gözün aydın canım..darısı başımızı inşallah.ben senin hamile olduğu bilmiyordum ya...
Hadi maşallah test günü ne zamanVeson ve diger tum sevgili arkadaslar gunaydin :)
Bugun 12. gunum ve masallah atesim iyi gidiyor simdilik. Cok heyecanliyim, sizinle de paylasmak istedim :))
:))) inşallah 9 ay düşmezAma sabah sabah çok komiktim.Ateş ölçer ölçüm bitince ses çıkarıyorya ağzımdan çıkarmadan şöyle göz ucuyla baktım dereceye 8 i 3 gibi gördüm .Dedim belliydi zaten düşmüş işte sonra elime aldım baktım 36.8 inanmadım sonra bir daha ölçtüm ateşimi yine 36.8.Sonra eşimi uyandırdım kalk kalk bak bakalım ben yanlışmı görüyorum diye.Oda onaylayınca inandım.Sonra kendimi yokladım hastamıyım acaba diye hastada değilim , ki ben grip vs.olunca bile ateşim yükselmez.Ya inşallah bundan sonrada düşmez böyle gider
Yeni ay Yen'i Ümit'ler olsun inşallahVe 36,2 dereceyle bugün adetim başladı..ben bu sefer ovulasyon testiylede takip edeyim diyorum.bunu kaçıncı gunde yapmaya baslayim ve hangi saatte yapmam uygun olur? Daha önce yaptigimda öğlen yapiyordum 12- 1 gibi.
Çok şükür darısı keseye kalp atışına olsun inşallahGünaydın kızlar. Çok şükür HCG 1375.4 olmuş. Rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip eder inşAllah.
:))) inşallah 9 ay düşmez
15 ten önceki ateş değerlerin yetersiz olduğu için çekmiyor.bir de ilişkileri am pm şeklinde girersen kafan karışmazYarina atesimi ne girersem girim 17.gun diyor yumurtlama ama 17.gunde akintim cok az ve koyuydu. 15te yumurtladigimi hissediyorum neden 15e cizmiyorsa cizgiyi. 16.gundeki iliski de 15.gunu 16.gune baglayan gece oldu mecbur 16.gune girdim. Endise ediyorum spermler bosa gitti diye.
Oyle girim bariii. O zaman da 16 am. Olcak 02.00 civariydi cunkuuuu. Bilerek sildim oncekileri hatirliyor musunuz 36.8 fln cikmisti 10da uyandigim icin o zamanlar15 ten önceki ateş değerlerin yetersiz olduğu için çekmiyor.bir de ilişkileri am pm şeklinde girersen kafan karışmaz
ben yine medicalparka gidicem sanirimcelal bayar üniversitesinde cnm.
doçent bir doktor yapacak hakkımızda hayırlısı.sen nerde yaptıracaksın?
Egitim araştırma hastanesin de yaptırdım ben onlar herseyi kendi ayarladi raporu çıkarıp veriyorlar ilac icin 3 kere hakkin var zaten sukur bn 3.de hamile kaldim
1 seneden fazladir ovu testi almiyorum o yüzden güncel bilgim yok ama öncesinde hep labquick kullandim çoğunlukla iyiydi 2-3 tanesi bozuk çıktı sadece. fiyat olarak da p uygundu ama yeni testler çıkmış sanırım
Ay bir sürü seçenek var kafa karışıyor gg ye baktım oraya da bakayımn11 baya uygun
bende daha önce n11 den almıştım.uygun orası ama işte hangi marka alayım bilemedimAy bir sürü seçenek var kafa karışıyor gg ye baktım oraya da bakayım
Laboquick iyi sanırımbende daha önce n11 den almıştım.uygun orası ama işte hangi marka alayım bilemedim
daha öncede onu kullanmıştım.gene onu alayım bari.bide günün hangi saatinde yapmak daha iyi.bir fikrin varmı? Sabah kalkınca yapsam ne olurkiLaboquick iyi sanırım
Sabah ilk idrar olmaz diye biliyorum bir de akşam 22 den sonra da pek sağlıklı olmuyordaha öncede onu kullanmıştım.gene onu alayım bari.bide günün hangi saatinde yapmak daha iyi.bir fikrin varmı? Sabah kalkınca yapsam ne olurki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?