Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ah cnm benim Rabbim rüyanı hayra çıkarsın ve gerçeğe dönüştürsün inşlh .hepimize nasip etsin sağlıkla sıhhatle..rüyası bile mutlu beni inan...umarım iyisindir sende gülüm ...çok öpüyorum seni...

Saol canım.aynen haklısın..
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Tüh yA ateş de güzel gidiyordu.

evet ilk defa ateş bu günlerde yüksek çıkmıştı çok umutlanmıştım bende ama kısmet değilmiş ne yapalım.

Regl olunca tüp bebek için evrak listesi verecekler yine, herhalde iki ayda anca toparlanır evraklar.Bu evrede de biraz dinlenirim gerçekten çok yorgun hissediyorum kendimi ,hoş bu sürede hastaneye gidip gelcem nasıl dinleneceksem artık ...Valla tüp bebek yaptırmak mesele değilde şu evrak toplama işlemi randevular tahliller testler muayeneler bıktırıyor beni resmen.İnşallah Rabbim kolaylaştırır bu süreçleri.

Rabbim kolaylaştırsın inşallah sonucu da güzel olsun

İyiyim ablacım daha iyiyim. Benim de son bebeğin kromozom analizi sonucu çıktı. Onda da kromozom bozukluğu varmış. Trizomi 22 imiş bu sefer. Biz de bebek işini tamamen kapattık. Belki bu rabbimin bize bi işaretidir dedik. Bizim sağlıklı bebeklerimiz olmayacaktır belki. Rabbim bunu göstermek istiyordur. Hep o verdi. Ve o aldı. Çok şükür bize o kararı bırakmadı. İleriki zamanlarda öğrenseydik ve seçim bize kalsaydı, nasıl karar verirdik? Kalbi atan bi cana nasıl kıyabilirim. Diğer türlüsü olsa o vicdanla nasıl yaşardım. İsyan etmiyorum hep Allahın sevgili kulu olduğumuzu düşündüm. Sevgili kuluymuşuz bunda da bi hayır vardır diyorum. Biz eşimle çok mutluyuz Rabbim mutluluğumuzu daim etsin. Çocuk olmasa da olur diyoruz. Eğer ileride çok istersek evlatlık ediniriz dedik. Hakkımızda hayırlısı olsun. Hepimiz için. Ben de seni ve güzel kalpli melek kızını öpüyorum

Aaa bir yerde lekelenme yapar düzensizlik yapabilir yazıyordu sanki
Sen yine de bir çalışma mı kondursan

Tamam eşimi bir yoklayayım bari.
çamur gibi böyle bakalım kırmızıya dönecek mi?
biraz kasık ağrım var solumda.
adetten şüphelenmiyor değilim.
sabaha belli olur.
eğer adet olursam senin de haberin olsun ki inofolic tendir.

Yazdıkların beni çok duygulandırdı gülüm..herşeyde bir hayır vardır elbette cnm..inançlı insanlarız çok şükür.hepimiz acılar yaşadık.Rabbim tekrar yaşatmasın..kalbine göre versin Mevlam melek kalpli kuzum benim. .inşlh Rabbim en hayırlı olanı nasip etsin..eşinle de bir ömür mutluluğunuzu daim etsin inşlh..

canım benim biz de aynı sizin gibi düşünüyoruz.
çocuk için evlenmedik ki?
bu kader kısmet nasip işi.
eşimizle mutluysak en güzeli o.
Rabbim vermiyorsa da bir bildiği vardır.
hakkımızda hayırlısı olsun yeter ki.

Teşekkür ederim ablacım. Rabbim isteyenlere sağlıklı evlatlar versin. Vardır bil bildiği. Vardır elbet her şerde bi hayır.
Amin. Her şeyin hayırlısını nasip etsin bizlere. Rabbim sana da gönlündekini nasip eylesin. Bu dünyada nasipi varsa elbet gelecektir . Duam; "isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin çok acı çektirmeden"
Bi yere gittiğim yok. Buralardayım. İnşallah sizin güzel haberlerinizle mutlu olacağım.Burda bebeklerinize dua eden bir teyzeleri olduğunu bilsinler

Veson merhaba ben dün amniyosentez oldum. Sonuç kötü çıktı doktorlar doğsada sağlıklı olmayacağını herşeye hazırlıklı olmamı söylediler. Aldırmanın en doğrusu olduğunu söylediler. Pazartesi psikologla görüşeceğiz sonrasında büyük olasılık bebeği alacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…