BENce daha belirgin diğeri zarzor görünüyordu.hadi git kan ver:)
HAdi hayırlı olsun :)) bir ff linki istiyorum senden artık bir şekilde yükle:))Eki Görüntüle 2109928
Kuruyunca böyle olmuşbu topik bana uğurlu geldi.. inşallah herkes en yakın zamanda bu mutluluğu yaşar hemen kan vermeye gidiyoruuum
Tamam canım oturup uğraşırım ben onunla artıkHAdi hayırlı olsun :)) bir ff linki istiyorum senden artık bir şekilde yükle:))
Takıldığın yerde sor yarım yamalak İngilizcemle yardımcı olurumTamam canım oturup uğraşırım ben onunla artıkyarım yamalak ingilizcemle doğumdan önce başarırım inşallah
Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin canım...Eki Görüntüle 2109928
Kuruyunca böyle olmuşbu topik bana uğurlu geldi.. inşallah herkes en yakın zamanda bu mutluluğu yaşar hemen kan vermeye gidiyoruuum
Eki Görüntüle 2109924
Tekrar test yaptım böyle çıktı.. daha belirgin bi çizgi bekliyordum.. sizce bu yeterli mi pozitif mi yani
Eki Görüntüle 2109924
Tekrar test yaptım böyle çıktı.. daha belirgin bi çizgi bekliyordum.. sizce bu yeterli mi pozitif mi yani
Eki Görüntüle 2109928
Allah razı olsun canımTebrik ederim.Allah tamamına erdirsin canım...
Darısı herkesin başına inşallanTebriklerrrHaftaya, güne hamile haberiyle başladık haydi bismillahh
Halen daha inanamıyorumMasallah pozitif :)
Eki Görüntüle 2109928
gözün aydin canım.Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al insallahEki Görüntüle 2109928
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallahDarısı herkesin başına inşallan
Amin canım inşallahGözün aydın canım bu iş tamamdırRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımıza olsun
Sagol canim Allah razi olsungözün aydin canım.Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına al insallah
Amin canım Allah tüm isteyenlere nasip eder inşallahCanım çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Ciddi bir düşüş Yok henüz ama Düşüş devam ederse regl geliyor olabilir.bekleyip görelim
Hiç stress yapma canım benin de ara ara düşüşlerim oldu ama ertesi gün tekrar yükseldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?