Canim tutunma da olabilir yarin atesin dusmezse test yap. Adet olursan da uzulme hic benim iki ay once 49. Gunde adet oldum gecen ay korunmadik ama olmadi bebek fakat dedim ki en azindan zamaninda guzelce adet olabildim diye sukrettim sonra da degerlendirdik iste. Sen de olursan adet en azindan su gecen ayki kistten kurtulursun gider. Fakat bekleyelim bakalim tutunma mi adet mi diye.yaa benım lekelenme oldu moralm bozldu 2gun fln vardıe dyodum dha demekkı 8nde catladı yumu. tam 14.gun oldu ıste ates 36.6ydı adet agrm geldı gttı ama sokulmedım kıstten olablr dedı dr. adet de olablr dedı klasık laflar ıste kanaman olmazsa test yap dedı ama atesıme bakıcam yarn sbah nolck acba suan 36.2lerde olmalydı bır garıp haller :)) B Balcorek buay degerlendrmem cokazdı anıden yum dye buaya sıkı calısaym ben
evet canım ben de oyle dusunuyrm enazndan olaym adet de kıstten kurtulaym duzeleym yıne. benm de ıste 50.gunde olmus olucak adetse canm sana benzesın bnm de durum ınsallah:) uzuldugum nokta d.gnu surprızı gttı :)Canim tutunma da olabilir yarin atesin dusmezse test yap. Adet olursan da uzulme hic benim iki ay once 49. Gunde adet oldum gecen ay korunmadik ama olmadi bebek fakat dedim ki en azindan zamaninda guzelce adet olabildim diye sukrettim sonra da degerlendirdik iste. Sen de olursan adet en azindan su gecen ayki kistten kurtulursun gider. Fakat bekleyelim bakalim tutunma mi adet mi diye.
Adet olursan da gercekten durum bana benzicek :) o zaman da mis mis onumuzdeki maclara bakariz. Esinin mi senin mi dogumgununduuuevet canım ben de oyle dusunuyrm enazndan olaym adet de kıstten kurtulaym duzeleym yıne. benm de ıste 50.gunde olmus olucak adetse canm sana benzesın bnm de durum ınsallah:) uzuldugum nokta d.gnu surprızı gttı :)
eşimn canm test yaptm smdı negatf cktı. onumuzdekı maclara bakacam artk:)Adet olursan da gercekten durum bana benzicek :) o zaman da mis mis onumuzdeki maclara bakariz. Esinin mi senin mi dogumgununduuu
Idrar testiyse biliyorsun benim de negatifti. Ama kanama baslarsa da onumuze bakariz. Bir de kaju siyah uzum incir badem ceviz kayisi kabak cekirdegi yemisti benim esim bu ay. Bunlari stokla :)eşimn canm test yaptm smdı negatf cktı. onumuzdekı maclara bakacam artk:)
İçerde hormonlar dans ediyor teyteytey
CNm inşallah bebek yoksa biran önce sökülür gerçekten çok uzadı döngü en azından önüne bakarsın bu da stres yapıyor insanda.yarınki ateşten anlarız artık hayırlısıeşimn canm test yaptm smdı negatf cktı. onumuzdekı maclara bakacam artk:)
cok cok sagol canım evet benm son ıkıgecekı ara ara usumem bundanmıs demekkı 36.6ya da dusmeye baslamsı da bundandı demek. azonce sokulmeye basladım buna bıle mutluyum yenıden duzelıyorum dıye. ne garıp dımı uzuldugumuz seye muhtac kalıyoruz gun gelıyorCNm inşallah bebek yoksa biran önce sökülür gerçekten çok uzadı döngü en azından önüne bakarsın bu da stres yapıyor insanda.yarınki ateşten anlarız artık hayırlısı
cerez cok yerız ben de o da ama su kajuyu da alalm stoklaym ben kuru meyva ben sevyrmyyorum ben de bayadır ara vermstm kuru ıncır kayısı falan alaym onları da:)Idrar testiyse biliyorsun benim de negatifti. Ama kanama baslarsa da onumuze bakariz. Bir de kaju siyah uzum incir badem ceviz kayisi kabak cekirdegi yemisti benim esim bu ay. Bunlari stokla :)
basladı canm azcık naspdegılmıs bu ay yaa duzeldıgıme sevınıyrm napaym enazndan buna şükürIdrar testiyse biliyorsun benim de negatifti. Ama kanama baslarsa da onumuze bakariz. Bir de kaju siyah uzum incir badem ceviz kayisi kabak cekirdegi yemisti benim esim bu ay. Bunlari stokla :)
İçerde hormonlar dans ediyor teyteytey
benim hormonlarda benim gibi :) dans etmek ne yerinden kıpırdamıyorİçerde hormonlar dans ediyor teyteytey
KİMdi bir arkadaş ona da şöyle yorum yapmıştı .senin ateşin kalbi durmuşbenim hormonlarda benim gibi :) dans etmek ne yerinden kıpırdamıyor
ben tembel, hormonlar tembel, yumurtalar tembel sonumuz nolucak acaba
gerçekten güzel demiş kim demişseKİMdi bir arkadaş ona da şöyle yorum yapmıştı .senin ateşin kalbi durmuş
Al al faydali her sekilde :)cerez cok yerız ben de o da ama su kajuyu da alalm stoklaym ben kuru meyva ben sevyrmyyorum ben de bayadır ara vermstm kuru ıncır kayısı falan alaym onları da:)
Evet en azindan icerisi tazelenceekk :) 15guncuk kadar sabreet. Bu surede de iste saglikli seyler tuket hep corap giy :)basladı canm azcık naspdegılmıs bu ay yaa duzeldıgıme sevınıyrm napaym enazndan buna şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?