yap kuzum ya...nedense benim içim rahat..inşallah güzel haber gelecek sendenevde testim var.
6da evde olacağım yapayım mı dersin abla ya?
niye güldün kız?bende okurken güldüm leyla ablanın mesajını ama çaktırmadım
cemrede test yapma korkusu yok benim gibi..o yüzden gaz veriyorum..destekleyin çabuk beni bakayım...ya Leyla yaa
cemrede test yapma korkusu yok benim gibi..o yüzden gaz veriyorum..destekleyin çabuk beni bakayım...
Gaz grubuna transfer oldum diyosun yaniaz etmedin bize Leylaaa
cabuk destekleyin Leyloşu :) üzmeyin güzel anneyi ama.ben destekliyorum senicemrede test yapma korkusu yok benim gibi..o yüzden gaz veriyorum..destekleyin çabuk beni bakayım...
Söyletene değil söyleyene bak şekerim.dpo19 da Zorla test yapan sen dpo12 de test yap kurtul diyorsöyletene bak derler şekerim....
canım belki daha erkendir.sonuçta henüz adette olmadınYine yanlış alarm arkadaşlar.
Test malesef negatif.
canım belki daha erkendir.sonuçta henüz adette olmadın
aynen canım kendimizi kaptırmadan bekleyeceğizUmutlanmak istemiyorum ama evet lekem adete dönmedi henüz. Ağrım da yok. Bakalım sabahki ateş ne olacak?
aynen canım kendimizi kaptırmadan bekleyeceğizyarın ola hayrola.bendede bacaklarimda kasıklarimda ağrı dolaniyor ama gelen giden yok.
İnşlh pozitif olur cnm..cabuk destekleyin Leyloşu :) üzmeyin güzel anneyi ama.ben destekliyorum seniama cemremede kıyamam.sonuç beklediği gibi olmazsa üzülmesin
Söyletene değil söyleyene bak şekerim.dpo19 da Zorla test yapan sen dpo12 de test yap kurtul diyor
Ben var gibi hissediyorum cnm ya..kırmızılar gelmedikçe umut her daim vardır.bekleyelim bakalım..Yine yanlış alarm arkadaşlar.
Test malesef negatif.
Belki bu ay gecikecektir yapmaya devam et.mevsim değişikliği etkiliyor olabilir.Kızlar benim bugün 14. günüm. ya ben üç gündür ovulasyon testi yapıyorum dün çok silikti bugün resmen negatif. akşam üstü 4 buçuk gibi yapıyorum testleri ondan mı oluyo acaba şimdiye biraz daha koyu olması gerekmez miydi? Genelde 15 yada 16da çatlar yumurtam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?