Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim hormonlarda benim gibi :) dans etmek ne yerinden kıpırdamıyor
ben tembel, hormonlar tembel, yumurtalar tembel sonumuz nolucak acaba
benimkilerde fazla hareketli :)) böyle devam ederse ff benim yumurtlama zamanimida belirleyemez.kafayi yemiş bunun hormonlari der :))))

Evet en azindan icerisi tazelenceekk :) 15guncuk kadar sabreet. Bu surede de iste saglikli seyler tuket hep corap giy :)
evet cabık gecer busurec canım:) ya bnim gogusler cok hassas oluyor ustune yatamyrm bıle hamıleyken oyleydı. cogunlkta da oyle oluyo bdha en net belırtı ona bakıcam o varsa heveslenıcem

Merhabalar, bence de normal. Terlemek zaten vücudun sıcaklığı düşürmek için kullandığı bir mekanizma aslında. Sürekli aşırı terleme durumunuz varsa oda sıcaklığını düşürmeniz ya da daha önce örtünmeniz daha sağlıklı olabilir sizin için.

evet cabık gecer busurec canım:) ya bnim gogusler cok hassas oluyor ustune yatamyrm bıle hamıleyken oyleydı. cogunlkta da oyle oluyo bdha en net belırtı ona bakıcam o varsa heveslenıcem
Evet gogusler cok hassas oluyor sisiyor bir de geriliyor boyle derisi. Uzulme sakin zaten sagliklisiniz daha once gebe kaldin simdi icerisi refleshlendi bu ay da kalirsin.

BirAsilAnnesi canım sanki geliyor regl bayaa sert bir düşüş olmuş ateş de..

Tebrik ederimmm kat kat artsın inşallah

İnan ben şaşırdım ne yapacağımı.
bazen çamur gibi kahve bazen de kırmızı sürüyor hala.
ama adet gibi yoğun değil.
o yüzden grafiğe ne gireceğimi şaşırdım.

evet haklısın oda sıcakligimiz normal gazı yatarken kapatıyoruz baska bişey yanmıyor tişörtle yatıyorum mesele zaten sıcak hissettiğimde düşük soguk hissettiğimde yüksek çıkması önemli olan yataktan çıkmadan ölçülen ateş diye biliyorum ondan garip geldi

Ya bisey sorcam cok fazla kasigim agriyor sag taraf sadece. Ve ayaga kalkinca uzaninca egilince falan olusuyor agri. Bazen de bi baski hissi oluyor yukardan asagi sanki disa dogru bir basinc. Normal mi bu?

İnan ben şaşırdım ne yapacağımı.
bazen çamur gibi kahve bazen de kırmızı sürüyor hala.
ama adet gibi yoğun değil.
o yüzden grafiğe ne gireceğimi şaşırdım.

Sökülene kadar lekelenme gir canım. Ben Dr a sormuştum ilk gün kanamanın başladığı ve kesilmeden devam ettiği gündür demişti.

Ya bisey sorcam cok fazla kasigim agriyor sag taraf sadece. Ve ayaga kalkinca uzaninca egilince falan olusuyor agri. Bazen de bi baski hissi oluyor yukardan asagi sanki disa dogru bir basinc. Normal mi bu?

Kendine yer açıyor annesi normal ama sen anı hareket ve gerilme uzanma gibi hareketlerden kaçın

Bence sen dpo zamanlarındaki umutsuzluğa son vermelisin
Ne tablolarını gördük biz senin Erken konuşmayalım lütfen ricaa ediciiim
tamam şekerim sustum sen napiosun eşinin sonuçlarını doktor değerlendirdi mi?
benimkinin öğleden sonra ultrasonla muayenesi var.iyice anlat sorunumuzu dedim bakalım nolacak?

tamam şekerim sustum sen napiosun eşinin sonuçlarını doktor değerlendirdi mi?
benimkinin öğleden sonra ultrasonla muayenesi var.iyice anlat sorunumuzu dedim bakalım nolacak?

Bugün tahlilleri isteyen dahiliyeciye gidicem. Bizimkinin işleri yoğun olduğu için onun doktorlarına da ben gidiyorum bu arada
Çinko ve sedimantasyon sonucu şaşırtıcı şekilde iyi geldi. D vitamini ve b12 için ciddi bir takviye gerekiyor bakalım ne verecek. Kolestrol için ise diyete girdik ama spor yapmayı reddediyor ve 2 gündür salata yediği için de çok mutsuz

Erkekteki D vitamini eksikliği dna hasarına yol açıyormuş, hiç aklıma gelmezdi ama düşüğün sebebi bu bile olabilirmiş.

Eşin enine boyuna sorsun mutlaka hatta bu testleri de yaptırsa çok iyi olur.

cnm aşılama tedavisi için 2 tüp kan aldılar geçen ay ama neye baktılar hiç bilmiyorum netten de sonuçları göremedim.
onları da soracak.
hakkımızda hayırlısı bakalım cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…