Cnm benim böyle stres sıkıntı yaparsan daha da engellemiş olursun.yapma böyle nolur.40 gün oldu dôngüm, yumurtam catlamadi, eşimle ilişki yaşayamiyoruz, 2 düsugum var ve adeti büyük bir umutla bekliyorum çünkü önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz.herseye sükrediyorum, inş hepimizin sınavı en kısa sürede biter.yok kuzum biliyorum.benim moralim zaten adet olacagimi hissettigim anda bozudu.benim her ayki rutinim.adet olur,morali bozar,ağlarım..insallahh.Allahim isteyen,bekleyen herkese nasip etsin
Cnm inş bu son olur rabbim bebisini nasip eder inş.bende artık bismillah deyip ilk aşılamaya başlıyorum çok korkuyorum bütün işlemlerden.Ben yakinda 4. tüp denememe başlayacağım3. raporumu cikartmaya gideceğim puuufff
Allah hepimizin yardimcisi olsun.elimde degil.her ay soz.veriyorum gene ağlıyorum.ben hamile kalabiliyormuyum oNuda bilmiyorum ki.benim esimde hic dokunma haftada bir ancak aklina gelir.bi düşkünlüğü yok.bu ayda hep benim yaklasmamla,zorlamamla oldu.buda insanı yoruyor.surekli onu moda sokmaya uğraş dur.hayırlısı olsun hepimiz icin yaCnm benim böyle stres sıkıntı yaparsan daha da engellemiş olursun.yapma böyle nolur.40 gün oldu dôngüm, yumurtam catlamadi, eşimle ilişki yaşayamiyoruz, 2 düsugum var ve adeti büyük bir umutla bekliyorum çünkü önümüzdeki ay aşılama deneyeceğiz.herseye sükrediyorum, inş hepimizin sınavı en kısa sürede biter.
Bazı aylar bende senin gibi umutsuzluğa kapiliyorum ama birden silkeleniyorum, sen de ağlamayı bırak cnm rabbimize bol bol dua et hepimiz icin.
hakkımızda en hayırlısı ins.
insallah bu sefer bebeginiz size gelir hayırlısıylaBen yakinda 4. tüp denememe başlayacağım3. raporumu cikartmaya gideceğim puuufff
hepimizin insallahinsallah bu sefer bebeginiz size gelir hayırlısıyla
Hiç korkma canim benim aşılama cok kolay bi süreç göz açıp kapayana kadar biter. nerde yaptircaksin?Cnm inş bu son olur rabbim bebisini nasip eder inş.bende artık bismillah deyip ilk aşılamaya başlıyorum çok korkuyorum bütün işlemlerden.
Aşağı yukarı aynı fiyatlar. Bu defa bana da pgt diyebilirler350 dolar embriyo başına....
23 tane kromozomun tamamı inceleniyor canım. Hastaneler yurt dışına gönderiyor yumurtalardan alınan parçaları. Bu arada bir çocuk varsa rapor çıkmıyor. Hatta evlenip ayrılıp tekrar evlenen ilk eşinden çocuğu olan birisine de rapor çıkmıyor.Çok para ya.peki hangi hastalıklara bakılıyor pgt de bilgin var mı
Hsg çekildi mi? Bir de hiç yum takibi yaptırsın mıAllah hepimizin yardimcisi olsun.elimde degil.her ay soz.veriyorum gene ağlıyorum.ben hamile kalabiliyormuyum oNuda bilmiyorum ki.benim esimde hic dokunma haftada bir ancak aklina gelir.bi düşkünlüğü yok.bu ayda hep benim yaklasmamla,zorlamamla oldu.buda insanı yoruyor.surekli onu moda sokmaya uğraş dur.hayırlısı olsun hepimiz icin ya
XXYYXXYY cnm test günün ne zaman
Evet ateşi gördüm:)Asilamadan 14 gün sonra cnm yani pazar günü.Atesi gördün sanırim ben bugun düşer diye bekliyordum
celal bayar üniversitesinde cnm.Hiç korkma canim benim aşılama cok kolay bi süreç göz açıp kapayana kadar biter. nerde yaptircaksin?
Evet ateşi gördüm:)
hsg cekildi tüpler açık.yum.takibi yapilmadi.iste o yapilan bütün kan ve hormon testleride yapıldı.onlarada normal dendi ve direk asilama oldumHsg çekildi mi? Bir de hiç yum takibi yaptırsın mı
gözün aydın canım..darısı başımızı inşallah.ben senin hamile olduğu bilmiyordum ya...Günaydın kızlar. Çok şükür HCG 1375.4 olmuş. Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip eder inşAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?