Acele etme biraz daha bekleyelimInsallahh yaa. Yarin kan testi yaptirsam belli olur mu? Dpo9 olcak yarin :)
Belirsizlik kötü.dur bakalım yarın kaç çıkacak ateşkistim çatlamış olabilir.
çünkü lekelerim bazen çamur gibi bazen de koyu kırmızı.
hala devam ediyor.
ya adet olsam sökülsem de önüme baksam.
Belirsizlik kötü.dur bakalım yarın kaç çıkacak ateş
onları yazmamam mı gerekıyor benm yine akıntı basladı dıye yapmıstım haha:) tamam sılıyorm23-24-26 daki akıntıları sil hadi sonu yeşillensin inşallah
Ne kadar iyi biri oldugunuz bekleyelim lafindan anlasiliyor :) burda herkesle uzulup herkesle seviniyoruz valla insallah hepimiz dogru zamanda saglikli bebeklerimize kavusuruz. Simdi olmazsa yarin o da olmazsa illa bir gun. :)Acele etme biraz daha bekleyelim
14subat tarihinde 8subatta catlayan yumurta mi gozuktu yani ultrasonda?http://FertilityFriend.com/home/6dd5c1/ yum. oldugu tarıhten oncesını dusuk gırmek zorunda kaldım. yumurta catlamadıgı ve adet olamadıgım ıcn yuksek degerı gırınce dpo cıkmıyor dıger turlu 9undan sonrası normal degerler yum. dan sonrası orjınal.deger
Onları yazınca çizgi kesikli oluyor o yüzden :)net çizgi çeksin diyeonları yazmamam mı gerekıyor benm yine akıntı basladı dıye yapmıstım haha:) tamam sılıyorm
Amin inşallah buradaki dostluk gerçekten bambaşka:))Ne kadar iyi biri oldugunuz bekleyelim lafindan anlasiliyor :) burda herkesle uzulup herkesle seviniyoruz valla insallah hepimiz dogru zamanda saglikli bebeklerimize kavusuruz. Simdi olmazsa yarin o da olmazsa illa bir gun. :)
dr. sıvıdan anlıyormus ben dedım 8 ve 9subatta yumurta akı gb akıntım ve sancım oldu bnm adetım hep duzenlıdır 16ocakta catladı sanıyordum teste gore. meger catlamamıs siğer gelısen catladı sonradan ıste muayene aırasında doktoruma söylediğimde Evet doğru tahmin etmişsin ovu. Yumurtan çatlamış Dedi sıvıdan anladı:) henuz bıkacgun olmus da dedi14subat tarihinde 8subatta catlayan yumurta mi gozuktu yani ultrasonda?
tamam canım :)Onları yazınca çizgi kesikli oluyor o yüzden :)net çizgi çeksin diye
benım bır dusugum oldu. o ay dponun 8.gunu erken testte 9.gunu de kanda cıkmıstı :)Insallahh yaa. Yarin kan testi yaptirsam belli olur mu? Dpo9 olcak yarin :)
CNM inofolic combi geldi kahverenkli.mavi olması gerekmiyor mu seninki ne renk tabletlerinazim ettim bu ay sonuna kadar ölçeceğim.
adet olmayı bekleyeceğim aklıma gelmezdi.
CNM inofolic combi geldi kahverenkli.mavi olması gerekmiyor mu seninki ne renk tabletlerin
Ben 4 senedir içiyorum gebelikten 3 ay önce başlanmadı gerekiyorBen siMDiYe kadar hic folicasit kullanmadim.mutlaka kullanmak gerekiyormu
Ohh içimi rahatlattınSon üretimleri fabrikanın kahverengiymiş.
bende senin gibi şüpheye düşmüştüm eczaneye sordum gidip.
onların eline gelen yeni sevkiyatlarda kahve rengi.
o zaman bende alıp baslayayim.hep hamile kalınca da başlarım nasıl olsa diyordumBen 4 senedir içiyorum gebelikten 3 ay önce başlanmadı gerekiyor
Evet CNm başla.değişik değişik folik asit var piyasada en uygunları üç aylık içinde 90 tane olanlar var onlar .ama içerikli olanlar da oluyor mesela hem b vit içeren hem folikasitt içeren var.ya da bir ara balık yağı kullanmıştım içinde folikasitt olanlardan.bu ay da folikasitt combi aldım içeceğim ama 10 günlük buo zaman bende alıp baslayayim.hep hamile kalınca da başlarım nasıl olsa diyordum
Ohh içimi rahatlattın
Valla CNm biliyorsun biraz masraflı bir ilaç. Ve benim de öyle ne adet düzensizliği ne pco ne kilo almaya yatkınlık ne de hormonal bozukluk yok.genelde bunlara yazılıyor.ama dr bana yum gelişmesi için gebeliğe yardımcı verdi şasesini ama baktım bunun içeriği daha fazla bunu aldım inşallah hata etmemişimdir:)) ben de o yüzden senin gibi ovu zamanına denk getirmeye çalışacağım sabah akşam içerim çünkü içinde 200 mg folik asit var.400 e tamamlamak gerek.adet 4.gündeyim bugün-yarın başlarım artık. 10 güne yumurta çatlar umarım:)) diğer günler normal folik asit içeceğimsende benim gibisin :)
yalnız ben kullanım konusunda doğru mu yapıyorum bilemiyorum ya.
sen nasıl kullanacaksın?
ben ovu döneminde 1 hafta kullanıp bıraktım.
diğerleri adete kadar kullanıyormuş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?