Testini al evde dursun yarınki ateşi gör ilk idrar ile yapİcimdeki his olmadi adet olacaksin diyor.bi taraftanda bugün test alabilirsem alıp yapsam mi diyorum.çünkü normal adet düzenime göre yarın yada bir sonraki gun adet günüm.ama ff in hesabina göre pazar günü adet olcam.napayım sizce kızlar.yarınki ateşimi bekleyim ?
yarın düşüs bekliyorum ama dogrusu dedigin gibi.ates düşük çıkarsa bostan yere yapıp moral bozmamis olurumTestini al evde dursun yarınki ateşi gör ilk idrar ile yap
niye? bende o günlerde onlar göründü de işaretlemişim onları
Çizgi netleşir
evet biliyorum o şekilde çizgi netleşiyor ama bende o belirtiler göründüğü için doğru şekilde bilgilerimi girdimÇizgi netleşir
Onları girdiğin için ff net çizgi çekmemiş başka bir gün ovulasyon olabilir diye düşünerek.yani ff in kafası karışmış.ama ateşin çok net yani 11.gün çatlamış 12.gün ateş fırlamış.neyse çok sıkıntı değil böyle de kalabilir ama ilişki günlerini hatırlıyorsan onları gir daha açıklayıcı tablo olur.evet biliyorum o şekilde çizgi netleşiyor ama bende o belirtiler göründüğü için doğru şekilde bilgilerimi girdim
Bu bir adet belirtisi değil
canımkarnım ağrımadı, migrenim tutardı tutmadı.
ateşim yüksek.
bende şaşırdım kaldım
yap bir testte kurtul canım ya..insan ızdırap yaşıyor böyle..karnım ağrımadı, migrenim tutardı tutmadı.
ateşim yüksek.
bende şaşırdım kaldım
yap bir testte kurtul canım ya..insan ızdırap yaşıyor böyle..
Sen de yarın sabah yap ateşini gör ilk idrarla.evde testim var.
6da evde olacağım yapayım mı dersin abla ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?