- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Cnm güzelim grafiğine benimkini benzetme;-) senin bugün güzel bir düşüş olmuş mikmik olsun bugün inş. Benim kist olduğu kesin de senin catliycak bence :-D
Cemrecim bugün yada yarın mutlaka çalışma yap.eşin niye nazlanıyor anlamadım ya..normalde kadın nazlanır yani..yok be kuzum adete kalmış şurada bir hafta artık o yumoştan hayır gelmez
kaldı ki eşimi bu günde sık boğaz edersem çenesini hiç çekemeyeceğim.
bir daha ki aya kısmet nasip artık.
ben geçen ay tedaviden çıktığım için bu ay geçen ay ki yumurta baskılayıcılardan da kist olmuş olabilir.
bir daha ki ay normale dönerim.
Cemrecim bugün yada yarın mutlaka çalışma yap.eşin niye nazlanıyor anlamadım ya..normalde kadın nazlanır yani..
Anladım cnm..hayırlısı olsun inşlh ..Muhtemelen bu ay daha çalışamam ablacığım.
eşim baskı altında yapamıyor.
canı isteyince yapabiliyor.
Canim merhaba sen takma o doktoru tüp demis falan hemen esine keci boynuzu özü al soguk sıkım birde pro seed falan yazdimi biz ilk evlendik bi sene denedik yok neyse zar zor ikna ettim test verdi esim %90 hareketsizdi sayida 6milyondu tabi yikildim ben ama esim hemen dogal ne yararli ne yapalım die bakti doktoru klomen ve pro seed verdi 3 ay kullan dedi kullandik birde keci boynuzu özü soguk sıkım sabah aksam 1 tatli kasigi yedi keci boynuzu kürü de yaptik 3 ay boyunca fark oyle fazlaydi ki ikinci testte %70 hareketsiz sayi 28 milyon olmustu 3 ay daha devam etti proseed de keci boynuzu özü ve kabak cekirdrgi yedi günde bir avuc en son 3.testte %15 e düştü hareketsiz sayıda 54 milyon du mililitre de uzun oldu biraz ama moral bozma hemen pes etmeamin ne diyim. topluca yazayim sarjim az.
devlet hastanesine gidiyoruz.
urolog asilama bile demeden tup bebek dedi.
hareketsiz %84 cunku.
morfoloji %3 vs vs... tam anlamiyorum da...
bu zamanda yumurta çatlar mı cnm
BirAsilAnnesi cnm tabloya inofolic combi yi nerden yükledin
çok iyi olur cnm zayıflaman.geçen ay doktora muayene olurken yumurtalığımın birini göremedi, operasyon falan geçirmedin dimi dedi yok dedim birden panikledim heh burdaymış dedi ve yağdan göremedim dedi16 aydir ha oldu ha olacak derken bebek yerine göbek yaptım.evlendigimde 53 kiloydum simdi 63-65 oldumesimden iddaa uzerine diyet teklifi geldi bugün :)) kilo verme yarışına girdik hem zayif hamile kalırsam daha iyi olur demi
ben de bir yıl icinde aldim bu kiloyu.evlendik saldık çayıra mevlam kayıra.hic bogazimiz durmuyor maşallah :) ama bu iddaaya girme işi iyi oldu.verecem insallah.hem kafayida biraz rahatlatmis olurum.7/24 bebek düşünüyorum.ha gene düşüncem,ates takibi yapcam,ovulasyon testi de aldimçok iyi olur cnm zayıflaman.geçen ay doktora muayene olurken yumurtalığımın birini göremedi, operasyon falan geçirmedin dimi dedi yok dedim birden panikledim heh burdaymış dedi ve yağdan göremedim dediacilen diyetisyene git ve zayıfla dedi ben ve eşim şok olduk daha ne şişmanlar var hamile kalıyor bana kilolu dedi dedik.2013 te evlendiğimizde 54 kiloydum şuan 69 kiloyum ekmek falan hiç yemiyorum bir aydır bilmem fayda etti mi özellikler pkolular ne kadar zayıfsa döngü o kadar kısalır, yumurta okadar erken çatlarmış doktor öle söledi.
Sen bir ilk olursun inşallahbu zamanda yumurta çatlar mı cnmya da bu zamanda çatlayıp hiç hamiş olan var mı? her ikisinden de hiç görmedim.
Tmm CNm sağol başardım sanırım:)meds kısmına girip seçeneklere yeni ekledim kuzum.
19 da çatlamış olma ihtimaline karşı 2 gün daha bekliyelimVeson canim gunaydin. Bugun onerilen test gunumdu yaptim. Sanirim negatif. Gerci cok dikkatli bakinca incecik kil gibi bir cizgi goruyorum ama belki de bana oyle geliyordur ne dersin? Bu arada atesim de hala dusmedi :) Normalde adetlerim cok duzenlidir, pek sasmaz. Bilemiyorum kan filan mi versem acaba?
Amin inşallahbekleyemedim pazar gününe kadar gittim az önce kan testi verdim 1-1,5 saate sonuç çıkacak inşallah güzel haberler vermek nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?