Kız sıra sana geldi bugün @Cok da Seyapmamak Lazim doğurdu senin Doğum ne zamanMerhaba kızlar nasılsınız var mı güzel haberler neler yapıyorsunuz
offf o üst üsteyi bi yaptirabilsem.bi kere öyle dedim.yok daha neler belediye çeşmesimi bu dediPozitif değil gibi pozitif olana kadar günaşırı pozitif olunca üstüste
offf o üst üsteyi bi yaptirabilsem.bi kere öyle dedim.yok daha neler belediye çeşmesimi bu dedi
ne güzel gününde doğurmuş herhalde :) benimki de normal olacak bekliyorum bakalım bebişin canı ne zaman isterseKız sıra sana geldi bugün @Cok da Seyapmamak Lazim doğurdu senin Doğum ne zaman
Hadi hayırlısı inşallah kendisi evde bu sabah suda Doğum yaptı:)ne güzel gününde doğurmuş herhalde :) benimki de normal olacak bekliyorum bakalım bebişin canı ne zaman isterse
maşallah :) bende suda Doğum yapacağım inşallahHadi hayırlısı inşallah kendisi evde bu sabah suda Doğum yaptı:)
Hadi inşallahmaşallah :) bende suda Doğum yapacağım inşallah
Moralim cok bozuk saglik ocaginda vermistim kani. O da yarin sabah 9da sisteme duser dedi. Veya bu gece 12de. Esim de sabret diyor ona kalsa pazartesi doktordan fln ogrenim hatta. Zaten icimde kotu bi his var hic baglanamadim bu fikre sanki artmicak gibi.
CNm herşeyin hayırlısı.sakın kendini çok kaptırma ama morelini de bozma.biliyorsun herşey olacağına varır.sonucu değiştiremeyeceğiz elbette.inşallah iyi şeyler olur.sık sık netten sonucu bak akşam geç saatlerde düştüğü oluyor öğrenince hemen buraya yaz bizler de meraktayız.hadi hayırlısı inşallah artarMoralim cok bozuk saglik ocaginda vermistim kani. O da yarin sabah 9da sisteme duser dedi. Veya bu gece 12de. Esim de sabret diyor ona kalsa pazartesi doktordan fln ogrenim hatta. Zaten icimde kotu bi his var hic baglanamadim bu fikre sanki artmicak gibi.
ne kadar suda doğumun fiyatı?maşallah :) bende suda Doğum yapacağım inşallah
devlet hastanesine gidiyorum ben canım diğer hastaneleri bilmiyorumne kadar suda doğumun fiyatı?
bir de her doktor yapmıyodur sanırım
devlet hastanesinde suda doğum uygulandıgını bilmiyordum, ne güzel :)devlet hastanesine gidiyorum ben canım diğer hastaneleri bilmiyorum
cabım kotu dusunme saglıkocaklarnın sonucu saat 17 gb yuklenıyor gır bak hangı sehırdeysen basına yaz halk saglıgı laboratuvarınsıstemne gır barkodun elnde dmı yuklenms lablr bnm geven vermstm 5de yklenmstı ssteme onlar 12dyor halbukı busaatlerde oluyo gır bana da ole demslerdıMoralim cok bozuk saglik ocaginda vermistim kani. O da yarin sabah 9da sisteme duser dedi. Veya bu gece 12de. Esim de sabret diyor ona kalsa pazartesi doktordan fln ogrenim hatta. Zaten icimde kotu bi his var hic baglanamadim bu fikre sanki artmicak gibi.
Zaten çok yaygın değil sanırım bizim hastaneye de bir kaç ay önce açılmışdevlet hastanesinde suda doğum uygulandıgını bilmiyordum, ne güzel :)
Insallah bakalim takip ediyorum insallah hayirliysa artar. Ama tutunmasa fln kanama olurdu dimi?CNm herşeyin hayırlısı.sakın kendini çok kaptırma ama morelini de bozma.biliyorsun herşey olacağına varır.sonucu değiştiremeyeceğiz elbette.inşallah iyi şeyler olur.sık sık netten sonucu bak akşam geç saatlerde düştüğü oluyor öğrenince hemen buraya yaz bizler de meraktayız.hadi hayırlısı inşallah artar
Insallah bakalim takip ediyorum insallah hayirliysa artar. Ama tutunmasa fln kanama olurdu dimi?CNm herşeyin hayırlısı.sakın kendini çok kaptırma ama morelini de bozma.biliyorsun herşey olacağına varır.sonucu değiştiremeyeceğiz elbette.inşallah iyi şeyler olur.sık sık netten sonucu bak akşam geç saatlerde düştüğü oluyor öğrenince hemen buraya yaz bizler de meraktayız.hadi hayırlısı inşallah artar
Kontrol ettim de yuklenmemis hala. Beklicem bakalim haber veririm ogrenince de.cabım kotu dusunme saglıkocaklarnın sonucu saat 17 gb yuklenıyor gır bak hangı sehırdeysen basına yaz halk saglıgı laboratuvarınsıstemne gır barkodun elnde dmı yuklenms lablr bnm geven vermstm 5de yklenmstı ssteme onlar 12dyor halbukı busaatlerde oluyo gır bana da ole demslerdı
CNm daha adet günün bile gelmemiş.takvim 3. Haftayı gösteriyor.yani kanama için erken.sabırla test sonucunu bekleyelim.Insallah bakalim takip ediyorum insallah hayirliysa artar. Ama tutunmasa fln kanama olurdu dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?