- 10 Mart 2017
- 715
- 2.066
- 113
- 39
Canım tebrik ederimYa hepiniz o kadar cok yanimda oldunuz ki :'( 46.7 cikmis bizimki cok azimli ciktii heralde o gun ilk tutunma gunuydu yeni bhcg fln saliyordu. :)
yaaa varya gercekten ben de kendımı robot gıbı hıssedıyorum ovu yapınca. eşimn de oyle hıssettıgını hıssedıyorum mecburıyet kotu oluyor ovulasyon testı yapıyor msunBugün atesim hoplayıp zıplamadı..duruldu sonundaama benimkiyle çalışmalara baslayamadik.dün gene uyumayi tercih etti beyimiz neymiş benle alakasi yokmuş aylardir böyle üst üste görev gibi yapmaktan bıkkınlık gelmiş.adam haklı çünkü ben azdim,sırf zevkime yapmak istiyorum galiba bide demezmi hem daha günün degil demi,günün gelsin söz üst üste 3 gün olacak diyor.lütfetti beyimiz
Cookk :) hashas tanesi kadarmis mucize gibi bisey :) insallah canim amiinnAminn canım cok guzel bır duygu dimiiiinşallah bennde yasarım tekrar ve tum ısteyenlerr aminnn:)
Ayy ne güzel bir haberle uyandım Allah'ım sağlıklı sıhhatli getirsin devamını da inşallah
bir maşallah da sana gelsin o zamangözün aydin canim.Allah sağlıkla kucagina almayida nasip etsin.tebrik ederim
Çok şükür bak.strese gerek yokmuş.iyice iyice tutunsun annesini bırakmasın inşallah
Amin cok tesekkurler insallah tum isteyenlere nasip eder :)Canım tebrik ederim. Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin. Darısı önce bu topiktekilere sonra da tüm isteyenlere olsun
Bebeği aldırdık dün çıktık hastanedenpapatyamrm CNm nasılsın?
Canim yaptirsam da yaptirmasam da olacagina varir ki ben test yaptirinca elimden bisey gelmicek ki. Bosa her defasinda stres. Ben 1hafta sonra yaptiririm olmasi gereken deger araliginda mi gorur doktorum sonra da muayenemi olurum. Dusse de deger elimden bisey gelmicek sonucta. Insallah benimle kalir bebegim.Canım bhcg baktır ıkıgunde bır benım de kucuktu 23 le baslamıstı artmıatı sonra bı kackez baktr dedıler ama senı korkutmak ıcın demıyrm sakın oyle dusunme malesef 4. kan verıısımde düşmüştü deger sonrası malum dr.um demıstı normal degerlere kadar yaptır dye en saglıklısı bu bence de yaptır derım B Balcorek
Çok geçmiş olsun cnmBebeği aldırdık dün çıktık hastaneden
canım dger artısına bakıyor dr normal.mı dye bn ozmanlar kontrole gttihm dr.uma danısmstm. ona gore ılac da verıyorlarmıs gıdısatı takıp edıp oyızden dedm.bn sna zaten olması gerekn oymus bna adr dedı ha bn de yapmam belkı bısonrakındr o ayrı senın ıcjn dedım ben ıcın rhat etsn dye gorup de. benım cok uzun aslnda once leke oldu kahverengı yerlesme mı dye dusunmedm korktm cok esımle gttık hast.de cokkotu mudahalelere maruz kaldım yetmedı elıyle kontrol ettı kadın canm yandı cok eve geldkten 3saat sonra kanamam basladı benm resmen gordum düştüğünü et parçası olrak geldı bsyle beraber dusukten snra muhtmln kesenın olustgu da anlasldı. ertesı gun deger bırden dustu zaten dr.u sıkayet edıcektm ve kendı dr.uma gtmedgme cok pısman olmstm ılk gebelk tabı deneymszlk olnca arastrmada daha ıyı olur dıye gttık bınpısman oldum rısklıydı muhtemelen benm bdha ogunden sonra dedm.ben bdha adım atmam buralara yanı dha uzun da karısık cokCanim yaptirsam da yaptirmasam da olacagina varir ki ben test yaptirinca elimden bisey gelmicek ki. Bosa her defasinda stres. Ben 1hafta sonra yaptiririm olmasi gereken deger araliginda mi gorur doktorum sonra da muayenemi olurum. Dusse de deger elimden bisey gelmicek sonucta. Insallah benimle kalir bebegim.
Degerin dustukten sonra neler oldu ne zaman kanama oldu mesela?
