Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bence test almaya imkanim yok vs diye yazanlarin birine gonderirsen daha iyi :) ama cubuklari ne kadar bilemedim ya onu da alamazsa ...

En son 2 aylık civarı kullanım adedi 135 tl falandı. Çok hatırlamıyorum. 2 yıl önce almıştım. sonra çubuk bulamadım ve kullanmadım. O yüzden bulabilen biri olursa fayda sağlar. Öyle duruyor dolapta burası aklıma geldi. Umarım birine yardımı olur.

Bende bekliyorum ama hala tık yok ateş yerlerde ama nazlaniyor benim ki :))
benimde hic sasmazdi ama bu ay şaşacak gibi.atesim düşmese aaa yoksa hamilemiyim diyecem ortalığı bi karistircam ama yok benimde ates yerlerde.sadece sildikce gelen kahverengi lekelerim var gelirler elbet

hmm evet ben test sandim hamileler icin galiba belki birinin ihtiyaci vardir cok iyi duşunmuşsun :) her yere yaz cikar biri

bence test almaya imkanim yok vs diye yazanlarin birine gonderirsen daha iyi :) ama cubuklari ne kadar bilemedim ya onu da alamazsa ...

hmm evet ben test sandim hamileler icin galiba belki birinin ihtiyaci vardir cok iyi duşunmuşsun :) her yere yaz cikar biri

Yok hayatım ovulasyon takibi için bir kit. Yazayım bakalım. tek amacım birine faydası olsun dolapta duracağına.

Yok hayatım ovulasyon takibi için bir kit. Yazayım bakalım. tek amacım birine faydası olsun dolapta duracağına.

aa :) ben hayatimda gecen ay ilk kez ovu test yaptim ve biraktigim icin pek bi bilgim yok her şey kafami çok kariştiriyo mesela ovu gunlerde şefaf akintim olurdu biterdi bu ay hala var bitmedi yani bugun 31 gun adetim ya 4 gun sonra yada gecikirse 8 gun sonra olmasi lazim ama niye şefaf yapişkan sumuksu akinti bitmedi bilemedim :) neyse inşallah birini bulursun))

kizlar ilk sayfadaki hamilelerin ateş tablosuna baktimda ovulasyon gunden sonraki gunlerde ateşi bir iki gun duşenler var miş demek yerleşme gunlerinde mi ateşi duşuyo acaba

kizlar ilk sayfadaki hamilelerin ateş tablosuna baktimda ovulasyon gunden sonraki gunlerde ateşi bir iki gun duşenler var miş demek yerleşme gunlerinde mi ateşi duşuyo acaba
evet cnm herkeste olmuyor ama bir çok kişide yerleşme düşüşü oluyo.örneğin benim 3 hamileliğimde de 8. gün bir düşüs 9. gün tekrar yükseliş oldu.

evet cnm herkeste olmuyor ama bir çok kişide yerleşme düşüşü oluyo.örneğin benim 3 hamileliğimde de 8. gün bir düşüs 9. gün tekrar yükseliş oldu.

ovulasyon gununden kac gun sonra yerleşme ateş duşuşu oldu?:) ya da tablon var sa bakabilirmiyim

Kizlar gecen gun biri preseed kullanan soruyordu o anda yazamadim ben.simdi aklima geldi sayfalarda geri gittim bulamadim kimin sordugunu ben kullanmistim kullandigim ay hamile kaldim ama tesaduf mu bilemiyorum soran arkadasa tavsiye ederim iliskiyi kolaylastiriyor en azindan.

baktim ama galiba ateş duştugu gun lekeler oldi gibi orda * birşey vardi gerisini anlamadim. :) bu arada ff yi indirdim sadece inglz dil anlamadim sildim ovu gunumde senin dedigin gibi 24 gun miş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…