değildir. Ne anlatsam bende de oldu diyor. Rabbim ömür biçtiyse bi şekilde tutunur bebek. O açıdan içim rahat. Stres yapmıyorum. Normal adet olur gibi olucam. Önümüzde ki ay devam edicem. Ama değerim yükselir inşallah ne diyeyim

CNm iki günde ikiye katlarsa 21 olur sana 42 nerde çıkartmış 80-200 gerçekten anlamış değilim.
Bilmiyorum ki canım öyle hesapladı. Kafam durdu benim. Bi de matematik öğretmeniyim ben. Ben bile anlamadım bu hesabı.

Öyle ya, 8-9 günlük bir yumurtlama fark hcg'de müthiş fark yaratır. Gönlünü ferah tut. Merakla bekliyoruz sonucunu
Ondandır canım inşallah. Ama ben hangi doktora gittiysem geç yumurtladım ayın 25iydi diyorum o önemli değil deyip ağzıma tıkıyor lafı. Özelde ki doktor bile.

Ondandır canım inşallah. Ama ben hangi doktora gittiysem geç yumurtladım ayın 25iydi diyorum o önemli değil deyip ağzıma tıkıyor lafı. Özelde ki doktor bile.
he he canim deseydin. gec dollenme olayini bilmeyen doktora ne denir ki....

he he canim deseydin. gec dollenme olayini bilmeyen doktora ne denir ki....
Bunlar ağız birliği mi yaptı da hiç biri geç döllenme olabilir demedi yaa. Çok tuhaf. Ümitlendirip hayal kırıklığı yaşamamam için mi böyle konuşuyorlar acaba. Bilemedim.
Bi de kimyasalda da adet gününün sabahı Ateş düşer mi. Ateşle anlayabilir miyim yani.

Bana da doktorum ilk düşük demişti canim. Ya benim tek ilişkim oldu o da 13 gün önceydi eee ondan 2-3 gün sonra yumurtam çatladı adetime de daha var dedim yükselir inşallah dedi. Bak önemli olan 5 10 değil önemli olan 2 ye katlaması tam 48 saat geçmesi lazım
Benim ilk tup tedavim pozitifti bak embryo yerleştirdiler herkesin değeri 400 du benim 23 çıkmıştı yapısal bisey kesinliklikle. Ben bebeğimi değerin düşük olmasından değil aritmi den kaybettim ayrıca 3.ayın içindeydi boşver düşünme keyfine bak

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim tekrarını göstermesin.
Herkes öyle diyor. Değer değil yükselişi önemli diyor. Ama doktorlar niye böyle söylemiyor. Tam tersi bizi rahatlatmaları gerekmez mi böyle yaparak bizleri daha çok strese sokuyorlar. Bebeğe çok zararlı stres.

atesten anlayamayiz canim.
daha dun kanda betahcg baktirdim. dr bana "gec dollenme olabilir. o yuzden az daha bekleseydin" dedi.... senin dr.lae ne alaka gec dollenmeyi bilemiyor ben de onu anlamadjm canim.

atesten anlayamayiz canim.
daha dun kanda betahcg baktirdim. dr bana "gec dollenme olabilir. o yuzden az daha bekleseydin" dedi.... senin dr.lae ne alaka gec dollenmeyi bilemiyor ben de onu anlamadjm canim.
Benim doktorlar manyak çıktı
Değerin kaç bu arada canım ?

Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
bugün ikinci beta bakıldı öyle yazayım diyordum çok şükür Rabbime
Kaç zamandirda giremiyordum çok yoğundum
O yoğunlukta geldi minigim
Inşaallah sonuna kadar devam eder
Gozun aydin canim saglikla gelsin bebegin kucaginiza almak nasip olsun :) darisi tum topige insAllah

Maşallah cnm tebriklerrrr..sağlıkla ilerlesin inşlh ..sende çok uğraştın...bizde bugün bahçeçi ile görüştük. .biraz moralim bozuldu fiyat konusunda..biyopsi fiyatları ikiye katlanmış ...o kadar para vermek istemiyorum..bu iş bizi bizden alacak diye korkar oldum artık...embriyoları yurtdışına gönderdikleri için dolar üzerinden çalışıyolarmış...bıktım bu işten artık. Adama laf geçmiyo işin peşini bırakmıyo..daraldım artık fazlasıyla...

Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
Cok sevindim cnm Allah tamamına erdirsin saglıcakla kucakla inşallah

Canım sen nerde tüp yapacaksın?
Daha belli degil cnm haftaya Bülent Tıraş a randevu aldım bakalım o ne diyecek.duruma gore karar vericem
Sende gorusmeye gitmişsin hakkında hayırlısı olsun. Malesef fiyatlar cok ucuk ama bu yola düşünce baska caren yok.eğer 3.4 ye uzarsa daha cok para gidecek sonucta o yuzden iyi karar ver sende
Allah yardımcımız olsun
Görüşmeden sonra yazarım yine buraya

Veson gunaydin. Bu da tablomun bugunku hali ve hala cizgi olusmadi. Ne dersin?
Ff çizgiyi çekmiyor çünkü 17 de olabilir 19 da.ona biraz daha ipucu vermelisin.akıntı ya da ovu testi gibi.o zaman karar verir.
eşimle artık uğraşamıyorum.
ilaç da içsem ateş de ölçsem ilişki olmadıkça ne faydası var?
artık her şeyi bıraktım.
Geri çekil biraz sen de.relax takıl.uzun sürebilir,biz de bu durum ben hamileyken başladı 2yıl sürdü.çok zor sabretmesi;insan istenmiyor hissini atlatamıyor.konuştum,üzüldüm,kızdım,küstüm,bekledim,sabrettim olmadı.sonra bir gece salonda pc açıktı.odasından çıktı,sen napıyorsun burda dedi.ben pc de bişeyler izler ve gizler gibi yaptım.manuel takılacağım da işte dedim.çok şaşırdı.sonra gitti odasına.5dk sonra geri geldi.ciddi misin dedi.evet uzun zamandır öyle yapıyorum,kimseyle uğraşmama gerek yokmuş meğer falan dedim.sana da iyi eğlenceler vs.tekrar gitti geldi.yanıma gelsene yardımcı olayım dedi.istemem sağol ben rahatım,alışkınım falan dedim.adam üstüme atladı.beni aldatmışsın gibi hissettim,çok kıskandım dedi.o gün bugün mikmik sorunu kalmadı şükür.inş senin bu kadar uzun sürmeden kıymetin anlaşılır canım.ben resmen bir oyunla aştım.belki fikir olur dedim.bol şans canım.

Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
Yaw inanamıyorum.maş sana,bebişine.inş sağlıkla kucağına alırsın.pes eden herkese Ümit oldun canım.tebrik ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…