Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cok sagol canim.benim kendimden umudum yok ama insallah cemrenin güzel haberini alacagiz
benimde umudum yoktu..bir gece yemek yedik annemler gelmişti..ogün sancıdan ayakta duramıyordum..sabaha kesin adet olacam dedim..bacak ağrım keza öyle..hatta eşime dedim kendini Ankara'ya hazırla dedim..tüpe gitmek için...Rabbim nasip etti belkide o an yerleşiyordu kuzum...Rabbimin hikmetinden sual olunmaz...sen yinede herşeye hazırlıklı ol..dileğimiz gebe olmanızdan yanadır canım...sizlerde bize dua edin...endişe hiç bitmiyor..bugün kasık ve bacak ağrım var...işe zor geldim...inşallah bebiş alan genişletiyordur..korkuyorum yani...Rabbim esirgesin bu evladımı bağışlasın..bir acıyı daha yüreğim kaldırmaz...Rabbime emanet...hayırlısıyla kucaklamayı nasip eder inşallah...

ben zaten bu ay olmayacagina kendimi hazırladım.bu atesler acaba dedirtti.dünde benim cok ağrım oldu.ama bugün bu hafif kanama gelince adet olma ihtimalim daha cok kafama yattı..herşey Allah tan..dedigin gibi endiseler hic bitmiyor.sende su an bebegin icin endiseleniyorsun.icini ferah tut.Allahım yavrunu sana bağışlasın,tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah..sende muhtemelen okumuşsundur bir yerlerde.hamilelikte bu tarz agrilar oluyormus.kimisi her ay adet sancisi cekiyormus.böyle düşün,aklına kötüsünü getirme

Son düzenleme:
Sağol cnm Amin inşlh.. Kalbin gibi güzel bir melek nasip etsin Rabbim. Duaların için Allah razı olsun gülüm..hepinize dua ediyorum..

ya şimdi ya da sonra..
fark etmez.
Rabbim nasip edene kadar biz duamızda ısrarcıyız.
zaten duanın istikrarlısı makbuldür.
inşallah ben hamileyimdir.
kendime mucize, sizlere de umut olurum.
Rabbim yeryüzündeki isteyen, sevebilecek bakabilecek olan her kadını anne yapsın inşallah.
karnında olanlara da sağlıkla kucaklarına versin.

Aminnnnnn canım inşallah...

Arkadaşlar Merhaba;bende bugün hamile olduğumu öğrendim. Ben ateş ölçmeye başlamadan çok araştırıp tabloları incelemiştim, size de faydalı olsun yol göstersin diye ateş tablomu paylaşıyorum:
16.Mar 1 36.2
17.Mar 2 36.2
18.Mar 3 36.1
19.Mar 4 36.1
20.Mar 5 36.3
21.Mar 6 36.1
22.Mar 7 36.3
23.Mar 8 36
24.Mar 9 36
25.Mar 10 35.9
26.Mar 11 35.9
27.Mar 12 36.5
28.Mar 13 36.6
29.Mar 14 36.6
30.Mar 15 36.5
31.Mar 16 36.6
01.Nis 17 36.7
02.Nis 18 36.7
03.Nis 19 36.6
04.Nis 20 36.8
05.Nis 21 36.8
06.Nis 22 36.7
07.Nis 23 36.8
08.Nis 24 36.6
09.Nis 25 36.7 idrar silik çift çizgi
10.Nis 26 36.7 kan testi 75,9

Hayırlı olsun cnm..hepimize sağlıkla kucaklamak nasip olsun inşlh..

Hayırlınolsun CNm fertility frend yükleyip tablonu bize yollarsan ilk sayfaya ekleyelim örnek tablo olarak

Hayırlı olsun canım ateşini nerden ölçtün ? birde adet bittikten sonra mı başladın ölçmeye ?

bir soruda benden :)
belirtin var mıydı?

BU ölçümler dilaltı ölçümlerine benziyor ilk sayfadan detaylı bilgi alabilirsin
Hayırlı olsun canım ateşini nerden ölçtün ? birde adet bittikten sonra mı başladın ölçmeye ?
Dil altından sabah 7-8 arası uykudan uyanır uyanmaz yataktan çıkmadan ölçtüm. Ölçümler adetin ilk gününden başlıyor

İcimdeki his olmadi adet olacaksin diyor.bi taraftanda bugün test alabilirsem alıp yapsam mi diyorum.çünkü normal adet düzenime göre yarın yada bir sonraki gun adet günüm.ama ff in hesabina göre pazar günü adet olcam.napayım sizce kızlar.yarınki ateşimi bekleyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…