Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bazı dr.lar DinazoR un kısaltması diyorum inanmiyorsunuz inşallah bir daha rastlamazsin bu tiplere canım şimdi keyif zamanı

canim benim. demistum sana sorun olabilir anlayisli olmak lazim. guzelce konus bir diye. olsun sorunu cozmussunuz. atesi de takma. bu ay serbest ayin olsun.

aynen canım ya dediğin gibiymiş. neyse bu ay olmadı böyle geçsin. bir daha ki ay inşallah macun işe yarar da 8 10 12 14 16 kuralına uyarız

Ay bende istiyorum

aktardaki amca eşime 'evli misin?' demiş.
eşim de 'evliyim' demiş.
bu karışım çok fena bir şey anlıyorsun beni değil mi demiş adam.
eşim çok utandım diyor.
akşam da bir işteyken bir kaşık yemiş bir de ilişkiden önce gizli gizli bir kaşık yemiş.
neyse ilişki oldu yatakta kitap okuyorum o salonda tv izliyor.
yanıma geldi koşa koşa 'aşkım ben evde de 1 kaşık yedim bana bir şey olmaz kalbim falan sıkışmaz değil mi diyor.
çünkü eşimde panik atak var.
en ufak bir şeyde öleceğim zanneder.
yok be yavrum macundan kim ölmüş dedim

Süpersiniz yaa kız bayaa dert etmiş kıyamam ama aferin ona

Aynen cnm ya...biz görev olarak görüyoruz sanırım ondan..birde ben yoruluyorum gün boyu..eve geliyom yemek çocuk ödev..adamlar yan gelip yatıyo..ne dertleri işleri güçleri var ki başka...

Süpersiniz yaa kız bayaa dert etmiş kıyamam ama aferin ona

ben ateş ölçeri fırlatıp inofolic i jeli çöpe atmaya kalkınca durumun vahimiyetini anladı harekete geçti herhalde
karım cinnet geçirecek sanmıştır
evet çok takmış kafasına belli.
dün geceden sonra çok keyifli.
okumayı sökmüş çocuklar gibi gururlu ve başı dik

en fazla sana karşı atağı olur

Artık bizimkiler gibi peşinden ayrılmaz sonra yeter yeter diye cinnet geçirme sakın..

Şaka bir yana durumunuzu çözmenize çok sevindim Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

hahah olsun en kötü pm lerden XX lere terfi ederim
çok teşekkür ederim hepimizin ağzının tadı hiç olmasın inşallah.

Bebekten fırsat bulursanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…