Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım gebelikteki mide bulantısı nasıl bilmedigim icin bisey diyemedim naneli şekerde bulantiyi azaltıyor.yani benim kardesimi otobüs tutuyordu.yol boyunca agzina naneli seker atardi iyi gelirdi

Onun tek çaresi sabır zamanla geçeceğini umut edeceksin.en azından ben bir çare bulamamıştım

önceki hamileliğimde bir tablet vermişti doktor bulantıya karşı eczaneden ondan alabilirsin,adını bilmiyorum
bugün benimde önceki günlerden farklı midem havada

Şu an aklımda değil ama bir sitede görmüştüm zencefil çayıda bulantıya iyi geliyormuş. Bence bir araştır belki işe yarar canım...

Leblebi,yeşil elma
sağolun kızlar..midem ferahladı biraz ama öğleden beride baş dönmem başladı..progestan çok etkiliyo sanırım..birazda sabır tuğbişin dediği gibi..sağlıklı olsunda hepsine razıyım...

Kızlar ya bu cleaxane iğnesini gün içinde herhangi bir saatte yapsam olmaz mı?akşam 9:30 gibi hastanede yapıyodum.gün içinde toplum sağlığında saat 4-5 arası yapsam olmaz mıki?doktor 7-8 arası yap demişti.saat farkedermiki?

Abla bu konuda R Rzg14 daha bilgiliydi. Ama bununla ilgili bir topic var. Oradan daha iyi bilgi alabilirsin. Ben kullandığımda coraspirin ile iğne arasını 12 saat tutmaya çalışıyordum. Sen de hergün yarım saat ya da 1 saat öne alarak istediğin zamana getirebilirsin. Hapı da ona göre ayarlarsın. Ama sen yine de diğer topiğe sor. Tabi doktoruna da sormayı unutma. Öpüyorum seni. Cumartesi hayırlı haberlerini bekliyorum

Sağol cnm.amin inşlh kuzum..

Ama Leylacım hep çalışmadığımız yerlerden soruyorsun :))

Abla göbekten kendin yapamıyor musun?
Ben çok soğuk kanlıyım bir de alışmıştım o yüzden kendim yapıyordum da.

Zencefil faydali diye okumustum ben naneli seker aliyorum iyi geliyor
midem çok bulanıyor ne iyi gelir kızlar ya...tuzlu çubuk bile kesmedi ...sabah beri durmadı yani... kendimi tutmasam çıkaracam yani...

Günaydın hanımlar size yine birşey danışacağım diş ağrısından kıvranıyorum ya yumurtlama dönemimdeyim diye korkuyorum bi etkisi olur mu acaba gitsem ilaç fln kullanırlarsa. bilgisi olan var mı

Günaydın hanımlar size yine birşey danışacağım diş ağrısından kıvranıyorum ya yumurtlama dönemimdeyim diye korkuyorum bi etkisi olur mu acaba gitsem ilaç fln kullanırlarsa. bilgisi olan var mı
GİT tabi yA hamile kalırsan o zaman daha çok sıkıntı gebelik düşündüğünü söylersin ona göre hareket ederler.hamile kalmadan tüm diş sorunlarını hallet dolgu çekim ne gerekiyorsa geçmiş olsun

Tamam canım giderim öğleden sonra o zaman haklısın

Hayatımda bir ilk yaşayıp ff in hesapladığı gibi 30.cu Yada 31.gün mü adet olacam ne.olsamda kurtulsam belim kopuyor iki gündür.bugün olurum diye düşünüyorum artık

Arkadaşlar herkese merhaba. Burdaki herkese toplu dua ediyorum. Tez zamanda güzel sonuçlar alırsınız inşAllah. Elimde clearblue ovulasyon test makinesi var dijital. Google a Clearblue hamilelik monitörü yazdığınızda resimlerde çıkıyor yeni model diye. Ama çubuklarım yok. Onları da internetten araştırabilirsiniz. Biraz maliyetli çubukları da fakat kalileti bir düzenek. İnanın 400 500 liraya mı ne almıştım. İsteyen varsa göndericem. Ücretsiz tabi ki. Sadece dua için. Ama dediğim gibi çubukları nerden bulunabilir araştırın önce de işinize yarasın. İstanbulda oturan arkadaşlar daha iyi araştırır sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…