Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baktim ama galiba ateş duştugu gun lekeler oldi gibi orda * birşey vardi gerisini anlamadim. :) bu arada ff yi indirdim sadece inglz dil anlamadim sildim ovu gunumde senin dedigin gibi 24 gun miş
Niye sildin CNm biz yardımcı olurduk takıldığın yerde.inan buradaki bir çok arkadaşın ben de dahil süper İngilizcesi yok.sen yeniden yükle biz yardımcı oluruz.

Evet o işaret lekelenme gösterir.B+ kan testini gösterir ıvf aşılama yapıldığı gün am-pm ilişki günleri.- + idrar testim tabloda hatta yumurtanın hangi gün kaç milim olduğu beta değerleri falan hep yazıyor

Sen yükle yeniden gel ben yardımcı olurum

peki mesela adet olmadan kac gun once ateş duşuyo ve ateş duştukten sonra ne zaman adet olunur
O işte kişiden kişiye aydan aya değişir.benim genelde 3 gün önceden düşüşe geçer.adet günü düşen ateşler oluyor.ama bazen öyle birşey oluyor ki Yüksek ateş ile regl geliyor ama adetin sökülmesi ile ateş düşüşe geçiyor.zamanla kendi vücudunu kendi ateşini kendin tanıyacaksın umarım tanımaya fırsat kalmadan hamile kalırsın

ay inşallah :) tmm ben tekrar yukliyim eşim su gibi biliyo inglizceyi bende dizi izliyom supernatural inglizcede ama istemezsem ogrenemem ben ondan yardim isterdim ama utaniyorum masturbasyon gunlerimi ogrenmiş olur hahaha :)

veson cnm yengemin beta sonucu 9000 lerde çıkmış sat 11.03.2018.
çok yüksek değil mi ? bana bir sorun var gibi geldi.

veson cnm yengemin beta sonucu 9000 lerde çıkmış sat 11.03.2018.
çok yüksek değil mi ? bana bir sorun var gibi geldi.
Yok cnm aşırı Yüksek değil .belki erken yumurtlamıştır.bak bu tabloda 5 haftalık 7.000 gösteriyor.6.haftada ise yelpaze çok geniş.normaldir.kese gözükmedi mi?belki de ikizdir var mı sülalede.

Benim de lekelerim hala adete dönmedi yahu.
olsam bir an önce de önüme yeni aya bir baksam.
ff gerçekten adet tarihlerini tutturuyor ama bunu anladım.
hilallll

cnm son adet 11.03.2018 5-6 hafta olmamalı 4 haftalık olmalı sanki.
4 haftalığa görede çok yüksek.
ikiz falan deme gözünü seveyim düşünmedikleri bir zaamnda olmuş 11 aylık bebemiz var daha ailede hiç yok ikiz.
üzerine adet görmek denen şey mi oldu acaba .
dış gebelik falan değildir di mi?aklıma ilk o geldi muayene olsan mı hemen dedim o da haftaya anca dedi.

canım benim arkadaşımda adetten bir gün sonra 5.000 değerle öğrenmişti.
şu an paşamız 1buçuk yaşında :)
erkek çocukların betası yüksek çıkar.
inşallah bir şeyi yok Allah ın izniyle.
evham yapmayın.
tedbiri de bırakmayın tabi.

3. de mi oğlan dersin
hadi bakalım hayırlısı
Allahım hepinize nasip etsin inş.hem güzel hem korkulu
kese arkasında kanama var dedi hiç birşey yapmadan öylece bekliyorum.
pazartesiden bu yana moralim çok bozuk.
dayanamayıp başka bir doktora da muayene olmak için cumartesiye randevu aldım.
diğer doktor vajinal muayene yaptı, niye yaptırdın düşük oluyomuş öle yapınca diyenler iyice yıkıldım.
hakkımızda en hayırlısı.

zaten insanlar 9 ay boyunca hep konuşacak.
doğuranlar hatta doğurmayanlar bile doktor kesiliveriyor anında.
hiç kafana takma çünkü vajinal muayane düşük sebebi değildir.
çoğu hamilelerde kanama alanı vardır.
bu hafta ilerledikçe kaybolur.
kaldı ki zaten dünyada yiyecek ekmeği varsa o bebek doğacak.
yoksa sen ne yaparsan yap Allah ın dediği olacak zaten.
insanlar ilaçlar içiyorda düşüremiyor.
Mevlam çok büyük.
O'na emanet edelim biz, O emanetlerini en iyi gözetendir şüphesiz.
sen hamileliğin keyfini çıkar.

canım ya mesajını okuyunca öyle bir ferahladım ki kelebekler uçuştu başımın üstünde :)
birazdan yine bişiler duyar okurum karalar bağlarım.
rabbim ne derse o cnm. ben herşeye hazırlı olarak yaşamayı öğrenmeliyim.
çok sağol cnmm en kısa zamanda sizden de güzel haberler gelsin inşallahhhhhhhhhhhhh

annelik hep evhamlı olmaktır muhakkak.
o yüzden böyle olman çok normal canım.
Rabbim sağlıkla sana bağışlasın inşallah.
daima müsterih ol.
çünkü kötü şeyleri anmak hep kötüyü çağırır.
Allah razı olsun temennin duan için.
Rabbim bakabilecek sevebilecek olan herkese hepimize nasip etsin.

CNm İnan boş yere endişe ediyorsun son adet tarihine göre 2 güne 5 hafta doluyor 6 dan gün alıyor.aslında usg ye girse kese de gözükür herşey belli olur beta bakmasına gerek yokki artık.üzerine adet görme de çok daha yüksek olmalıydı.en az 8 haftalık falan olurdu o zaman.dış gebelik de değil.onda da bu kadar yüksek olmazdı.sen canını sıkma herşey yolunda merak etme.senin bir sonraki kontrol ne zaman

Ne alakası var.yurt dışında hep alttan bakıluor.dinleme sen onları.benim kız da da kanama alanı vardı.hatta adet kanaması gibi kanamam bile oldu.bebek büyüdükçe küçülür o

Çok doğru.bir gebelikte o kadar büyük bir kanama alanım vardı ki.kalp atışları duyulmadı dr o kadar büyük bir kanama alanı ki kese düştü düşecek dedi.her gitmede bugün yarın düşer dedi.sırf kürtaj olmamak için hopladım zıpladım yapmadığım şey kalmadı o kese düşmedi gitti.kürtaj oldum 19 gün beklemenin ardından.düşecekse ne yapsan da düşüyor düşmeyecekse ne yapsan da düşmüyor.bunu bizzat tecrübe ettim

bir sonraki kontrolüm haftaya cuma ama ben başka bir doktora daha gitcem bu cumartesi cnm.bakalım ne diyecek?

kizlar ilk sayfadaki hamilelerin ateş tablosuna baktimda ovulasyon gunden sonraki gunlerde ateşi bir iki gun duşenler var miş demek yerleşme gunlerinde mi ateşi duşuyo acaba
Evet hatta benim tam adet gunumde atesim dusmustu ama ben adetime baya 7gun kala fln ogrendigim icin dususu hayra yordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…