Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar iyi biri oldugunuz bekleyelim lafindan anlasiliyor :) burda herkesle uzulup herkesle seviniyoruz valla insallah hepimiz dogru zamanda saglikli bebeklerimize kavusuruz. Simdi olmazsa yarin o da olmazsa illa bir gun. :)
Amin inşallah buradaki dostluk gerçekten bambaşka:))

14subat tarihinde 8subatta catlayan yumurta mi gozuktu yani ultrasonda?
dr. sıvıdan anlıyormus ben dedım 8 ve 9subatta yumurta akı gb akıntım ve sancım oldu bnm adetım hep duzenlıdır 16ocakta catladı sanıyordum teste gore. meger catlamamıs siğer gelısen catladı sonradan ıste muayene aırasında doktoruma söylediğimde Evet doğru tahmin etmişsin ovu. Yumurtan çatlamış Dedi sıvıdan anladı:) henuz bıkacgun olmus da dedi

CNM inofolic combi geldi kahverenkli.mavi olması gerekmiyor mu seninki ne renk tabletlerin

Son üretimleri fabrikanın kahverengiymiş.
bende senin gibi şüpheye düşmüştüm eczaneye sordum gidip.
onların eline gelen yeni sevkiyatlarda kahve rengi.

Ben siMDiYe kadar hic folicasit kullanmadim.mutlaka kullanmak gerekiyormu

o zaman bende alıp baslayayim.hep hamile kalınca da başlarım nasıl olsa diyordum
Evet CNm başla.değişik değişik folik asit var piyasada en uygunları üç aylık içinde 90 tane olanlar var onlar .ama içerikli olanlar da oluyor mesela hem b vit içeren hem folikasitt içeren var.ya da bir ara balık yağı kullanmıştım içinde folikasitt olanlardan.bu ay da folikasitt combi aldım içeceğim ama 10 günlük bu

Ohh içimi rahatlattın

sende benim gibisin :)
yalnız ben kullanım konusunda doğru mu yapıyorum bilemiyorum ya.
sen nasıl kullanacaksın?
ben ovu döneminde 1 hafta kullanıp bıraktım.
diğerleri adete kadar kullanıyormuş sanırım.

sende benim gibisin :)
yalnız ben kullanım konusunda doğru mu yapıyorum bilemiyorum ya.
sen nasıl kullanacaksın?
ben ovu döneminde 1 hafta kullanıp bıraktım.
diğerleri adete kadar kullanıyormuş sanırım.
Valla CNm biliyorsun biraz masraflı bir ilaç. Ve benim de öyle ne adet düzensizliği ne pco ne kilo almaya yatkınlık ne de hormonal bozukluk yok.genelde bunlara yazılıyor.ama dr bana yum gelişmesi için gebeliğe yardımcı verdi şasesini ama baktım bunun içeriği daha fazla bunu aldım inşallah hata etmemişimdir:)) ben de o yüzden senin gibi ovu zamanına denk getirmeye çalışacağım sabah akşam içerim çünkü içinde 200 mg folik asit var.400 e tamamlamak gerek.adet 4.gündeyim bugün-yarın başlarım artık. 10 güne yumurta çatlar umarım:)) diğer günler normal folik asit içeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…