bana da çok uzun geldi nedense :)Vallahi daha dün gibi hamile kaldigin zaman bize çabuk geçti seni bilmiyorum da :)) inşallah rahat olur doğumunda hangi hastane bu suda doğum yaptıran merak ettim?
Güneşe cik dedi hiç bir şey vermedi doktor :-(
bana da çok uzun geldi nedense :)
ben ankaradayım etlik Zübeyde hanım hastanesine gidiyorum
Adete az kaldı yavrum bir haftaya gitcem zaten bu süreçte hamileyken kullandığım decavit d vitamini degilmiydi onu kullansam olur mu kiOlur mu kuzum zaten güneşten alabilmek için komple soyunup saatlerce guneslenmemiz lazım. Sen bir daha git Dr a bence çok düşük çünkü.
Adete az kaldı yavrum bir haftaya gitcem zaten bu süreçte hamileyken kullandığım decavit d vitamini degilmiydi onu kullansam olur mu ki
Tamam cnm pazartesi gideyim bende çok sağolasın.tsh da çok yogunlasti, d vitaminine birşey yazmadı :-(İlk başta hilalin de kullandığı gibi yükleme yapıp sonra normal düzeye geçiyor dr.lar. bize iğne dedi ama vakit olmadığından istemedi koca. Bak hamile kalmayı da engelliyormus. Adeti beklemeden sağlık ocağında yaptirabilirsin biz hepsini orda yaptırdık.
Tamam cnm pazartesi gideyim bende çok sağolasın.tsh da çok yogunlasti, d vitaminine birşey yazmadı :-(
Surekli yeniliyorum cikmadi. Siteyi cokertecegim birazdan.
Ya hepiniz o kadar cok yanimda oldunuz ki :'( 46.7 cikmis bizimki cok azimli ciktii heralde o gun ilk tutunma gunuydu yeni bhcg fln saliyordu. :)
Canim ya :) insallah saglikla gelir dunyaya cok tesekkur ederim dusuncelerin icin. Artik darisi basina :)gözünaydıınn canım senin için alarm kurdum kız cok merak ettım. ay duygulandım vallahı :) Allahım keseyı gormenı kalp ayısını duymayı ve kucagına almayı nasıp etsınn
Cok tesekkur ederim cok sukur ya :)
Aminn canım cok guzel bır duygu dimiiiCanim ya :) insallah saglikla gelir dunyaya cok tesekkur ederim dusuncelerin icin. Artik darisi basina :)
bir maşallah da sana gelsin o zamanYa hepiniz o kadar cok yanimda oldunuz ki :'( 46.7 cikmis bizimki cok azimli ciktii heralde o gun ilk tutunma gunuydu yeni bhcg fln saliyordu. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?