Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah ama ben de senin gibiyi tshirtle oturuyorum iki gundur :) ates onemli cidden. Darisi basina insallah.
ayaklarımn altı cayır cayır bazen anıden usuyor sonra yıne yanıyorr hayırlu olsunn canım dıkkat et kendıne agır kaldırma:)

Ben de sabirsizim kendim zaten 8aylik dogmusum :) ben de yaptim cikmadi bu gun kan verdim zaten guzel testle ayni ucret diye kanda da 6.45 cikti insallah artar yaa

Ben de sabirsizim kendim zaten 8aylik dogmusum :) ben de yaptim cikmadi bu gun kan verdim zaten guzel testle ayni ucret diye kanda da 6.45 cikti insallah artar yaa
İnşallah artar cnm hayırlısı olsun. benimki sabırsızlıktan ziyade kan pıhtılaşması var hamileliği öğrendiğimde acilen iğneye başlayacak doktor.
darısı başımıza benim daha çok var ya

tebrik ederim canım.ne güzel hamile haberleri alıyoruz bizede umut oluyor.kat kat artsın insallah degerin.maşallah

Tesekkur ederim cok :) sizin de basiniza insallah :)
Tablo ışık hızıyla aşağı taşınmış

:))) ee tablonun payi buyuk bu iste :)
Veson pozitifi girdim hemen. Hemsire de pozitif ama daha cok kucuk demis esime.

ayaklarımn altı cayır cayır bazen anıden usuyor sonra yıne yanıyorr hayırlu olsunn canım dıkkat et kendıne agır kaldırma:)

Valla temizlik yaptim bu gun fena :) ederim tabii. Bana da geliyor usume cok terliyorum ondan bi usuyup geri yaniyorum :)

senin tablo bana umuttt :) sakın ola ki iş yapma cok yat dınlen smdı tutunma zamanları tam

senin tablo bana umuttt :) sakın ola ki iş yapma cok yat dınlen smdı tutunma zamanları tam

Yapmam yapmam dinlenirim tabii. Sen de dikkat ett. Insallah senin de pozitiftir

B Balcorek hayırlı olsun canım değerin kat kat artsın inşallah kucağına da alırsın

Insallah cok tesekkur ederimm.

Veson 6.45 iyi mi internette hep 10-50 diyor da. Bilemedim ben yani sevincim sanki azaliyor. Hamile olmayan bir kadinda bile 0-10arasi olabilir yaziyor. Of.

sağol canım umarım:)

Daha önce 14'te çift çizgi yakaladıysanız bence 14 güzel :) Çoğu marka 14-15 tavsiye ediyor. Ben de öyle başlamıştım:)
Ama sende ne oldu derseniz... Ben sadece bi defa pozitif (yani T>C olarak kopkoyu) yakalayabildim, o da 20:30'daydı. Günde 2 kez yapılacağı durumda arada 6 saat bırakmayı tavsiye ediyorlar yabancı forumlarda. Daha kısa aralarda kaya değer bir değişim olmuyormuş pek. 2 kez yapacaksanız saatleri buna göre ayarlayabilirsiniz. Ben 14:30 ve 20:30 olarak yapıyordum.

CNm zaten böyle düşük başlayıp birden artış gösteriyor.çok erken öğrendin.şuan hamilesin derim ama daha önce de dediğim gibi önemli olan artış.2 gün sonra testi aynı laboratuvar da tekrarla inşallah yeterli artışı gösterir

bugün 11.45 de yaptim.bu saatte devam ederim galiba.2 kez yapmaya basladigimda da araya 6 saat koymaya calisirim.ama ben daha once tek sefer yaparak ciftcizgi yakalamıştım.tabi o zaman öğleden sonra yapiyordum.belki gene tek sefer yaparim.

Insallah artar cuma tekrar yaptircam bakalim. Daha erken oldugu icin dusuk deger dimi? Eger adet tarihim gecmis olsaydi da 6.45olsaydi o zaman deger az kalirdi.

kızlar merhaba birşey sormak istiyorum bende vücut ısı takibi yapmaya çalışıyorum gece sucuk gibi terliyorum sıcak basmaları yaşıyorum ancak o şekilde hissederken yaptığım sabahları daha düşük çıkıyor derece aksam yatmadan yada gün içinde kendimi daha soğuk hissettiğimde derece daha yüksek çıkıyor sizce bu durum normalmi

Ben de bazen üşüyerek uyanıyorum ama derece yüksek çıkabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…