- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
Valla CNm biliyorsun biraz masraflı bir ilaç. Ve benim de öyle ne adet düzensizliği ne pco ne kilo almaya yatkınlık ne de hormonal bozukluk yok.genelde bunlara yazılıyor.ama dr bana yum gelişmesi için gebeliğe yardımcı verdi şasesini ama baktım bunun içeriği daha fazla bunu aldım inşallah hata etmemişimdir:)) ben de o yüzden senin gibi ovu zamanına denk getirmeye çalışacağım sabah akşam içerim çünkü içinde 200 mg folik asit var.400 e tamamlamak gerek.adet 4.gündeyim bugün-yarın başlarım artık. 10 güne yumurta çatlar umarım:)) diğer günler normal folik asit içeceğim
buda internet üzerinden alınır demi.peki bana bi marka tavsiye edermisin.ilk kez alacağım icin gidip bilmeden bisey almayim.Evet CNm başla.değişik değişik folik asit var piyasada en uygunları üç aylık içinde 90 tane olanlar var onlar .ama içerikli olanlar da oluyor mesela hem b vit içeren hem folikasitt içeren var.ya da bir ara balık yağı kullanmıştım içinde folikasitt olanlardan.bu ay da folikasitt combi aldım içeceğim ama 10 günlük bu
Yok öyle değil CNm yarın başlasam 5. Gün 10 günlük kullanırım 15. Güne yum çatlar umarım.artık çatlamazsa da kendi bilir:)))7. Gün geç olmaz mı sonuçta yum gelişmesi için verdi diyorum yarın sabah başlayayım.10 gün içip bitireyim diyorumo zaman bence 7.gün başla 14e kadar iç bari.
10.gün de bırakmak için erken olabilir.
ama evet bende pahalı olduğu için uzun kullanamam diye kısa kısa kullanırım demiştim.
Yok öyle değil CNm yarın başlasam 5. Gün 10 günlük kullanırım 15. Güne yum çatlar umarım.artık çatlamazsa da kendi bilir:)))7. Gün geç olmaz mı sonuçta yum gelişmesi için verdi diyorum yarın sabah başlayayım.10 gün içip bitireyim diyorum
Alınır CNm ilaç değil takviye edici gıda olarak geçiyor zAten.cnm dediğim gibi ucuz birşey istiyorsan 90 lık olanlardan alabilirsin.folik-1 vardı mercimek kadar içmesi de kolay susuz içiyordum ama geçen ay eşim bulamamış onu folik-trio almış içinde ca ve vit d var.balık yağı da almak istersen ki bir ara dr bana onu da tavsiye etmişti imom var için de folikasitt de var.folbiol var b12 eksikliğin falan varsa da onu kullanabilirsinbuda internet üzerinden alınır demi.peki bana bi marka tavsiye edermisin.ilk kez alacağım icin gidip bilmeden bisey almayim.
Amin inşallah buradaki dostluk gerçekten bambaşka:))
dr. sıvıdan anlıyormus ben dedım 8 ve 9subatta yumurta akı gb akıntım ve sancım oldu bnm adetım hep duzenlıdır 16ocakta catladı sanıyordum teste gore. meger catlamamıs siğer gelısen catladı sonradan ıste muayene aırasında doktoruma söylediğimde Evet doğru tahmin etmişsin ovu. Yumurtan çatlamış Dedi sıvıdan anladı:) henuz bıkacgun olmus da dedi
benım bır dusugum oldu. o ay dponun 8.gunu erken testte 9.gunu de kanda cıkmıstı :)
Cok sagol predictor early almıştım ben onların fıyatı bıraz tuzlu oluyor dıgerlerıne gore ama kesın sonuc verıyor adete 6ve 5gun kala %76 5gun kala %96 4gun kaladan ıtıbaren %99 sonuç verıyor:) bu arada evet adet olmadım malesef yanı her ay 16.gun çatlayan yumurtam ocak ayında çatlamamıs kiste dönüşmüş 1şubat adet günümdü. oyüzden lekelenmem oldu sadece tabı ben dr.a gıdınce ogrendıö bunları.ve ovulasyon tesım pozıtıf vermıstı ocakta da benı yanılttı malesef. Allahtan 8,9şubatta diğer gelişen çatlamış ovulasyona göre 22veya 23ünde adet olmam gerekıyor beklıyorum işte :)Ulkumuz amacimiz bir bizi kaynastiriyor o da :)
Anladimm. Adet olmadiniz ama dimi bu iki yumurtlama arasinda? Tecrube edinmek icin soruyorum da :)
Dusugun icin uzuldum insallah saglikli bebek de gelir bir an once. Hangi erken testi kullanmistin peki hatirliyor musun? Ben de almistim bi tane iliskiden 5-7gun sonra yaziyordu ama guvenemedim valla hangi testi aldiysan onu alayim ben de
Valla o noktada detaylı bilgim Yok.hiçbir dr kes mola ver demedi.ama geçen gün birinin mesajını okudum dr u 3 ay kullan bir ay mola ver demiş.bir yerde de ne kadar doğru bilmiyorum kullanılmayan atılıyor depo edilmiyor diye okumuştumBir de benim de folik asit konusunda sorum olcak benim dusuk cikmisti ben de folidays kullaniyorim b12 b6 iyot ve folat iceriyor. 3ay kullandim bitiyor yenisine basliyim mi? Fazla folikasit de zararliymis cunku.
