aynen canım.yarın ola hayrola bakalim.Allah hepimizin gönlüne göre versin insallahsanırım ikimize de yarın ki ateş bir şeyler anlatacak.
umarım gönlünden geçen gibidir.
aynen canım.yarın ola hayrola bakalim.Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah
İşten geldikten sonra iki kez daha geldi.bende ilacın etkisine veriyorum cnm..doğana kadar korkular devam edecek.şu minik pıt pıtları bir duysam hayırlısıyla kuzum..duanızı eksik etmeyin gülüm ...hepiniz duamdasınız cnm...leyla abla korkma hic ilac degisik renklerde geri geliyor.
Amin cnm inşlh. Test yapsan çıkar aslında. Sabah patlat bir Test ..güzel haber gelsin ...Allah razı olsun ablacığım.
Rabbim hayırlı haberleri vermeyi nasip etsin inşallah.
ay ayni sey dun banada oldu.dun baya temizlik yaptım.sonra esimle mutfakta yemek hazirliyorduk buzdolabini actim alt raftan bisey almaya egildim belim boşluğa gelmis gibi oldu.belimden kasıklarima bi ağrı girdi.doğrulamadim.direk adete bağladım ben.adet olacam ondan dedimben az önce masamı sileyim biraz dedim eğildim doğruldum belim kasıklarım mahvoldu.
değişik bir haller var belli ama kokusu perşembeye çıkar :)
bir hamile kalalım bayram yeri yapacağım buraları :)
İşten geldikten sonra iki kez daha geldi.bende ilacın etkisine veriyorum cnm..doğana kadar korkular devam edecek.şu minik pıt pıtları bir duysam hayırlısıyla kuzum..duanızı eksik etmeyin gülüm ...hepiniz duamdasınız cnm...
Amin cnm inşlh. Test yapsan çıkar aslında. Sabah patlat bir Test ..güzel haber gelsin ...
ay ayni sey dun banada oldu.dun baya temizlik yaptım.sonra esimle mutfakta yemek hazirliyorduk buzdolabini actim alt raftan bisey almaya egildim belim boşluğa gelmis gibi oldu.belimden kasıklarima bi ağrı girdi.doğrulamadim.direk adete bağladım ben.adet olacam ondan dedim
Sabah ateşin yüksek çıkarsa test bekliyoruz kuzum..pozitif olsun inşlh..İğneden dolayı pozitif çıkar da umutlanırım yine diye korkuyorum abla ya. Yoksa test yapasım var da.
insallah canım benim insallahYarın sabahki ateşe bakalım biz. İnşallah hayırlı şeyler olsun :)
ateş fırlamış..hadi inşallah müjde habercisi olsun canım...insallah canım benim insallah
günaydın..insallah canim yaa.normaldr atesimi hep 7 de ölçerim.bunu 6bucukta ölçtüm.tuvalet icin uyandim.kalkmamak icin direndim 7 ye kadar yatayim diye ama kalkmak zorunda kaldım.bende yataktan cikmadan ölçtüm.sonra geri yattim ama.7 ye kadar uyanik durdum o yuzden 7 de tekrar ölçmedim.bide ff adetimi 31.gun olarak hesapladi.ama ben hep 28-29 günde olurum.hadi ff in hesabi dogruysa diyorum.sorular hic bitmiyorateş fırlamış..hadi inşallah müjde habercisi olsun canım...
benim umudum yok valla.simdi lavaboya gittim ne pembe nede kan gibi kırmızı olmayan bi kanama var.yani peceteye silince geliyor.bu bende adetten bi kac gun önce olan bisey.bence benim ates yarın düşüşe gacecek ve adet olcamHaydi kızlar bu ay bereketli geldi sizden de güzel haberler alalım inşallah :)
BirAsilAnnesi iğne etkisi geçmiştir artık test yapacak mısın yoksa perşembeyi mi bekleyelim :))
benim umudum yok valla.simdi lavaboya gittim ne pembe nede kan gibi kırmızı olmayan bi kanama var.yani peceteye silince geliyor.bu bende adetten bi kac gun önce olan bisey.bence benim ates yarın düşüşe gacecek ve adet olcam
Haydi kızlar bu ay bereketli geldi sizden de güzel haberler alalım inşallah :)
BirAsilAnnesi iğne etkisi geçmiştir artık test yapacak mısın yoksa perşembeyi mi bekleyelim :))
Sabah ateşin yüksek çıkarsa test bekliyoruz kuzum..pozitif olsun inşlh..
Buda iyiydiBen öngörülere kapalıyım tatlımmyarın ola hayrola diyorum kocaman öpüyorumm
hadi insallah yarin hayırlı guzel haberlerini alırızsağ olun canlar
evet ateşim hala yüksek.
yarın sabah test yapmayı düşünüyorum ateş yine yüksek çıkarsa.
belim çok ağrıyor ama daha önce hiç hamile olmadığım için adet mi gebelik mi durumum bilemiyorum ki.
belki de döngüm uzayacak yine.
neyse yarın ola hayrola.
olursa Allah'tan olmazsa çalışmalara devam
hadi insallah yarin hayırlı guzel haberlerini alırızbende rüyamda yapmıştım testi.ikinci cizgi silik çıkmıştı.uyandigim halde salak gibi gercekmiydi diye tereddütte kaldım :)))
sen dogurup büyütmüşsün bile :)) insallah hepsi gercek olur kuzum.bide ben daha öncede böyle test yaptığım bir rüya görmüştüm.ikisindede hep ablam yanımdaydı.ilk onla paylaşıyordum.ben bu ay o kadar rüyamda gördüm ki ohoooo :))
birinde altını değiştiriyorum, birinde kucağımda gezdiriyorum, birinde büyümüş sarışın bir kız gördüm.
artık ben çift çizgiyi falan aştım yani :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?