Tebrikler canım ya...maşallah sana valla enfalim..senin adına çok mutlu oldum inanki...benim artık hiç umudum kalmadı..sürekli bu işle uğraştığımızdan mı nedir?biz daha ikinciyi bulamadık...zaten bıktım usandım hayatımız cehenneme dönüyor bazen..dua sürekli dilimizde ama bilmiyorum artık gücüm kalmadı canım ya...ben umursamasamda eşim çok uğraşıyor..kafaya takmış adam vazgeçmiyor...aman sende dese belki olacak ama...şimdi de tüp için uğraşmaya başladık yeniden..doktor arayışına girdi yeniden...hayırlısı Rabbimden...Canım çok teşekkür ederim İnan gözlerim doldu şuan okudukça yazdıklarını çok zor günlerdi ve bana o kadar güzel destek oldun ki hiç unutamıyorum sen de bende düşük yapmıştık şükür adet günüm bile gelmeden öğrendim ateş ölçme yöntemiyle şimdi bırak ateşi son adet tarihimi bile bilmeden hamile kalmışım dün 27 ocak sanıyordum kasım da doğacak dedim meğer 21 ocakmış son adet tarihim 5 + 2 de öğrenmiş oldum hiç bana göre değil.... hani kafadan silin diyorlarla silinmiyor sizi çok iyi anlıyorum benim tek tavsiyem ümidinizi yitirmeyin gerisi geliyor...
normade 30 günde bir olurdum ama son bir kaç aydır 28 günde bir oluyor.. hava değişimlerinden etkilenmiş olabilir miyim!
Canım çok teşekkür ederim İnan gözlerim doldu şuan okudukça yazdıklarını çok zor günlerdi ve bana o kadar güzel destek oldun ki hiç unutamıyorum sen de bende düşük yapmıştık şükür adet günüm bile gelmeden öğrendim ateş ölçme yöntemiyle şimdi bırak ateşi son adet tarihimi bile bilmeden hamile kalmışım dün 27 ocak sanıyordum kasım da doğacak dedim meğer 21 ocakmış son adet tarihim 5 + 2 de öğrenmiş oldum hiç bana göre değil.... hani kafadan silin diyorlarla silinmiyor sizi çok iyi anlıyorum benim tek tavsiyem ümidinizi yitirmeyin gerisi geliyor...
@cibi35 cnm nerlerdesin?hiç görünmüyorsun.ateş de girmemişsin takip edemiyorum seni
Cok sagol predictor early almıştım ben onların fıyatı bıraz tuzlu oluyor dıgerlerıne gore ama kesın sonuc verıyor adete 6ve 5gun kala %76 5gun kala %96 4gun kaladan ıtıbaren %99 sonuç verıyor:) bu arada evet adet olmadım malesef yanı her ay 16.gun çatlayan yumurtam ocak ayında çatlamamıs kiste dönüşmüş 1şubat adet günümdü. oyüzden lekelenmem oldu sadece tabı ben dr.a gıdınce ogrendıö bunları.ve ovulasyon tesım pozıtıf vermıstı ocakta da benı yanılttı malesef. Allahtan 8,9şubatta diğer gelişen çatlamış ovulasyona göre 22veya 23ünde adet olmam gerekıyor beklıyorum işte :)
Valla o noktada detaylı bilgim Yok.hiçbir dr kes mola ver demedi.ama geçen gün birinin mesajını okudum dr u 3 ay kullan bir ay mola ver demiş.bir yerde de ne kadar doğru bilmiyorum kullanılmayan atılıyor depo edilmiyor diye okumuştum
CNm test yapsan çıkarArkadaşlar merhaba, iki aydır bende ateş takip yöntemini kullanıyorum. Bu ay adet döngümde 2 gün gecikme oldu. Sizce bi kaç gün mü bekleyip test yapmalıyım yoksa şimdi yapsam çıkar mı? 5 yaşında bi oğlum var. Onu ilk öğrendiğimde adet döneminden sonra 1 hafta boyunca hergün test yapmıştım ve en son umudu kestiğimde öğrenmiştim. Bu ay ki ateş ölçümümü eke koydum.
41 kere maşallah dedin mi 41. gün çatlayan yumurtamaBuralardayım kuzum :)) Biraz yoğun bir haftaydı sadece.
Bir de kendimi bıraktım bu ay kocayla uğraşıyorum
Spermiyogram, kan tahlilleri falan ona sardım
Ateş de ölçmedim kaçıncı gündeyim neyim haberim yok
Ben hepinizi takipteyimm
Bu tabloda gebelik olursa tablonu çerçeveletip duvara asmak gerek41 kere maşallah dedin mi 41. gün çatlayan yumurtama
41 kere maşallah dedin mi 41. gün çatlayan yumurtama
Bu tabloda gebelik olursa tablonu çerçeveletip duvara asmak gerek
O kadar çok etken var ki her şey olabilir :) Test sonucunu bekliyorum
idrar testi yaptım. sonucu pozitif. :))
gebeliğin olması çok zor demek istedin di mi şekerim farkındayım?Bu tabloda gebelik olursa tablonu çerçeveletip duvara asmak gerek
idrar testi yaptım. sonucu pozitif. :))
Yok zor demek istemedim Rabbim için zor yoktur ama nadir diyebilirizgebeliğin olması çok zor demek istedin di mi şekerim farkındayım?
ama ay boyunca çalışmayan koca o iki günde çatlamadan habersiz bişiler yaptı.Buda Allah tan diyorum ve tablomun duvara asılacağı günü bekliyorum
Test sonucunu yükledim ve ateş tablomu yükledim ama linkini nasıl bulacağımı anlamadım.. farklı bi yerden mi bakılıyo acaba.
Test sonucunu yükledim ve ateş tablomu yükledim ama linkini nasıl bulacağımı anlamadım.. farklı bi yerden mi bakılıyo acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?