bende de leke seklinde canim.ama bugün migrenim tuttu.Yarın olabilirim ben.diger aylar ff in tarihine göre bir iki gün önce olmuştum.şimdide ta pazar günü gösteriyorBenim de lekelerim hala adete dönmedi yahu.
olsam bir an önce de önüme yeni aya bir baksam.
ff gerçekten adet tarihlerini tutturuyor ama bunu anladım.
hilallll
@Cemre Yamancibi35 sizin adetiniz başladı benimki niye baslamadi hala ya.ilk kez bu kadar uzadi.ama bugun ağrılarım daha fazla.artık bugun olurum diye bekliyorum
evet devam ediyor.pede bulaşıyor sadece peceteye sildikce geliyor.ama bugün adet ağrım var.kırmızıya döner galiba öğlene kadarLekelenme devam ediyor mu?
evet devam ediyor.pede bulaşıyor sadece peceteye sildikce geliyor.ama bugün adet ağrım var.kırmızıya döner galiba öğlene kadar
aynen atesim dusuk olmasa simdiye çoktan teste sarilmistim zatenBahardan mıdır nedir sarsıldık hepimiz.. Ateş düşük olmasa bi test yap dicem ama regl ateşindesin kuzum.. Hadi yetiş bize bu ay birlikte takip edelim
canım bir doktora git istersen...kist falan oluşmasın ya?Allah korusunda..öyle bir durum varsa doktor doğum kontrol hapı verir...@Cemre Yamancibi35 sizin adetiniz başladı benimki niye baslamadi hala ya.ilk kez bu kadar uzadi.ama bugun ağrılarım daha fazla.artık bugun olurum diye bekliyorum
bugün adetim baslar gibi geliyor canım.cok adet sancim var çünkü.eğer olmazsam giderimcanım bir doktora git istersen...kist falan oluşmasın ya?Allah korusunda..öyle bir durum varsa doktor doğum kontrol hapı verir...
KIZLAR ya bende grip gibi oldum..boğazım burnum acayip..ilaçta içemiyorum..doğal şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum..sürekli yatasım var..arada bulantım oluyor...nane limon içiyorum..mahvaldum ya...
sağol canım amin inşallah...yavrumun sağlıklı olması için her an dua ediyorum...mübarek günler hürmetine yarında doktordan güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin Yüce Mevlam...çektiklerimi biliyor Rabbim..inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bana ve herkese...sizlerede sağlıkla nasip etsin kuzum...duanızı eksik etmeyin...hepiniz için dua ediyorum..bugün adetim baslar gibi geliyor canım.cok adet sancim var çünkü.eğer olmazsam giderim
Allah yardımcın olsun.bu günlerde geçecek inşallah.her zorluk böyle güzel bir sey icin cekilse keşkebu zorluklarinin sebebi cok güzel.onu düşünerek az daha sabret canım
Aminn isteyen herkese nasip olur insallahsağol canım amin inşallah...yavrumun sağlıklı olması için her an dua ediyorum...mübarek günler hürmetine yarında doktordan güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin Yüce Mevlam...çektiklerimi biliyor Rabbim..inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bana ve herkese...sizlerede sağlıkla nasip etsin kuzum...duanızı eksik etmeyin...hepiniz için dua ediyorum..
Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun kuzum benim..Rabbim sizleride çok bekletmesin inşallah...Aminn isteyen herkese nasip olur insallahAllahın izniyle güzel haberlerle geleceksin inşallah.icini ferah tut.burda hepimiz birbirimize duaciyiz.insallah hersey cok guzel olacak hepimiz icin
Ölçüm saatin kaç ve uyanınca hemen uykuya daldın mı?Cumamız ve mirac kandilimiz mübarek olsun kızlar. Size bisey sorucam ben saat 5.30 da ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı daha sonra 8.30 da tekrar ölçtüm yataktan kalkmadan bu sefer 36.8 di simdi hangisini baz almam gerekiyor anlamadim
Ölçüm saatin kaç ve uyanınca hemen uykuya daldın mı?
Yani hergün aynı saatte ölçmen gerek daha önceki günler kaçta ölçüyordun? İlk kez mi ölçmeye başladınsabah 5.30da ölçtükten sonra tekrar uyudum sonra 8.30da uyanıp tekrar ölçtüm
Yani hergün aynı saatte ölçmen gerek daha önceki günler kaçta ölçüyordun? İlk kez mi ölçmeye başladın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?