Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovu lekesi ömrümde görmedim.
çok şaşkınım.
inofolic ten dolayı erken mi adet olacağım diyeceğim ama 1 hafta erken adet olur mu yahu?
Canım ben inofoliği iki yıldır kullanıyorum. Ne kist oldu ne erken adet oldum öyle bir etkisini görmedim hiç. İnşallah senin bu lekelenme falan hayırlara alamettir:)

Ayyyy kaç aylık hamilesin şuan.. Çok üzüldüm cnm ya...ne denir bilmiyorum. .benim bir tanıdığım vardı. Beraber hamile kalmıştık.benimki gitti biliyorsunuz, onun kide sakat olduğunu söyledi doktorlar.doğsabile bikaç sene anca yaşar ve boyundan alt tarafı felç doğar dediler.. O aldıramadı kıyamadı yavrusuna.. Şuan fizik tedavi ye gidiyor izmirde hergün. .herşey bizlere bir imtihan. .ne olacağını ancak Allah bilir.. Dua et cnm ya..benim yeğenime anne karnındayken İstanbulda özel bir hastanede ciğerlerinde cam var dediler .gelinimiz hamileliği zehir etti kendine .kuzumuz sapasağlam doğdu doktorlar bile şok oldu.şuan yeğenim deneme sınavlarında türkiye birincisi oldu. Süper zeki bir çocuk...O yüzden tevekkül et Allaha bırak kendini ..inşlh sağ sağlim sağlıklı doğsun cnm...

Canım ben inofoliği iki yıldır kullanıyorum. Ne kist oldu ne erken adet oldum öyle bir etkisini görmedim hiç. İnşallah senin bu lekelenme falan hayırlara alamettir:)

İnşallah canım benim.
Dün oldu daha leke görmedim.
Ovu lekesi için geç olduğunu düşünüyorum.
Çünkü 27.gün adet oluyorum en geç.
Ha bir ilk olduysa da değerlendiremedim.
Çünkü eşim çok hasta gece hiç uyumadık.
Hayırlısı olsun artık.

Cnm benim grafiği gördünmü ?
yumurta mı catladı ne ?
ateş birden uçtu kalitesiz bir yum dur dimi Veson cuğum

Cnm benim grafiği gördünmü ?
yumurta mı catladı ne ?
ateş birden uçtu kalitesiz bir yum dur dimi Veson cuğum

wuhuu evet yükseliş süper.
pm ler de konmuş.
inşallah sonu güzel olsun.
benim de dün kahve lekelenmem oldu.
çözemedim hala sebebini.

Sabah uyuya kalmışım.alarmı bile duymamışım .saat 6 da ölçüyordum bugün 8 de ölçtüm.gerçi ateş hiç yükselmiyor bu ay hiç umudum yok..

wuhuu evet yükseliş süper.
pm ler de konmuş.
inşallah sonu güzel olsun.
benim de dün kahve lekelenmem oldu.
çözemedim hala sebebini.
benim grafikte de görmüşsündür cnm bir gün lekelenmem oldu yumurta çatlıyordur dedim yumurta da çatlamadı anlamadım bende.
senin yumurta çatladı bence dün.yani beraber bat bekliycez gibi.

benim grafikte de görmüşsündür cnm bir gün lekelenmem oldu yumurta çatlıyordur dedim yumurta da çatlamadı anlamadım bende.
senin yumurta çatladı bence dün.yani beraber bat bekliycez gibi.

Benim dün çatladıysa 10 günden fazla var demektir bat a. Ama ben ömrümde kendiliğinden 28günden fazla zamanda adet olmadım. Bir ilk olur yani. Hoş değerlendiremedim zaten o yüzden adet çabuk gelirse işime daha çok gelir. Bakalım neler göreceğiz.

Vallahi mi kız anormal 92 diyo resmen çöktüm okuyunca

hahah fark ettim telaşından :)
zaten morfolojinin %100 normal olması beklenemez.
%8 normal morfoloji yeterli canım.
sayı zaten harika.
morfoloji normal.
hızı iyi ama artırırsanız vitamin ve kürle daha da işinize yarar.

Hareketlilik düşük çünkü kendi de hareketsiz. İşi olmasın bı tuvalete kalkar yerinden spermleri de kendine benzemiş

Hareketlilik düşük çünkü kendi de hareketsiz. İşi olmasın bı tuvalete kalkar yerinden spermleri de kendine benzemiş

hahahah Allah iyiliğini versin ne güldürdün beni :))
yok yok sınırın üzerinde problem yok.
ama neden daha iyi olmasın?
fazla hareketlilik bebiş yapar ama zararı olmaz

Kız seni o kadar merak ettim sordum topicte. Bir iyiyim deme zahmetinde bulunmamışsın cnm ya .aşkolsun valla..

Kız seni o kadar merak ettim sordum topicte. Bir iyiyim deme zahmetinde bulunmamışsın cnm ya .aşkolsun valla..

Valla hiç görmedim ki canım kaç gündür uğraşıyorum giremedim topige. Bugünde ceren e tahlili gondermek için girdim okuyamadım geçmişi.

Saol kuzumm merak etmişsin sormussun Allah razı olsun sen ne zaman test yapıyorsun? Hiç tablolarada bakamadım ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…