Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok ya olmadim ,ne diyorsun tabloma?keske 3 4 gun once olcseydim di mi?

Valla ne diyim ateşi en ölçmen gereken yerde bırakmışsın, ilişkiler 30. güne denk gelen zamanlarda biraz seyrek olmuş ama genel olarak güzel taktir ettim :) Ovulasyon testin olsaymış elinde süper olurmuş. Kontrole gitmeyi düşünmüyor musun?

BIRAK DEğerler öyle kalsın CNm.ateş bayağı yükselmiş.demekki o ölçmediğin dönemde ovulasyon olmuş olabilir.çalışma da var belli mi olur bir sürpriz gebelik gelir inşallah

Bu arada ben hep senin tablolara bakıp çalışmalara hayran kalıyorum bu performansı nerden buluyorsunuz valla maşallahınız var.kaç yıllık evlisin?

İliski olmayan günlerde civanpercemi içtim oyuzden, dolu test var aslinda.ama olmuyor bosuna harcamayim diye yapmadim :/ tesekkur ederim

Bi test daha yapicam atese gore sonra soktrcu icip hormon tahliline gidicem

Kesib olmus mu sence , bugun test yaptim negatif atesin durumuna gore mi test yapayim 2 sayilr ama 11 ay vajinusmustum daha yeni yaniaslinda daha cok olur da ben se etmiyorum

Kesib olmus mu sence , bugun test yaptim negatif atesin durumuna gore mi test yapayim 2 sayilr ama 11 ay vajinusmustum daha yeni yaniaslinda daha cok olur da ben se etmiyorum
Bir de vajinusmusdan Yen'i çıktın .sizi tebrik ediyorumne zaman çatladığını kestirmek mümkün değil arada çok ölçülmeyen değer var.

Bir de vajinusmusdan Yen'i çıktın .sizi tebrik ediyorumne zaman çatladığını kestirmek mümkün değil arada çok ölçülmeyen değer var.
Sagol canim:) 1 yil oldu iste yeneli vajinusmusu coktan unuttum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…