teşekkür ederim.ben bunlara bi bakayım uygun olani alıp,başlayım bir an önceAlınır CNm ilaç değil takviye edici gıda olarak geçiyor zAten.cnm dediğim gibi ucuz birşey istiyorsan 90 lık olanlardan alabilirsin.folik-1 vardı mercimek kadar içmesi de kolay susuz içiyordum ama geçen ay eşim bulamamış onu folik-trio almış içinde ca ve vit d var.balık yağı da almak istersen ki bir ara dr bana onu da tavsiye etmişti imom var için de folikasitt de var.folbiol var b12 eksikliğin falan varsa da onu kullanabilirsin
Kaç tane var içinde ben de inofolic combi aldım 40 lira 20 tablet
cnm bildiğim tek şey gebelik düşünen bayanların üç ay önceden hergün 400 mg folik asit almaya başlaması gerektiği.arada aslında kanda folat miktarına bakıp mola verilir yA da devam edilir en uygunu bu bencekızlar ben de 1.5ay folbiol kullandım ılac olanı snra dr.um folioya gec dedı gıdatakvıyesı ıyot ıcerıklı olan. onu da bir aydır kullanıyorum sızce nezaman bırakmalıyım ıcınde 90adet vardı kucuk baya ztn. ama eczacı bana 2ay kullanıcaksın dedı e kalıcak 30u. ne yapsam kı devam etsem mıVeson senın gb. bılemedım sonucta gebelıkten 3ay once ıcılmelı dıyor e bu surecte gebelık olusmazsa bırakmak da boşa başlamıs gıbı olmaz mı :)
aynen ben de en ıyısı folıkasıt mıktarına baktırayım bır ara ya da dr.uma da soraym bwn de merak ettım ıyıcecnm bildiğim tek şey gebelik düşünen bayanların üç ay önceden hergün 400 mg folik asit almaya başlaması gerektiği.arada aslında kanda folat miktarına bakıp mola verilir yA da devam edilir en uygunu bu bence
oy maşallahEnfal97 cnm arkadaşım.2.çocuk için bizlerle beraber 2 sene aylarca uğraştı.olmuyor diye denemediği yöntem kalmadı.ama sonunda Rabbim ona nasip etti ve hamile kaldı doğurdu bile:)ateş tablosu ilk sayfada var.maşallah bebek 15 aylık olmuş ve enfal tekrar hamile.hem de hiç düşünmediği bir anda:)) onun Sevincini ve heyecanını burdan paylaşmak istedim.rabbim gönlüne göre versin inşalllah.
Arkadaşlar merhaba, iki aydır bende ateş takip yöntemini kullanıyorum. Bu ay adet döngümde 2 gün gecikme oldu. Sizce bi kaç gün mü bekleyip test yapmalıyım yoksa şimdi yapsam çıkar mı? 5 yaşında bi oğlum var. Onu ilk öğrendiğimde adet döneminden sonra 1 hafta boyunca hergün test yapmıştım ve en son umudu kestiğimde öğrenmiştim. Bu ay ki ateş ölçümümü eke koydum.
Canım çok teşekkür ederim İnan gözlerim doldu şuan okudukça yazdıklarını çok zor günlerdi ve bana o kadar güzel destek oldun ki hiç unutamıyorum sen de bende düşük yapmıştık şükür adet günüm bile gelmeden öğrendim ateş ölçme yöntemiyle şimdi bırak ateşi son adet tarihimi bile bilmeden hamile kalmışım dün 27 ocak sanıyordum kasım da doğacak dedim meğer 21 ocakmış son adet tarihim 5 + 2 de öğrenmiş oldum hiç bana göre değil.... hani kafadan silin diyorlarla silinmiyor sizi çok iyi anlıyorum benim tek tavsiyem ümidinizi yitirmeyin gerisi geliyor...Enfal97 cnm arkadaşım.2.çocuk için bizlerle beraber 2 sene aylarca uğraştı.olmuyor diye denemediği yöntem kalmadı.ama sonunda Rabbim ona nasip etti ve hamile kaldı doğurdu bile:)ateş tablosu ilk sayfada var.maşallah bebek 15 aylık olmuş ve enfal tekrar hamile.hem de hiç düşünmediği bir anda:)) onun Sevincini ve heyecanını burdan paylaşmak istedim.rabbim gönlüne göre versin inşalllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?