- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
İçinde neler varmış ya da hazır bir macunsa adı nedir:)
bakmissin diger aya gerek kalmamis
aaaaa cidden gec dollenmemj canim benim deseydin
Tamam canım bekliyorum bende şehir dışında olucam 19unda gidicem doktora benim fsh tsh normal çıkmış ama yaşıma göre amh sınırda dedi doktor bir an evvel gebe kalmalıymışımBenim bu amh meselesi haftaya tamamlanacak insallah. Ogrendiklerimi aktaririm.
Simdi yas ve fsh da amh nin yaninda deger kazaniyor. 3u beraber yani. Benim yas 35 olunca neredeyse, amh 1.07 olunca da normal ama 1in alti saglikli yumurta icin iyi degil dedi doktor. 1-4 arasi yeterli amh icin dedi...
Bir diger dr bu degerle 10sene daha regl olursun dedi. Kan aldi yine, fsh yuksek dedi, amh bakiyor tekrar. O sonuclansin yazarim yine sana....
İsyanının durulmasına sevindim canım.bana en son klomen iğne vs hiçbir şey kullanmayacağım demiştin de...sen tedbirini al,takdir Allah’tan.Benim bu amh meselesi haftaya tamamlanacak insallah. Ogrendiklerimi aktaririm.
Simdi yas ve fsh da amh nin yaninda deger kazaniyor. 3u beraber yani. Benim yas 35 olunca neredeyse, amh 1.07 olunca da normal ama 1in alti saglikli yumurta icin iyi degil dedi doktor. 1-4 arasi yeterli amh icin dedi...
Bir diger dr bu degerle 10sene daha regl olursun dedi. Kan aldi yine, fsh yuksek dedi, amh bakiyor tekrar. O sonuclansin yazarim yine sana....
Oooo gelsin mikmikler.valla şu macunu merak ettim.bi deyiver hele bacımKeşkeeee.
Ama ovuyu kaçırmış da olabilirim.
Şu an iki pm im var inşallah denk gelmiştir.
İsyanının durulmasına sevindim canım.bana en son klomen iğne vs hiçbir şey kullanmayacağım demiştin de...sen tedbirini al,takdir Allah’tan.
Oooo gelsin mikmikler.valla şu macunu merak ettim.bi deyiver hele bacım
CNm bu erkeklere özel miKuzum içinde yok yok.
1 kg bal
İki çorba kaşığı kişniş
3 çorba kaşığı toz zencefil
4 tatlı kaşığı arı poleni
3 çorba kaşığı kırmızı ginseng( dövülmüş halde)
2 çorba kaşığı kakule
4 tatlı kaşığı türk kahvesi
100 gr dövülmüş çam fıstığı
Tarif buymuş içindeki.
Ateş iyi gidiyor inşallah regl gelmezKızlar reglime 4 gün kaldi ama bugun pembemsi kahverengimsi akıntım var.bazen adet oncesi olur böyle.bazende hic bisey gelmez şak diye günümde olurum.bu ayda gol degil galiba
CNm ateşden hamile olup olmadığını anlamak çok güç.emin olmak için kan ver istersenKızlar yaklaşık 4-5 aydır adetlerim 28-29-30 günde bir adet oluyordum. Sat 4 Ocak, bu ay geç yumurtladım sanki 29 Ocak çok akıntım vardı. 31 Ocak şüpheli ilişki oldu eşimle azkaçtı, dün ve ondan önceki gün test yaptım negatif çıktı, düne kadar ölçtüğüm ateş 37-37.6 bu aradaydı. Tabi boğaz ağrıda vardı şimdi geçti, bugün bi üşüme geldi ateş ölçtüm. 36.1-36.5 çıktı. Şimdi yine ölçtüm 37 hamilelik var mıdır. Enfeksiyon dan dolayı öncekiler o yüzden mi yüksektiki. Adet mi olurum sizce
Yarın sabah test fotonu hemen bekliyoruz bekletme biziAteşim tekrat 36.6 olduböyle devam etse bari yaa her düşmede korkuyorum
CNm ateşden hamile olup olmadığını anlamak çok güç.emin olmak için kan ver istersen
inşallah canım.bugün hep suratım asık gezdimAteş iyi gidiyor inşallah regl gelmez
canim yine kullanmiyorum. sadece testler yapiliyor o kadar....İsyanının durulmasına sevindim canım.bana en son klomen iğne vs hiçbir şey kullanmayacağım demiştin de...sen tedbirini al,takdir Allah’tan.
Oooo gelsin mikmikler.valla şu macunu merak ettim.bi deyiver hele bacım
Tabiki canım inşallah güzel haberler veririmYarın sabah test fotonu hemen bekliyoruz bekletme bizi
CNm bu erkeklere özel mi
BU şekilde liste verirlerse çok güzel olur kendim yapar kullanırım.Evet bu erkekler içinmiş. Eğer istiyorsan eşime kendim için ister gibi bayan için olanını sorarım canım.
BENce daha belirgin diğeri zarzor görünüyordu.hadi git kan ver:)Eki Görüntüle 2109924
Tekrar test yaptım böyle çıktı.. daha belirgin bi çizgi bekliyordum.. sizce bu yeterli mi pozitif mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?