Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de lekelerim hala adete dönmedi yahu.
olsam bir an önce de önüme yeni aya bir baksam.
ff gerçekten adet tarihlerini tutturuyor ama bunu anladım.
hilallll
bende de leke seklinde canim.ama bugün migrenim tuttu.Yarın olabilirim ben.diger aylar ff in tarihine göre bir iki gün önce olmuştum.şimdide ta pazar günü gösteriyor

evet devam ediyor.pede bulaşıyor sadece peceteye sildikce geliyor.ama bugün adet ağrım var.kırmızıya döner galiba öğlene kadar

Bahardan mıdır nedir sarsıldık hepimiz.. Ateş düşük olmasa bi test yap dicem ama regl ateşindesin kuzum.. Hadi yetiş bize bu ay birlikte takip edelim

Bahardan mıdır nedir sarsıldık hepimiz.. Ateş düşük olmasa bi test yap dicem ama regl ateşindesin kuzum.. Hadi yetiş bize bu ay birlikte takip edelim
aynen atesim dusuk olmasa simdiye çoktan teste sarilmistim zaten insallah bugün yetiscem..bu ay ates takibi yapmayacagim galiba.ama gene buralarda olacağım tabi

@Cemre Yaman cibi35 sizin adetiniz başladı benimki niye baslamadi hala ya.ilk kez bu kadar uzadi.ama bugun ağrılarım daha fazla.artık bugun olurum diye bekliyorum
canım bir doktora git istersen...kist falan oluşmasın ya?Allah korusunda..öyle bir durum varsa doktor doğum kontrol hapı verir...
KIZLAR ya bende grip gibi oldum..boğazım burnum acayip..ilaçta içemiyorum..doğal şeylerle geçiştirmeye çalışıyorum..sürekli yatasım var..arada bulantım oluyor...nane limon içiyorum..mahvaldum ya...

bugün adetim baslar gibi geliyor canım.cok adet sancim var çünkü.eğer olmazsam giderim
Allah yardımcın olsun.bu günlerde geçecek inşallah.her zorluk böyle güzel bir sey icin cekilse keşke bu zorluklarinin sebebi cok güzel.onu düşünerek az daha sabret canım

sağol canım amin inşallah...yavrumun sağlıklı olması için her an dua ediyorum...mübarek günler hürmetine yarında doktordan güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin Yüce Mevlam...çektiklerimi biliyor Rabbim..inşallah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin bana ve herkese...sizlerede sağlıkla nasip etsin kuzum...duanızı eksik etmeyin...hepiniz için dua ediyorum..

Aminn isteyen herkese nasip olur insallah Allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin inşallah.icini ferah tut.burda hepimiz birbirimize duaciyiz.insallah hersey cok guzel olacak hepimiz icin

Cumamız ve mirac kandilimiz mübarek olsun kızlar. Size bisey sorucam ben saat 5.30 da ateşimi ölçtüm 36.5 çıktı daha sonra 8.30 da tekrar ölçtüm yataktan kalkmadan bu sefer 36.8 di simdi hangisini baz almam gerekiyor anlamadim

Aminn isteyen herkese nasip olur insallah Allahın izniyle güzel haberlerle geleceksin inşallah.icini ferah tut.burda hepimiz birbirimize duaciyiz.insallah hersey cok guzel olacak hepimiz icin
Amin gülüm inşallah..Allah razı olsun kuzum benim..Rabbim sizleride çok bekletmesin inşallah...

Ölçüm saatin kaç ve uyanınca hemen uykuya daldın mı?

Yani hergün aynı saatte ölçmen gerek daha önceki günler kaçta ölçüyordun? İlk kez mi ölçmeye başladın

Daha öncede ölçüyordum normalde hep uyandığım saatte yani 8.30da ölçüyorum ama bu sefer erken uyanmışken bir ölçeyim dedim kafam karıştı.

cibi35 @Cemre Yaman kızlarrr reglim başladı.size yetiştimilk kez bu ay ağlamıyorum,üzülmedim.bide ablamin bulduğu doktora gitmekten vazgeçmiştim ya zaten gidemezmişim.adetin ikinci gunu gelsin demisti yarin cumartesi pazartesiyede benim adetim biter.vardır bunlardada bi hayir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…