Arkadaşlar herkese merhaba. Burdaki herkese toplu dua ediyorum. Tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşAllah. Elimde clearblue ovulasyon test makinesi var dijital. Google a Clearblue hamilelik monitörü yazdığınızda resimlerde çıkıyor yeni model diye. Ama çubuklarım yok. Onları da internetten araştırabilirsiniz. Biraz maliyetli çubukları da fakat kalileti bir düzenek. İnanın 400 500 liraya mı ne almıştım. İsteyen varsa göndericem. Ücretsiz tabi ki. Sadece dua için. Ama dediğim gibi çubukları nerden bulunabilir araştırın önce de işinize yarasın. İstanbulda oturan arkadaşlar daha iyi araştırır sanırım.
benimde hic sasmazdi ama bu ay şaşacak gibi.atesim düşmese aaa yoksa hamilemiyim diyecemBende bekliyorum ama hala tık yok ateş yerlerde ama nazlaniyor benim ki :))
En son 2 aylık civarı kullanım adedi 135 tl falandı. Çok hatırlamıyorum. 2 yıl önce almıştım. sonra çubuk bulamadım ve kullanmadım. O yüzden bulabilen biri olursa fayda sağlar. Öyle duruyor dolapta burası aklıma geldi. Umarım birine yardımı olur.
bence test almaya imkanim yok vs diye yazanlarin birine gonderirsen daha iyi :) ama cubuklari ne kadar bilemedim ya onu da alamazsa ...
hmm evet ben test sandim hamileler icin galiba belki birinin ihtiyaci vardir cok iyi duşunmuşsun :) her yere yaz cikar biri
Yok hayatım ovulasyon takibi için bir kit. Yazayım bakalım. tek amacım birine faydası olsun dolapta duracağına.
evet cnm herkeste olmuyor ama bir çok kişide yerleşme düşüşü oluyo.örneğin benim 3 hamileliğimde de 8. gün bir düşüs 9. gün tekrar yükseliş oldu.kizlar ilk sayfadaki hamilelerin ateş tablosuna baktimda ovulasyon gunden sonraki gunlerde ateşi bir iki gun duşenler var miş demek yerleşme gunlerinde mi ateşi duşuyo acaba
evet cnm herkeste olmuyor ama bir çok kişide yerleşme düşüşü oluyo.örneğin benim 3 hamileliğimde de 8. gün bir düşüs 9. gün tekrar yükseliş oldu.
ilk sayfada var cnm ovulasyondan sonra 8. günovulasyon gununden kac gun sonra yerleşme ateş duşuşu oldu?:) ya da tablon var sa bakabilirmiyim
ilk sayfada var cnm ovulasyondan sonra 8. gün
buldum :) duşuşten sonra ne zaman test yaptin :) ve adetin kac gunde oluyo dongun yani
CNM tüm bilgileri tablosunda görebilirsin .ne zaman test yapmış kan vermiş lekelenme var mı hepsini tabloya giriyoruzbide lekelenme oldumu ne zaman oldu olduyse
E Eat Pray LoveKizlar gecen gun biri preseed kullanan soruyordu o anda yazamadim ben.simdi aklima geldi sayfalarda geri gittim bulamadim kimin sordugunu ben kullanmistim kullandigim ay hamile kaldim ama tesaduf mu bilemiyorum soran arkadasa tavsiye ederim iliskiyi kolaylastiriyor en azindan.
CNM tüm bilgileri tablosunda görebilirsin .ne zaman test yapmış kan vermiş lekelenme var mı hepsini tabloya giriyoruz
Rabbim o güzel temiz kalbine göre versin inşallahİhtiyacı olan bir arkadaşla irtibat kurduk. Çok şükür yerini buldu inşAllah. Dilerim Rabbim den hayırlara vesile olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?