Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bugün hem dahiliyeci hem infertilite hemde kadın dogumcu onayladı d vitamininin sperme olan etkisini. Spermiyogram yaptırmaya yanaşan her erkeği dahiliyeciye de götürmek lazımmış :))
3 hafta dvit3 ampul kullanacak sonra ayda 1 e düşecek. B12 yi de 6 ay full içeceksin dedi.
En komiği de Dr un nasılsın sorusuna benim kocanın cevabı açım oldu altı üstü 2 akşam salata yedi yaa :))
 
Kadinlarda da onemli d vitamini bebegin tutunmasi icin bana oyle demisti doktorum. Ben de haftada bir olmak uzere iki ampul icip iki hafta ara verip tekrar icmistim. Insallah esinde de d vitaminiyle cozulur her sey :)
 
Kadinlarda da onemli d vitamini bebegin tutunmasi icin bana oyle demisti doktorum. Ben de haftada bir olmak uzere iki ampul icip iki hafta ara verip tekrar icmistim. Insallah esinde de d vitaminiyle cozulur her sey :)

Benimde 19 çıkmıştı hala damlasını kullanıyorum ama baktirmadim tekrar. Yükselmiştir herhalde :)
Senin sonuç çıkmadı mı hala?
 
Benimde 19 çıkmıştı hala damlasını kullanıyorum ama baktirmadim tekrar. Yükselmiştir herhalde :)
Senin sonuç çıkmadı mı hala?
Ampul damladan daha kolay bilgin olsun damla surekli surekli icmek lazim ampul tek seferde huupp ekmege damlatip yut. Bir de hemsire arkadasim onerdi bardaga kasiga damlatmayin cogu bardakta kasikta kaliyormus ekmek en guzeliymis.

Yok cikmadi benim sabrimi deniyorlar... Ben cok sabirsiz biriyim testi yaptigim tarihten de belli oluyor zaten. Heralde saglikli bi gebeligim olursa INSALLAH sabri ogrencem.
 

Galiba damla yada ampulü dereceye göre veriyorlar. Ben elimdekileri bitirip tekrar baktiricam olmadi ampul isterim kendim içinde.. her sabah eziyet :/

Ay cika cika hemogram cikmis simdi baktim da cok heyecanlandim ya.

Ya 1 saatlik test aslinda hem hemogram daha uzun sürmüyor mu? HCG sağlık ocağına yaptirilmamali bence
 
Bi daha hic biseyi saglik ocaginda yaptirmicam yaa. Hemogram daha cabuk cikiyordu 30-45dk. Bhcg 60-90dk diye biliyorum. Ama degisebilir heralde hastanelerin cihazlari arasi da.
 
Evet surekli surekli sorumluluk yukluyor :) benim de 9du ampul verdi. Bi sonrakinde paylasirsin doktorunla insallah yukselmistir tabi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…