Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
test girmişsin tablona ...hamilemisin canım..totemmi?

Kızlar günaydın ateşimi her gün 07.00 -7.30 arası ölçmeye çalıştım bi bakar mısınız?? Ben anlamadım 13 Nİsan - 18 Nİsan arası regl oldum.Regl 1. Günden sonra 9. Gün ölçmeye başladım
8. Gün ilk ilişki
9. Gün 36,5
10.gün 36,2 ilişki
11.GÜn 36.0
12. Gün 36,2 ilişki
13. Gün 36,2
14. Gün 36,2 bugün akşama olabilir :))

Ben bir şey anlamadım yorumlar mısınız??

Genel ateşini bilmiyorum ama henüz bariz bir yükselme yok gibi gün aşırı ilişkiye devam derim ben

Bence henüz catlamamis. Çalışmaya devam.

Genel ateşini bilmiyorum ama henüz bariz bir yükselme yok gibi gün aşırı ilişkiye devam derim ben
Teşekkür ederim yorumun için kuzum. Genel ateşimi öğrenmek için akşam , gün içinde öylesine ateşimi ölçüyorum hep 36,0 çıktı. Ama bilemiyorum tabi.
Gün aşırı ilişki ideal dimi?? İlişkiden sonra yarım saat uzanıyorum bi faydası yokmuş ama :)) eşim 3 aydır keçiboynuzu içiyor. Etkisini bu aylarda görmeye başlarız inşallah.
Korunmayı yazın bıraktık ama yumurtlama tarihi vs bakmadık.
Eylülden beri tarihi yakalamaya çalışıyorum hep bir engel oldu. Yumurtlama öncesi düğün oldu yakınımın gitti, sonraki eş eşim şehir dışına çıktı gitti. Ailem geldi gitti. Stres yaptık o gün kaçırdık. Umarım bu kezz gollll haberi bizden gelir :))

İnat ettim ateş yukselene kadar ilişki olacak diye biz helak olduk onda tikyok.. Dalga geçiyor resmen yukselemedi gitti
valla azminizden dolayi tebrik ederim ben eşime hergun iliski desem ölü taklidi yapar ama dün hic kimsenin baskisi ve etkisi olmadan kendi geldi teslim oldu

valla azminizden dolayi tebrik ederim ben eşime hergun iliski desem ölü taklidi yapar ama dün hic kimsenin baskisi ve etkisi olmadan kendi geldi teslim oldu
Adam resmen cinsellikten soğudu :)) gün aşırı denedik bir kaç ay. Acaba her gün mü yapsak dedim Döndü arkasını uyudu sesssizce:)))

Genel ateş derken Çat öncesi ve sonrası yine sabah ateşinden bahsetmiştim canım ama zaten döngü 30-34 günse henüz catlamamistir. Yalniz dikkat et ates 36.2 den aşağı oldugu gün mutlaka ilişki olsun. Sonraki günler gün aşırıya devam

CNm ateşe takılma.düşük ateşle gebelik yaşayan arkadaşlar olmuştu.inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin.

Gün aşırıya devam

Sabah ölçtüm 36,2 altındaysa mutlaka ilişkiiii yanii :)) tamam not aldım kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…