Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
aynen canım kendimizi kaptırmadan bekleyeceğiz yarın ola hayrola.bendede bacaklarimda kasıklarimda ağrı dolaniyor ama gelen giden yok.

Şimdi tekrar baktım delirmediysem kör olurcasına baktığımda çok çok silik yok gibi bir şey gördüm o da iğnenin etkisinden daha önceden biliyorum. Umarım hakkımızda hayırlısı olur.

Kızlar benim bugün 14. günüm. ya ben üç gündür ovulasyon testi yapıyorum dün çok silikti bugün resmen negatif. akşam üstü 4 buçuk gibi yapıyorum testleri ondan mı oluyo acaba şimdiye biraz daha koyu olması gerekmez miydi? Genelde 15 yada 16da çatlar yumurtam

cabuk destekleyin Leyloşu :) üzmeyin güzel anneyi ama.ben destekliyorum seniama cemremede kıyamam.sonuç beklediği gibi olmazsa üzülmesin
İnşlh pozitif olur cnm..

Söyletene değil söyleyene bak şekerim.dpo19 da Zorla test yapan sen dpo12 de test yap kurtul diyor
şartlar öyle gerektirdi şekerim..
Yine yanlış alarm arkadaşlar.
Test malesef negatif.
Ben var gibi hissediyorum cnm ya..kırmızılar gelmedikçe umut her daim vardır.bekleyelim bakalım..

Belki bu ay gecikecektir yapmaya devam et.mevsim değişikliği etkiliyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…