Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar reglime 5 gün kaldi.ates seyrim böyle.yükselme göstermesi icin henüz erkenmi

Canim çok teşekkür ederim :)

Allah yardımcın olsun canim ne zor biliyorum bizimde varımız yogumuz gitti çok para harcadık ama nasip kısmet Rabbim ol diyecek elden bişey gelmiyor

Kızlar ben HAMILEYIMMMMM
bugün ikinci beta bakıldı öyle yazayım diyordum çok şükür Rabbime
Kaç zamandirda giremiyordum çok yoğundum
O yoğunlukta geldi minigim
Inşaallah sonuna kadar devam eder

Çok sevindim Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

CNm ateşin ta 36,0 lardan 36,7 ye kadar yükseldi daha ne yükselmesi :))dua et düşmesin
ne bileyim yaa sanki daha yüksek olmasımı gerekiyor diye düşündüm.bildigimden degil yani :)) insallah düşmez o zaman

ne bileyim yaa sanki daha yüksek olmasımı gerekiyor diye düşündüm.bildigimden degil yani :)) insallah düşmez o zaman
Senin vücut ısın bu CNm bu saatte ölçmeye devam edersen taş çatlasın 36,8-36,9 olur daha da ötesi olmaz CNm hadi hayırlısı

günaydın canlar.
meğer eşiminki inat değilmiş gerçekten sıkıntısı varmış.
dün bir tarif bulmuş aktarda macun yaptırmış.
ki eşimi normalde ağlasam gönderemem böyle bir şey için.
neyse dün başladı yemeğe ve çok şükür dün gece ilk pm i kondurabildim.
ovulasyon geçti mi geçmedi mi bilemiyorum tabi.
dün sabah atarlanıp da ateş ölçmediğim için çok pişmanım
neyse Allah nasip edecekse bir şekilde olur.
biraz da pişman oldum öyle büyük laflar ettiğime.
sonuçta adamın da elinde değilmiş.

Gözün aydın CNm.o macunun kadınlar içini varsa bana da yollayın

Günaydın kızlar. Doktorumla konuştum değerim 112 olmuş. Dediği gibi oldu 4 katına değil nerdeyse 5-6 katına çıkmış. Kimyasal olsa düşüşe geçerdi şimdiye kadar dedi. Takipte olucaz Cuma kan vermeye gel ultrasonda da bi bakarız kese görünüyor mu dedi :)

canim benim. demistum sana sorun olabilir anlayisli olmak lazim. guzelce konus bir diye. olsun sorunu cozmussunuz. atesi de takma. bu ay serbest ayin olsun.

eh dedik biz di mi

Gözün aydın şimdi rahat bir nefes alma vakti

Aslında benim isteksizlik bebek isteme kaynaklı ne zaman tedaviye başladık o günden beri böyleyim robot gibi doktorun ilişki olsun dediği günlerde oluyor.ee haliyle buda beni kasıyor.1 ayda istekli olduğum gün sayısı 2 oda tam yumurtlama günlerinde Allahtan.Kafa rahat değilki.Onun dışında yapılan ilişkiler bana işkence gibi geliyor inşallah bu ruh halinden bir an önce kurtulurum.Eşime hep diyorum ki şu bebek bi olsun o zaman her istediğinde olcak adamı öyle teselli ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…