Canım çok geçmiş olsun. Bazı anlar vardır insan çok şey söylemek ister ama hiç bir söz kalbinden geçenleri anlatamaz. Şuan ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Ama yanında olup sıkı sıkı sarılmayı acını bi nebzede olsa paylaşmayı isterdim. Umutma burda sana dua eden senin acını paylaşan kardeşlerin var. Herşey gönlünce olsun. Rabbim sabrınıda versinBebeği aldırdık dün çıktık hastaneden
Teşekkürler canım..Çok geçmiş olsun cnm
cok geçmiş olsun.Allah bir daha böyle birsey yaşatmasin insallahTeşekkürler canım..
Çok teşekkürler buraya yazıyorum çünki biliyorum kadının halinden kadın anlar.. ve herkesin kendine göre bir sıkıntısı derdi var. Seninde var bazen bakıyorum ne durumdasınız diye hep dualarımdasınız. Benimde sizin dualarınızda olduğumu biliyorum. Bunlar da geçecek inşallahCanım çok geçmiş olsun. Bazı anlar vardır insan çok şey söylemek ister ama hiç bir söz kalbinden geçenleri anlatamaz. Şuan ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Ama yanında olup sıkı sıkı sarılmayı acını bi nebzede olsa paylaşmayı isterdim. Umutma burda sana dua eden senin acını paylaşan kardeşlerin var. Herşey gönlünce olsun. Rabbim sabrınıda versin
İnşallahh canım teşekkürlercok geçmiş olsun.Allah bir daha böyle birsey yaşatmasin insallah
evet yapıyorum canim..ama mecbur yani napayım.bebek tek ben istemiyorum ki.oda istiyor.17 aydır uğraşıyorum bende.bi kadın icin bu daha zor ve yıpratıcı oluyor.çünkü olsada olmasada bi annelik duygusu var icinde..onu yasamak istiyorsun.ve ben onu moda sokmak icin herseyi yapıyorum.zaten bu ay son.bende birakcam gun saymayı,takip etmeyi.yaaa varya gercekten ben de kendımı robot gıbı hıssedıyorum ovu yapınca. eşimn de oyle hıssettıgını hıssedıyorum mecburıyet kotu oluyor ovulasyon testı yapıyor msun
canım ınsallah kavusucaksın Allahım sana da nasıp etsın insallah bianonce hepnduyuyoruz nexaman kafamıza takmayı braktık ozaman oldu dıye nekadar takmıyoruz desek de olmuyor takıyoruz ama ovulasyonu braktm bne de buyuzdenevet yapıyorum canim..ama mecbur yani napayım.bebek tek ben istemiyorum ki.oda istiyor.17 aydır uğraşıyorum bende.bi kadın icin bu daha zor ve yıpratıcı oluyor.çünkü olsada olmasada bi annelik duygusu var icinde..onu yasamak istiyorsun.ve ben onu moda sokmak icin herseyi yapıyorum.zaten bu ay son.bende birakcam gun saymayı,takip etmeyi.
Valla o kafaya takmama olayını ben 17 aydır beceremedim.olursada kafaya taka taka olacak insallah Allahın izniyle.bende ne.zamandir yapmiyordum.tekrar bi yapayim dedim yumurtlama günümden emin olayım diye.bu aydan sonra bırakırım.benim kocanin haftada 1 ilişkisiylede ne zaman hamile kalırım bilmiyorum.Allahım hayırlısını versincanım ınsallah kavusucaksın Allahım sana da nasıp etsın insallah bianonce hepnduyuyoruz nexaman kafamıza takmayı braktık ozaman oldu dıye nekadar takmıyoruz desek de olmuyor takıyoruz ama ovulasyonu braktm bne de buyuzden
sen yapsan da ona soylememeyı denedın mı pekı canım yapmıyorum arrık deyıp ona rahatım gorunumu verdın mı hıc daha onceValla o kafaya takmama olayını ben 17 aydır beceremedim.olursada kafaya taka taka olacak insallah Allahın izniyle.bende ne.zamandir yapmiyordum.tekrar bi yapayim dedim yumurtlama günümden emin olayım diye.bu aydan sonra bırakırım.benim kocanin haftada 1 ilişkisiylede ne zaman hamile kalırım bilmiyorum.Allahım hayırlısını versin
Bebeği aldırdık dün çıktık hastaneden
yok o sekilde yapmadim hic.belki ben bırakmış rahat takılarsam bu sefer o üstüne düşer.bide dediğin gibi davranmayı deneyim canımsen yapsan da ona soylememeyı denedın mı pekı canım yapmıyorum arrık deyıp ona rahatım gorunumu verdın mı hıc daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?