valla benimde istemedigim zamanlar cok oluyor ama nadir kuruluk yasiyorum
ilk kez duyuyorum ve hala gülüyorum :) gel bak zeytinyağlı yaptım bu sefer cok hafif
Yok ya olmadim ,ne diyorsun tabloma?keske 3 4 gun once olcseydim di mi?Sen daha adet olmadın mı? bende ölçümü adet yüzünden bıraktın sandım. Maşallah Maşallahhh
Ben elinden kayıp gitmekten çekiniyorum
Yok ya olmadim ,ne diyorsun tabloma?keske 3 4 gun once olcseydim di mi?
demi bide o var.ayy koptum yaa.aklima ne espriler geliyor.kendi kendime guluyorum
BIRAK DEğerler öyle kalsın CNm.ateş bayağı yükselmiş.demekki o ölçmediğin dönemde ovulasyon olmuş olabilir.çalışma da var belli mi olur bir sürpriz gebelik gelir inşallahVeson canim tabloma bir bakar misin? 4 5 gundur basladim ates ölçmeye 36 3 ciktigi gun unutup lavaboya gittim hemn geri donup ölçtüm etkilemis midir bugunku 36.4 de uykum cok bölündü hatta atesimi 6 da olcuyorum son 1 saat neredeyse uyumadim.
Ben daha başka yöntemler de verirdim de neyse kalsın bu günlük bu kadar gülme yeter sizedemi bide o var.ayy koptum yaa.aklima ne espriler geliyor.kendi kendime guluyorum
İliski olmayan günlerde civanpercemi içtim oyuzden, dolu test var aslinda.ama olmuyor bosuna harcamayim diye yapmadim :/ tesekkur ederimValla ne diyim ateşi en ölçmen gereken yerde bırakmışsın, ilişkiler 30. güne denk gelen zamanlarda biraz seyrek olmuş ama genel olarak güzel taktir ettim :) Ovulasyon testin olsaymış elinde süper olurmuş. Kontrole gitmeyi düşünmüyor musun?
Bi test daha yapicam atese gore sonra soktrcu icip hormon tahliline gidicemValla ne diyim ateşi en ölçmen gereken yerde bırakmışsın, ilişkiler 30. güne denk gelen zamanlarda biraz seyrek olmuş ama genel olarak güzel taktir ettim :) Ovulasyon testin olsaymış elinde süper olurmuş. Kontrole gitmeyi düşünmüyor musun?
Kesib olmus mu sence , bugun test yaptim negatifBIRAK DEğerler öyle kalsın CNm.ateş bayağı yükselmiş.demekki o ölçmediğin dönemde ovulasyon olmuş olabilir.çalışma da var belli mi olur bir sürpriz gebelik gelir inşallah
Bu arada ben hep senin tablolara bakıp çalışmalara hayran kalıyorum bu performansı nerden buluyorsunuz valla maşallahınız var.kaç yıllık evlisin?
Ateş düşene kadar söktürücü içmeBi test daha yapicam atese gore sonra soktrcu icip hormon tahliline gidicem
Tamam canim beklicem zaten bi testim daha var duruma gore yapicam onu daAteş düşene kadar söktürücü içme
En az kac gun bekleyeyimTamam canim beklicem zaten bi testim daha var duruma gore yapicam onu da
Bir de vajinusmusdan Yen'i çıktın .sizi tebrik ediyorumKesib olmus mu sence , bugun test yaptim negatifatesin durumuna gore mi test yapayim 2 sayilr ama 11 ay vajinusmustum daha yeni yani aslinda daha cok olur da ben se etmiyorum
36,1 ve aşağı düşene kadarEn az kac gun bekleyeyim
Sagol canim:) 1 yil oldu iste yeneli vajinusmusu coktan unuttum bileBir de vajinusmusdan Yen'i çıktın .sizi tebrik ediyorumne zaman çatladığını kestirmek mümkün değil arada çok ölçülmeyen değer var.
Belli oluyorSagol canim:) 1 yil oldu iste yeneli vajinusmusu coktan unuttum bile
Dusunce zaten kendisi gelir ovulasyon olmussa icmeme gerek kalmaz ki de mi:) insAllah düşmez tabi36,1 ve aşağı düşene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?