Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tebrikler canım ya...maşallah sana valla enfalim..senin adına çok mutlu oldum inanki...benim artık hiç umudum kalmadı..sürekli bu işle uğraştığımızdan mı nedir?biz daha ikinciyi bulamadık...zaten bıktım usandım hayatımız cehenneme dönüyor bazen..dua sürekli dilimizde ama bilmiyorum artık gücüm kalmadı canım ya...ben umursamasamda eşim çok uğraşıyor..kafaya takmış adam vazgeçmiyor...aman sende dese belki olacak ama...şimdi de tüp için uğraşmaya başladık yeniden..doktor arayışına girdi yeniden...hayırlısı Rabbimden...

Sağlıcakla kucaklayın inşallah

@cibi35 cnm nerlerdesin?hiç görünmüyorsun.ateş de girmemişsin takip edemiyorum seni

Buralardayım kuzum :)) Biraz yoğun bir haftaydı sadece.
Bir de kendimi bıraktım bu ay kocayla uğraşıyorum
Spermiyogram, kan tahlilleri falan ona sardım
Ateş de ölçmedim kaçıncı gündeyim neyim haberim yok
Ben hepinizi takipteyimm

Benim aldigim testle yakin fiyatlarmis baktim da. Sonra dedim kan testi yapiyorlar o fiyata kan versem daha iyi yani. Dimi?

Benim de doktorum hamile kalana kadar devam et dedi gibi hatirliyorum ama saglik ocagindaki doktor da bana 3ay kullan sonra birak 1ay sonra hamile kalsan da kalmasan da geri basla dedi. Sorarim bakalimm.

kan tabıkı herzaman en mantıklısı ama testlerın yanılma payı epey az bence denemelısın aldıysan test:) B Balcorek

CNm test yapsan çıkar

41 kere maşallah dedin mi 41. gün çatlayan yumurtama

Bu tabloda gebelik olursa tablonu çerçeveletip duvara asmak gerek
gebeliğin olması çok zor demek istedin di mi şekerim farkındayım?
ama ay boyunca çalışmayan koca o iki günde çatlamadan habersiz bişiler yaptı.Buda Allah tan diyorum ve tablomun duvara asılacağı günü bekliyorum

Eklentiler

• 3D1443D2-48C6-4C62-8275-E56D974F9C74.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 69
  • 83B86959-3BA2-48BE-9343-06C513D999C9.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…